Philips Evnia 6000 27M2N6501L/00 26.5" Quad HD QD-OLED Gaming Monitor - White - Monitoren

Philips Evnia 6000 27M2N6501L/00 26.5" Quad HD QD-OLED Gaming Monitor - White
Philips Evnia 6000 27M2N6501L/00 26.5" Quad HD QD-OLED Gaming Monitor - White
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 419,00 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Evnia 6000 27M2N6501L/00 26.5" Quad HD QD-OLED Gaming Monitor - White op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Y************@l******20-02-2026
De Philips Evnia 6000 27M2N6501L/00 26.5" Quad HD QD-OLED Gaming Monitor – White** heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Het QD-OLED-paneel zorgt voor indrukwekkende beeldkwaliteit met diepe zwarttinten en levendige, nauwkeurige kleuren. Vooral tijdens het gamen valt het contrast direct op; donkere scènes zijn echt donker zonder detailverlies. Met de Quad HD-resolutie op 26,5 inch oogt alles scherp en gedetailleerd, zonder dat je een extreem zware videokaart nodig hebt. De hoge verversingssnelheid en snelle responstijd maken deze monitor ideaal voor competitieve games. Bewegingen zijn vloeiend en ghosting is nauwelijks zichtbaar. Ook voor dagelijks gebruik, zoals werken of films kijken, is het scherm prettig dankzij de heldere weergave en brede kijkhoeken. Het design in wit geeft een frisse, moderne uitstraling die goed past in een strakke setup. De bouwkwaliteit voelt stevig aan en de standaard is stabiel en goed verstelbaar. De prijs is aan de hogere kant, maar gezien de beeldkwaliteit en prestaties vind ik de prijs-kwaliteitverhouding absoluut in orde. Een uitstekende keuze voor gamers die topkwaliteit zoeken.
Isabella H18-02-2026

Ik ben om en wil een tweede!

Als je dacht dat “normale” monitoren al mooi waren, dan heb je gewoon nog nooit een OLED scherm gehad. Serieus, de sprong van niet-OLED naar OLED voelt alsof je van een ouderwetse tv naar IMAX bent gegaan. De 240 Hz refresh rate maakt alles super-smooth; ik verlies nu nog vloeiender in Fortnite. En oké, i’m just a girl: ik heb een zwak voor de witte behuizing. Geen saaie zwarte bak op m’n bureau meer, dit wit past veel beter bij mijn inrichting. Werkdagen voelen ook fijner; teksten zijn scherp, kleuren poppen, en ik kijk minder snel vermoeide ogen. Ook een pluspunt: Ambiglow. Het lijkt misschien gimmick, maar het geeft serieus sfeer. Ik had altijd een zelfgemaakt Ali express lichtje achter mijn scherm geplakt maar dit is echt next level. De maat van 27 inch is precies goed. Groot genoeg voor games én werk, maar niet té dominant. Conclusie? Ik ben fan, ik ga een tweede hetzelfde scherm halen en zou deze iedereen aanraden!!!
Pluspunten
  • Goede prijs/kwaliteit
  • Ambiglow voor de sfeer
  • Refresh rate is insane
  • Witte behuizing
Minpunten
  • Is misschien wel duurder segment voor sommigen
BrianH17-02-2026
Ik heb de Philips Evnia 6000 27M2N6501L/00 nu een paar weken in gebruik en wauw… wat een verschil met mijn oude VA paneel. Zwart is ook echt zwart, geen grijze waas meer. Het contrast is echt geweldig en HDR ziet er fantastisch uit. Speel vooral shooters en de refresh rate + latency zijn echt subliem. Alles voelt direct en super vloeiend. Wat ik ook top vind: hij is vanuit de fabriek al goed gekalibreerd en er zit een kalibratierapport van Philips bij. Kleuren zijn dus meteen accuraat zonder dat je zelf hoeft te tweaken. Dat zie je echt terug in zowel SDR als HDR content. Installatie was trouwens echt simpel. Voet klik je er zo op vanuit de doos, geen gedoe met schroeven. Ook fijn dat zowel HDMI als DisplayPort kabel gewoon inbegrepen zijn. Extra pluspunt vind ik dat je je toetsenbord en muis in de monitor kan pluggen. Scheelt weer kabels naar je pc. En die AI functies (Corsair en Zoom) zijn leuke extra’s, al gebruik ik die minder vaak. Enige nadeel is AmbiGlow. Er zit ongeveer een seconde vertraging in en met HDR matchen de kleuren niet goed. Schijnt een firmware bug te zijn, zie meer mensen erover klagen. Als achtergrond verlichting is het prima, maar verwacht geen tv-achtige ervaring. Al met al: voor deze prijs echt een topmonitor.
Y************@l******17-02-2026

Zeker een aanrader

De Philips Evnia 6000 27M2N6501L/00 26.5" Quad HD QD-OLED Gaming Monitor – White heeft mijn verwachtingen echt overtroffen. Het QD-OLED-paneel zorgt voor indrukwekkende beeldkwaliteit met diepe zwarttinten en levendige, nauwkeurige kleuren. Vooral tijdens het gamen valt het contrast direct op; donkere scènes zijn echt donker zonder detailverlies. Met de Quad HD-resolutie op 26,5 inch oogt alles scherp en gedetailleerd, zonder dat je een extreem zware videokaart nodig hebt. De hoge verversingssnelheid en snelle responstijd maken deze monitor ideaal voor competitieve games. Bewegingen zijn vloeiend en ghosting is nauwelijks zichtbaar. Ook voor dagelijks gebruik, zoals werken of films kijken, is het scherm prettig dankzij de heldere weergave en brede kijkhoeken. Het design in wit geeft een frisse, moderne uitstraling die goed past in een strakke setup. De bouwkwaliteit voelt stevig aan en de standaard is stabiel en goed verstelbaar. De prijs is aan de hogere kant, maar gezien de beeldkwaliteit en prestaties vind ik de prijs-kwaliteitverhouding absoluut in orde. Een uitstekende keuze voor gamers die topkwaliteit zoeken. update:Ik gebruik de Philips scherm nu een tijdje en ben over het algemeen erg tevreden. Het QD-OLED scherm levert werkelijk schitterende beeldkwaliteit: diepe zwartwaarden, extreem levendige kleuren en een fantastisch contrast. Vooral bij gamen en het kijken van films is dit een enorme stap vooruit ten opzichte van traditionele IPS- of VA-panelen. De 240Hz verversingssnelheid in combinatie met de snelle responstijd zorgt voor vloeiende beelden zonder merkbare ghosting, wat vooral bij competitieve games een groot voordeel is. Ook het design mag genoemd worden: het witte, strakke uiterlijk oogt modern en premium en past goed in een minimalistische setup. Een klein minpuntje is dat de helderheid bij fel omgevingslicht soms wat tekort kan schieten, vooral in een zeer zonnige kamer. Hoewel dit typisch is voor OLED-panelen, had iets extra piekhelderheid het helemaal perfect gemaakt. Desondanks is dit een uitstekende monitor die kwaliteit, prestaties en design sterk combineert.
Pluspunten
  • Snel
  • Kwaliteit