Dremel 8220JA - Reviews

Test panel 8,1 11 - 2017 Dremel 8220JA
Testpanel score 8,1 - november 2017
Specificaties
Rotatiesnelheid ( max)
35000 rpm
Kleur(en)
zwart, grijs
Aantal inbegrepen accessoires
5

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Churchmouse 27-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind de machine erg handig in gebruik. Is niet te zwaar en goed te gebruiken voor klusjes waar precisie vereist is

Pluspunten

  • snoerloos
  • goede accuduur
Geschreven voor: Dremel 8220JA

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marieke 24-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Dremel 8220

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze dremel is veel functioneler en prettiger in gebruik dan de voorgangers. Super voor diverse klussen. Je kunt er van alles mee. De verlichting is leuk maar moet nog verder ontwikkeld worden. Ook blijft hij vrij zwaar waardoor bijvoorbeeld graveren niet altijd even nauwkeurig is. Diverse snelheden. Batterij gaat lang mee.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Echt een multitool

Minpunten

  • Opzetstukjes blijven duur
  • Vrij zwaar in de hand
Geschreven voor: Dremel 8220JA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nikki 24-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Wat een fijne dremel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gebruikt om hout uit te schuren en op te schuren. Werkt fijn. Veel power ondanks de accu. Fijn in gebruik en accu gaat lang mee

Pluspunten

  • Accu, op elke werkplek bruibaar
  • Werkt fijn
  • Heel handig lampje en scherm
Geschreven voor: Dremel 8220JA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 22-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Heel handig door draadloos systeem!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze dremel is draadloos, en net zo veelzijdig als andere dremels. Je kan er praktisch alles mee slijpen, schuren en dergelijke. Ik heb zelf dit maal eindelijk eens glas graveren uitgeprobeerd. Het was erg fijn zonder snoer in de weg. De tool is een tikje zwaar, maar de voordelen van draadloos wegen daar goed tegenop. Je kan gewoon heerlijk flexibel werken, en door de instelbare snelheid, vind je altijd de goede snelheid om je werk netjes te maken.

Pluspunten

  • manoeavreerbaarheid
  • veelzijdig, overal te gebruiken
  • batterijindicator
  • goede verlichting
  • aan en uit knop

Minpunten

  • tikje zwaar
Geschreven voor: Dremel 8220JA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Meggie 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

krachtige motor, solide apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
de Dremel is krachtig en solide. er zijn zeer veel mogelijkheden voor allerlei klussen en klusjes, indien je de benodigde accessoires erbij aanschaft

Pluspunten

  • krachtig
  • solide
  • in principe veel mogelijkheden

Minpunten

  • bij dit model maar enkele accessoires;
  • méér accessoires:veel meer uit de Dremel te halen
Geschreven voor: Dremel 8220JA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

tasha 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Heel fijn apparaat

Algemene score

9,0
Fijn apparaat,ligt heel goed in de hand.En dankzij het ledlampje kan ik `s avonds ook nog met mijn hobby (glasgraveren)bezig zijn. En omdat er zoveel accessoires bij te kopen zij ben ik zeker van plan nog meer toepassingen uit te gaan proberen
Geschreven voor: Dremel 8220JA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MiFrater 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

krachtige motor. accu met veel power. makkelijk inzetbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Dremel 8220 is zeer sterk voor veel en ook klein werk.
Makkelijk mee te nemen en overal inzetbaar.
Oneindig veel extra accessoires verkrijgbaar voor ondenkbaar veel toepassingen.
Kortom krachtig sterk en meer dan genoeg power.

Pluspunten

  • op accu dus overal inzetbaar
  • zeer krachtig
  • ideaal voor oneindig veel toepassingen
  • accu met snellader
  • ligt lekker in de hand.

Minpunten

  • zwaarder dan Dremel op stroom kabel
  • accessoires best prijzig
Geschreven voor: Dremel 8220JA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Richard 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Sterke motor en flinke accuduur extra ledlampje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over de Dremel 8220. Vanaf nu kan met deze draadloze Dremel alle klussen aan waar ik normaal de Dremel met kabel voor gebruikte. Geen gesleep meer.
Het meegeleverde lampje zorgt voor extra licht op je werkstuk om nog preciezer te werk te kunnen gaan. Mocht je al meerdere accessoires bezitten is dit de perfecte set. Als je dat nog niet hebt zou ik nemen met wat meer accessoires bij de set.

Pluspunten

  • Draadloos
  • 12Volt accu
  • Ledlampje
  • De vele accessoires die hier oppassen

Minpunten

  • Gewicht
Geschreven voor: Dremel 8220JA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Multifunctioneel top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Multifunctioneel top apparaat, met een sterke motor en goede levensduur van de accu.
Dremel werkt boven mijn verwachting. De prijs kwaliteit is ook goed.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Veel assesoires
  • Lange levensduur accu
  • Ligt lekker in de hand
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • De assesoires zijn vrij duur
  • Oplaadtijd van de accu is vrij lang
  • Standaard geleverd met 1 accu
Geschreven voor: Dremel 8220JA

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tigertjheu 18-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Krachtige dremel, goed voor elke precisie werk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een krachtige dremel, ligt goed in de hand door het fijne en lichte ontwerp.
Geen snoer wat je in de weg ligt, en een verstelbare snelheid vind ik de beste pluspunten.
Ik heb de dremel 2 weken geleden in gebruik genomen en heb er een klein maar mooi project mee afgerond.
Enkel het lampje vind ik onvoldoende, deze geeft weinig licht en is erg onvriendelijk in gebruik.
Daarom geef ik het product als cijfer een 9.

Pluspunten

  • Geen stekker
  • Licht gewicht
  • Fijn design
  • Hoog toerenaantal en makkelijk verstelbaar
  • Handig op te bergen aan de muur

Minpunten

  • Slecht lampje
Geschreven voor: Dremel 8220JA

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer