Russell Hobbs MaxiCook - Reviews

Best Reviewed 3 keer jun 2020 Russell Hobbs MaxiCook
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Vermogen
200 watt
Aantal programma's
3
Kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs MaxiCook op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 15-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot en licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Gekocht wegens de grote inhoud en lichte gewicht. Binnenpan direct op het fornuis om vlees aan te braden en daarna direct in de slowcooker. Prima!

Pluspunten

  • grote inhoud
  • prijsstelling
  • start uitstel
  • binnenpan op fornuis voorbakken

Minpunten

  • geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvie 10-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne slowcooker

Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

10,0
Ruime pan, makkelijk in gebruik
Pan kan ook op het vuur
Uitgestelde starttijd
Ik heb hem direct in gebruik genomen en wil niet meer zonder!

Pluspunten

  • Grote pan
  • Uitgestelde starttijd
  • Pan kan ook op fornuis

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Daan 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Een geweldige slowcooker, makkelijk in gebruik, makkelijk schoon te maken en een enorme inhoud (6L). In de eerste week na aanschaf al drie keer gebruikt. We koken graag Indiaas, de eerste curry die we maakten in onze slowcooker was een groot succes :-)), zeker ook bij onze gasten!

Pluspunten

  • Ovale, ruime binnenpan
  • Binnenpan kan op fornuis

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Na veel positieve ervaringen van andere slowcooker gebruikers deze Russell Hobbs aangeschaft en het is fantastisch! Heerlijk ruim, staat een paar keer per week aan.

Pluspunten

  • Ruime pan
  • Met timer

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 02-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Russell hobbs slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

8,0
Goed werkende en makkelijk te bedienen slowcooker.
Eerste gerecht (pullen chicken) zonder moeite goed gelukt.
Mooi product

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Timer mogelijkheden

Minpunten

  • Is groot

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sander 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect for slow cooking large dishes.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

10,0
It is a great slow cooker machine that is easy to clean, with light weight aluminum pot and also easy use.
The extra large capacities can make a meal that is more then enough for all family members, or even a party with friends

Pluspunten

  • Light
  • Easy and durable

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 27-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tijdbesparend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

10,0
Fijne slowcooker, met een gezin van 2 volwassenen en 2 kinderen kan ik in de 6L pan genoeg maken voor 2 tot 4 dagen, afhankelijk van de maaltijd. 1 keer snijden, 1 keer tijd investeren en dan nog dagen eten.
In het begin is het even puzzelen hoe om te gaan met vocht dat bij de bereiding vrij komt, kruiden en vlees bakken.
Apparaat werkt intuïtief, helaas kan de binnenpan niet in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Grote capaciteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Compact apparaat

Minpunten

  • Niet waatwasserbestendig

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Maxicook 6l slow cooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Lekkere stoofpot als je thuis komt.
En handig voor op de camping laag stroom verbruik 170 tot 200 watt.

Pluspunten

  • Geen open vuur

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 26-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

8,0
Goed product, erg makkelijk in gebruik. Past veel inhoud in. Daarnaast kan ik de binnenkant eruit halen en eerst op de inductieplaat de uien bakken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chipie 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Dit apparaat is groot genoeg om heerlijke dingen te bereiden. Het heeft een timer en een uitstelfunctie, iets waar ik erg blij mee ben. Ruime binnenpan die je ook op het gas / inductie kunt zetten om aan te braden bijv. Echt een prima plan, blij mee

Pluspunten

  • timer
  • startuitstel
  • grote binnenpan
  • mooie vormgeving
  • niet te zwaar , goed te tillen

Minpunten

  • geen minpunten te melden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Taco Kreuning 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Slowcooker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

10,0
Aangekocht naar aanleiding van de positieve reakties die ik heb gelezen.
Nog niet gebruikt maar heb er alle vertrouwen in dat dit een goede aankoop zal zijn.
Ook nog eens met 1 jaar extra garantie.

Pluspunten

  • Mooie slowcooker
  • Prijs
  • Extra garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hobby's maxicook

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

8,0
Werkt gemakkelijk en aanbevolen door familie.
Werking is gelukkig niet te ingewikkeld, zoals bij sommige apparaten.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

F. 21-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte slow cooker doet het zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

10,0
Perfecte cooker maakt het vlees zowel kip als rund als varken heerlijk mals.
Je hoeft er niet naar om te kijken.
Aanzetten en een paar uur later een heerlijke maaltijd.
Hij word niet te warm (koken) en er lekt geen stoom via de deksel.
Hij doet precies wat hij moet doen en deze durf ik ook alleen te laten, echt super

Pluspunten

  • Doet precies wat hij moet doen
  • binnenpan te gebruiken voor aanbakken
  • grote pan om veel eten te maken
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antje 19-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke gerechten uit een super apparaat

Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

10,0
Ben super blij met mijn slowcooker!
Je maakt heerlijke gerechten in deze slowcooker. De grote inhoud maakt het alleen maar gemakkelijker. Ook erg handig dat je de binnen pan kunt gebruiken om alles eerst aan te bakken, dit scheelt tijd en alle smaken blijven in het gerecht.
Ik beveel deze pan dan ook van harte aan.

Pluspunten

  • binnen pan geschikt om te bakken
  • grote inhoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

10,0
Slowcooking voor de beste smaak in een groot formaat pan voor het hele gezin in 1 keer. 's Avonds gelijk klaar om te eten.

Pluspunten

  • formaat
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 16-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie handige pan met een goed tijdschema regeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
De Gerechten die uit deze pan komen zijn overheerlijk, en heel makkelijk te bereiden, en het gebruik wijst zichzelf helemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucy 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super slowcooker!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Dit is mijn eerste slowcooker. Geen moment spijt van gehad van de aankoop. Fijne digitale instelling en goed formaat voor een gezin. Gisteren mijn eerste gerecht gemaakt en ben al een nieuw recept aan het uitzoeken!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sieme 12-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig en snel koken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

9,0
Wilde gezonder koken, en dat wil goed en prachtig met deze slowcooker! Heel blij mee! Voor geen goud een andere!

Pluspunten

  • heerlijk
  • Gezond

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Audrey 10-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kok!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

10,0
Super handig in gebruik. Je hoeft de ingrediënten alleen maar te snijden en de cooker doet de rest. Zo heb je vervolgens je handen vrij. Het is ook handig dat er een timer aan zit. Het eten blijft ook goed warm in de pan, ook als deze uit is.

Pluspunten

  • Timer
  • Handig te bedienen

Minpunten

  • Neemt veel plaats in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs MaxiCook

Algemene score

8,0
De gerechten smaken nog beter als uit de pan. Makkelijk dat je de pan aan kunt zetten en dat je dan vervolgens zonder zorgen weg kunt gaan om b.v. ta gaan werken, of te gaan shoppen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews