Russell Hobbs MaxiCook - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 88 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs MaxiCook op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Simone 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke 6L slowcooker voor groot gezin

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Na veel apparaten te hebben vergeleken kwam ik uit bij de Russell Hobbs slowcooker. Ik wilde een aantal functies zoals binnenpan die op meerdere warmtebronnen gebruikt kan worden, een lang snoer en gemakkelijk digitaal bedieningspaneel. Dit vind je niet bij heel veel andere merken en dan ook nog eens voor deze goede prijs. Kortom een goede aankoop. Je krijgt veel voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Pan kan op alle warmtebronnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koper 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk koken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

10,0
Wij zijn erg tevreden met de slow cooker. Je kan er je vlees mals in bereiden en pasta sausen laten trekken. Wij kunnen de slowcooker zeker aanraden.

Pluspunten

  • Mals vlees
  • Heerlijke pastasausen

Minpunten

  • niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 15-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Gekocht wegens de grote inhoud en lichte gewicht. Binnenpan direct op het fornuis om vlees aan te braden en daarna direct in de slowcooker. Prima!

Pluspunten

  • grote inhoud
  • prijsstelling
  • start uitstel
  • binnenpan op fornuis voorbakken

Minpunten

  • geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

somosa 03-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne budget slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Eindelijk een slowcooker gekocht, want en aanbieding en cashback! Tot nu toe erg tevreden mee. doet wat hij hoort te doen en er kan erg veel in. enige nadeel ia dat hij tikt om de zoveel tijd (thermostaat)

Pluspunten

  • grote inhoud
  • digitaal scherm
  • uitgestelde start

Minpunten

  • tikt om de zoveel minuten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brabander 27-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wel heerlijk vlees maar smaakmakers verdwijnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

5,0
tot nu toe 2 x vlees erin gedaan. Heerlijk zacht kwam het eruit. Wat mij wel tegenvalt is dat de smaak na al die uren weg is. Heel veel kruiden erin gedaan , dus je zou verwachten dat deze smaken in het vlees trekken, maar dat valt erg tegen.

Pluspunten

  • Heerlijk mals vlees
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Kruidensmaak gaat verloren

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

C. Agterhof 26-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Lekker ruime slowcooker! Stoofpeertjes, draadjesvlees, gehaktballetjes in satésaus, maar ook appeltaart en gehaktbrood....je kan met deze mooie slowcooker goed uit de voeten als je gasten hebt of je vriezer wilt vullen voor drukke dagen. Z'n temperatuurstanden zijn prima, het glazen deksel is handig om alles in de gaten te houden, de timerfunctie vind ik een plus. Hij neemt relatief weinig ruimte in in de kast voor zo'n grote pan. Hij staat hier wel voor de greep, want het is een plezier om met deze slowcooker de lekkerste dingen te maken.

Pluspunten

  • Ruime inhoud
  • Glazen deksel
  • Timer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 24-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker eten, lekker makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

8,0
's morgens spul in de slowcooker gooien en 's avonds heerlijk eten. Stoofpotjes met stoofvlees, kip met pindasaus en sperziebonen, mmmm! Wij zijn tevreden met de slowcooker. Ook mooie grote hoeveelheden in één keer te maken. Prima aankoop dus, zeker voor de aanbiedingsprijs + cashback.

Pluspunten

  • Heerlijk mals vlees
  • Gemakkelijk

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in op het aanrecht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim1987 17-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russel Hobbs maxicooker 6l

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Simpel in gebruik, werkt goed. De grootte is heel fijn. In de handleiding staan lekkere recepten. Veelzijdig

Pluspunten

  • Simpel
  • Veel plaats

Review criteria:

Goed

Reageer

RS 17-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote slow cooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Mooie grote licht van gewicht slowcoocker. Eenvoudige bediening en doet prima wat hij moet doen. Al lekkere gerechten in gegaard.

Pluspunten

  • Groot
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

I. 16-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
De slowcooker doet wat ie moet doen. Hij is eenvoudig in gebruik en ruim genoeg voor 6 personen. Nu op zoek naar recepten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 16-01-2021
  • Product gekocht

Grote pan

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

10,0
Werkt super naar behoren
Grote pan en duidelijk en makkelijke handleiding en bediening. Leuk om met stoofpotjes en soepen te expirimenteren

Reageer

Joey 14-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

10,0
Ideale slowcooker gekocht. Perfecte prijs kwaliteit verhouding. Als ik had geweten dat de slowcooker zo fijn was had ik hem eerder aangeschaft. Ik heb hem nu 2,5 week in mijn bezit en al regelmatig gebruikt. Sluit goed aan bij mijn kook hobby. Zo ook bij mijn voornemens om gezonder te eten want ook gezonde recepten zijn hierin te bereiden. Ik zou iedereen en sloowcoker gunnen!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • Diverse gerechten mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 13-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Russel hobbs slowcooker 22750

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Met kerst makkelijk gerechten van te voren maken. Heerlijke sappige lammetjes gemaakt en geurige droogkappen. Hele huis rook heerlijk en je hebt er echt geen omkijken naar

Pluspunten

  • Bereidt gerechten goed vol smaak
  • Goed schoon te maken

Minpunten

  • Opnieuw opwarmen gaat te langzaam
  • Groot apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dre 11-01-2021
  • Product gekocht

slow

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

8,0
Een mooie compacte pan zeker een hele goede prijs qualiteit verhouding.
erg duidelijk en makkelijk in gebruik een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique Coronel 10-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Ik heb de slowcooker pas twee weken al drie verschillende gerechten mee gemaakt. De smaak van de gerechten is veel lekkerder dan als je dit niet in de slowcooker zou maken. Echt een super apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Silvia 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

maxicook 6l slow cooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Product gekocht op aanraden collega heb nu een aantal keren gebruikt en werkelijk fantastische resultaten o.a. soep , boemboe bali met rund en varkens vlees .

Pluspunten

  • niet ingewikkeld
  • makkelijk schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

slowcooker 6 ltr

Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

8,0
Waar voor je geld. Voldoet aan de eisen . Groot genoeg . Moest aan de bediening ff wennen, maar naar een paar keer proberen perfect.. Raadt dit product zeker aan.

Pluspunten

  • lange snoer
  • glazen deksel
  • prijs kwaliteit super

Minpunten

  • bediening

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Johan 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig heerlijke recepten bereiden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Plezierige slowcooker! Handig dat je kan instellen wanneer de cooker aan moet. Na de kooktijd springt hij automatisch naar de warmhoudstand. Ruime grote pan, handig voor grote eters. Goeden prijs voor dit product.

Pluspunten

  • Prijs
  • Handleiding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cellie 10-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime slowcookee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Ruim, makkelijk in gebruik en heel voordelig geprijst. Een aanrader voor lekker mals vlees. Mijn eerste stoofpot is een groot succes.

Pluspunten

  • Ruim
  • Makkelijk in gebruik
  • Voordelig
  • Handig dat de binnenpan op het vuur kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Shira80 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

10,0
Werkt perfect, mooie grote slowcooker, doet precies wat ik er van verwacht had.
Ik ga hem zeker bij iedereen aanbevelen die ook op het punt staan om een slowcooker aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews