Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro Lens for Canon EF-mount - Black - Objectieven

Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro Lens for Canon EF-mount - Black
Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro Lens for Canon EF-mount - Black
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 445,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 22 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro Lens for Canon EF-mount - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ton23-07-2022

Mooie foto's, wel veel geluid

Maakt mooie foto's, maar ik schrok wel van de bijgeluiden bij het inschakelen en gebruiken van de optische stabilisatie. Pluspunten: scherpe foto's; mooie kleuren Minpunten: geluid
Pluspunten
  • Scherpe foto's
  • Mooie kleuren
Minpunten
  • Maakt veel geluid
h****@p********01-12-2021
Mooie lens, maakt scherpe foto's maar is erg lichtgevoelig. Bij flinke bewolking moeilijk mee te fotograferen.
Pluspunten
  • mooi scherp beeld
Minpunten
  • erg lichtgevoelig
c****************@l******27-11-2021

Topper van een objectief

Hij stond al even op mijn verlanglijst maar nu dus aanschaft. vandaag meteen op pad gegaan en over deze lens is niks teveel gezegd. Het is even wennen dat hij zwaar is maar na een half uur op pad ben je dat vergeten en hij ligt goed in de hand. Maar ik ben zo blij verrast van mijn foto's wat een prachtig bokeh en mijn paddenstoelen foto's zijn prachtig geworden zo scherp en zo dichtbij volop detail met prachtige kleuren maar ook de foto's die ik daarna van mijn hond schoot waren ook super dus ook op andere afstanden als portret of landschap presteert hij top! Met deze eigenlijk allround lens ga ik vaak op stap want hij functioneert top en voor de prijs hoef je het niet te laten nu met Black Friday kostte deze €399.00 Een TOPPER!! Heel blij mee
Pluspunten
  • 1:1 Macro
  • Dubbele stabilisatie
  • Ook mooie lens voor Portret
  • Prachtige bokeh, Blur, super scherp
  • Relatief goedkoop voor de kwaliteit
Minpunten
  • iets zwaar maar went snel
tamarawanders@hotmail.com19-05-2021

sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro

Deze lens heb ik gekocht, omdat ik nog geen macrolens had met een maximale beeldverhouding van 1:1. De scherpte is uitstekend bij deze lens. Voor de prijs die je er voor betaalt is hij ook lichtsterk. Daarnaast is de lens ook prima te gebruiken als tele- en portretlens met een vast brandpunt. Stelt snel scherp, heeft een mooi bokeh en heeft geen last van vervorming. De foto's zijn haarscherp tot in de hoeken.
Pluspunten
  • makkelijk in gebruik
  • fijne scherpstelling
  • betaalbare lens
  • voor diverse fotografie bruikbaar
Barney08-05-2021

Super

Ik heb verschillende macrolenzen geprobeerd, maar dit is op dit moment verreweg de beste prijs / kwaliteit full frame lens.
Pluspunten
  • makkelijk te gebruiken
  • extra garantie
  • geleverd met extra tas
  • full frame en aps-c compatibiliteit
  • premium gevoel
peterwgorissen04-03-2021

Macro objectief

Dit objectief levert een haarscherp beeld. Het objectief is en is eenvoudig in de gebruik. De bijgeleverd informatie is eenvoudig en goed te begrijpen. Voor de beeldstabilisatie zijn meerdere mogelijkheden aangegeven wat heerlijk werkt.
Pluspunten
  • haarscherp
  • eenvoudige bediening
Minpunten
  • zwaar in gewicht
wilvama10-07-2020

gemakkelijk te bedienen

Macrofotografie heeft mijn interesse. Met mijn zoomlens lukte het al aardig om mooie plaatjes te maken, maar de aanschaf van deze lens geeft mij de mogelijkheid om me hierin verder te ontwikkelen. Meteen vanaf de eerste foto ben ik erg enthousiast over het resultaat. Bovendien is de lens heel gemakkelijk in gebruik. Ben heel blij met deze aanschaf!
Prachtige Sigma 105 mm Macrolens12-06-2020

Mooie Macro lens

Prachtige lens voor mijn Canon 80D spiegelreflexcamera.Veel plezier van en hij maakt prachtige beelden. Ik ben er superblij mee.
Pluspunten
  • Mooie scherpe beelden
  • Makkelijk in te stellen
Minpunten
  • Zware lens maar dat neem ik voor lief
BlF11-02-2020

Super lens

Ik heb deze lens gekocht nav de vele positieve reviews. Nu een paar dagen in bezit en al prachtige foto's ermee gemaakt. Een aanrader voor iedereen die, voor niet al teveel geld, toch een perfecte macro-lens wilt aanschaffen.
Guido03-01-2020

Fijne lens, super mooi bokeh!

