Denver PMO15604 15.6" Full HD Portable Monitor - Black - Monitoren

Denver PMO15604 15.6" Full HD Portable Monitor - Black
Denver PMO15604 15.6" Full HD Portable Monitor - Black
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 79,00 Bekijk alle aanbieders

m************@g********16-01-2026
Compact en handig scherm dat je overal mee naartoe kunt nemen. Het beeld is helder. Het hoesje is ook erg praktisch en kan als standaard gebruikt worden. Ideaal als extra scherm voor werk.
pimvdmeer14-01-2026

Fijn en handig product, compact en super goed beeld

Handige monitor voor werk, thuis of op reis. Weegt weinig, is compact, goede kwaliteit en ook nog eens erg mooi en strak design. Meerdere mogelijkheden om aan te sluiten aan een laptop of smartphone. Kwaliteit van het beeld is verrassend goed, scherp en mooie kleuren. Het geluid vond ik OK, goed voor een film of presentatie.
Pluspunten
  • beeldkwaliteit
  • aansluitingsmogelijkheden
  • prijs
Minpunten
  • geluid
  • USB-C porten enkel aan één kant van het scherm
adria31012-01-2026

Extra scherm om makkelijk aan te sluiten

Groot scherm en goede beeldkwaliteit. Om gelijk aan te sluiten zitten er veel kabels bij, gebruikt bij laptop werkt perfect. Beschermhoes aanwezig, en minder makkelijk op mobiel aan te sluiten. Goed scherm voor een redelijke prijs.
Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • Prijs
  • Beschermhoes
Minpunten
  • aansluiten op mobiel
DioMar 09-01-2026

Heel fijn beeldscherm

Mijn redder in nood tijdens het thuiswerken met de sneeuw deze week! Het scherm is erg helder en makkelijk in gebruik en te koppelen aan de laptop. De meegeleverde beschermhoes tegelijk de standaard voor het scherm. Ik ben er erg blij mee en kan deze zeker aanraden
Pluspunten
  • Helder beeld
  • Hoes / standaard
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Korte stroomkabel
JoyceD08-01-2026

Handige uitbreiding

Fijn tweede scherm voor aan mijn laptop. Scheelt een hoop heen en weer klikken tijdens het werk. Makkelijk in gebruik en prima beeld kwaliteit. Niet zwaar om mee te nemen.
Pluspunten
  • Geen extra stroom kabel nodig icm laptop
  • Bijgeleverde bescherming
  • Goed formaat
AlideT07-01-2026

Bevalt goed. Een aanrader

Ik mocht dit product testen van freeviews. Het is een helder scherm, ideaal met werk. Heel handzaam in gebruik. Erg handig om alsn2e scherm met bv email of bankzaken te gebruiken. De stroomkabel had mij betreft wel iets langer gemogen. Verder voor deze prijs prima product.
Pluspunten
  • Helder beeldscherm
Minpunten
  • Stroomkabel is wat kort