Ik heb de lens nu inmiddels een aantal dagen in bezit. Gebruik hem voornamelijk voor het fotograferen van zeewateraquaria en moet zeggen dat het een super fijne lens is! de autofocus is snel en stil. De bokeh is echt heel mooi!
Pluspunten
  • bokeh
  • autofocus
Minpunten
  • geluid stabilisatie
yvonne visser12-08-2019

super goede macrolens

we zijn naar cameraexpres in Leeuwarden geweest en zijn fantastisch geholpen in de keuze om deze lens te kopen. deze past perfect bij de nikon body. Hij maakt zeer mooie macrofoto's
Pluspunten
  • autofocos
  • makkelijk te bedienen
Minpunten
  • meer gewicht
T9n16-06-2019

Fantastische opnames

Ging voor een ander(duurder) objectief naar de winkel. Men adviseerde me deze omdat ie dubbel gestabiliseerd is. Zelfs uit de hand maak je fantastische macro opnames , maar ook super scherpe portretten. Kortom, veel lens voor een goede prijs
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Stabilisatie
  • Goede beschermtas
Minpunten
  • Nog niet gevonden
John Walraven08-06-2019

Sigma 105mm f2.8 EX DG MACRO OS HSM Nikon

Mooie lens, Duidelijke uitleg gehad in de winkel. Erg onder de indruk van het resultaat. Inmiddels een paar foto's gemaakt. Zelfs met weinig licht toch goede foto's
Pluspunten
  • makkelijke bediening
  • prijs / kwaliteit
Ralph15-04-2019

Goede aankoop

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Hele mooie lens om macro foto's mee te kunnen maken. Ideaal in combinatie met mijn "Nikon body".
Dommelsch04-04-2019

Fijne lens

Op basis van andere reviews en testen in de winkel van Kamera Express deze macro-lens gekocht. Beeld is mooi helder en scherp. Wel wennen aan kleine scherpte-ruimte, maar dat is een kwestie van oefenen.
Pluspunten
  • scherpe beelden
  • degelijk gebouwd
  • prijs/kwaliteit
Minpunten
  • zwaar
Peter Hier08-12-2018

sigma Macrolens

Mooie macrolens die tevens goed betaalbaar is. Complete functionaliteit waaronder Beeld stabilisatie, automatisch en handmatig scherpstellen. Incl tas met draagriem en zonnekap.
Pluspunten
  • Uitgebreide functionaliteiten
  • Lens coatings
Minpunten
  • 750 gr
Monica24-02-2017

Macrolens voor het maken van superscherpe macro foto's

Ik ben op zoek gegaan naar een geschikte lens voor iriscopie. Met advies van een zeer vakkundige verkoper van Kamera Express ben ik op de Sigma 105mm F/2.8 EX DG Macro OS HSM Nikon uitgekomen. Wat is dit een fijne lens. Hij laat zich makkelijk instellen en maakt echt superscherpe opnames van de irissen die ik voor de lens krijg. Zeker een aanrader!
Pluspunten
  • makkelijk in te stellen
  • ultrascherpe foto's
Minpunten
  • een tikje aan de zware kant
Theo09-08-2016

Wat een gebruiksgemak!!

Na veelvuldig met tussenringen gewerkt te hebben voor macro fotografie, toch de stap gemaakt om een "echte" macrolens aan te schaffen. Wat een verschil in gebruiksgemak, en wat een mooie beelden! Nu is het jachtseizoen op spinnen/torren en andere insecten, alsmede bloemen ECHT geopend!
Pluspunten
  • Gebruiksgemal
  • Prima resultaat
wendy198715-03-2016

Sigma 105 F2.8

Degelijke lens, mooie prijs/kwaliteit verhouding. Erg blij mee. Vele functies, maar wel duidelijk en makkelijk te bedienen.
Huib4303-05-2012
Een mooie lens stevig pas goed bij me 7d Hij is scherp en snel heb drie standen voor macro je moet daar wel wat mee oefen Maar met macro werk je voor dicht bij met statief maar je kan uit de hand nog steeds goede foto maken met behulp van je os portretten zijn super scherp ook in een hoge diafragma