Philips Evnia 27M2N5901A 27-inch 4K Ultra HD Gaming Monitor - Monitoren

Philips Evnia 27M2N5901A 27-inch 4K Ultra HD Gaming Monitor
Philips Evnia 27M2N5901A 27-inch 4K Ultra HD Gaming Monitor
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 319,00 Bekijk alle aanbieders
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Evnia 27M2N5901A 27-inch 4K Ultra HD Gaming Monitor op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

R********@g********30-12-2025

Superscherp beeld met prachtige kleuren

Ik heb de Philips 27M2N5901A/00 iets meer dan 2 weken getest met zowel mijn PlayStation 5 als PC en ik ben echt onder de indruk. Het beeld is super scherp en de kleuren spatten van het scherm af dat is voor mij echt het grootste pluspunt. Tijdens het gamen voelde alles heel soepel en responsief, zonder merkbare vertraging of haperingen op beide systemen. De Ambiglow is een leuke extra, maar ik merkte wel verschil: als hij de kleuren van de input moet overnemen werkt het net wat minder soepel dan wanneer je hem op één vaste kleur instelt. Op vaste kleur ziet het er juist strak en rustig uit. Al met al een hele fijne gaming monitor die ik zeker kan aanraden.
Pluspunten
  • Haarscherp
  • Heldere kleuren
  • Strak ontwerp
Minpunten
  • Ambiglow
ThePino26-12-2025

Helder en strak beeldscherm

Heb dit beeldscherm een poosje mogen testen. Het 1e wat me opviel was dat het eigenlijk plug and play is met dit scherm, ook qua setup. Veel hoef je er eigenlijk niet aan te veranderen, voor mij waren de presets al voldoende genoeg. De Dual Frame technologie werkt ook briljant, maar daarbij moet ik er wel bij vermelden dat je toch over een aardige grafische kaart in je pc moet beschikken, anders worden de maximale game instellingen een no go. Op 160hz als 320hz vind ik persoonlijk met het gamen de kleuren van het scherm spatten! De Ambiglow functie is wel grappig, maar heeft eigenlijk alleen het beste effect wanneer je het beeldscherm zo recht mogelijk tegen een muur opstelt, inmijn geval staat hij er iets schuin voor en vallen de kleuren alleen op bij het punt die het meeste bij de muur staan. Verder heb je met de Ambiglow optie de wereld aan opties, dus dat is wel ok. Het enige mindere van dit beeldscherm is dat de fysieke menu knop aan de achterkant van het beeldscherm redelijk onhandig geplaatst is, waardoor hij wat moeilijker in te drukken is, zeker als er nog een beeldscherm naast staat. Hierdoor moet ik hem ook noodgedwongen in de slaapstand laten staan, wat ik eigenlijk liever niet doe... Ook de poten waar het scherm op staat zijn een tikkie aan de grote kant, waardoor het nogal wat ruimte op je bureau inneemt, maar gelukkig zijn de pootjes zelf niet al te lomp, kan je er nog mooi wat spulletjes omheen zetten Qua prijs/kwaliteit is dit beeldscherm z'n geld wel waard. Voor vergelijkende gaming beeldschermen betaal je al snel bijna de helft meer!
Pluspunten
  • Makkelijke installatie en set-up
  • Mooi strak design
  • Ambiglow is een grappige feature
  • Dual Frame technology
Minpunten
  • Onhandige instelknop aan de achterkant
  • Poten nemen nogal wat ruimte in
BesteBroer23-12-2025

Mooie monitor voor gaming

De Philips 27M2N5901A/00 is een veelzijdige 27-inch monitor waarbij hij zich onderscheidt door de 2 instellingen van 4K-resolutie en een 160 Hz verversingssnelheid, wat zorgt voor een scherp en vloeiend beeld bij zowel gaming als productief gebruik. Alsmede voor Full HD is het zelfs in staat om 320 beelden per seconde weer te geven. Dat maakt dit scherm een uitstekende compagnon voor een krachtigere moderne gpu. Ik vind wel het combineren van de 2 modi lastig in te stellen bij verschillende games en ook wel sterk afhankelijk van je grafische kaart. Indien je de resolutie op 4K (3840x2160) instelt met een verversingsnelheid van 160 Hz vind ik de leesbaarheid en optisch oogpunt toch wel erg klein voor mij en moet de scale op 150% zetten. Qua design vind ik de monitor erg mooi en met de diverse opstelmogelijkheden uiterst flexibel in zowel hoogte als andere positioneringen. De toevoeging van Ambiglow vind ik persoonlijk erg fijn bij het gamen. De instellingen van de monitor zijn erg divers en zouden best een duidelijkere handleiding en uitleg mogen krijgen in gedrukte (Nederlandse) vorm. Het scherm kun je instellen via een joystick aan de zijkant. Ook de aansluitingen zijn divers en biedt diverse mogelijkheden wat natuurlijk de functionaliteit vergroot. Het geluid heb ik niet aangesloten en kan daar dus geen mening over geven. Al met al ben ik zeer tevreden over deze monitor terwijl ik zeker nog niet alles heb uitgeprobeerd.
Pluspunten
  • Hoge kwaliteit en scherp beeld
  • Veel functionaliteit
  • Dual mode
Minpunten
  • Lastig in te stellen
marco4mail22-12-2025

Fijne gaming monitor met haarscherp beeld en ambiglow!

De Philips 27M2N5901A/00 is een indrukwekkende monitor die vooral uitblinkt in prestaties en functionaliteit. De combinatie van 4K-resolutie met een 160Hz refresh rate zorgt voor een scherp en extreem vloeiend beeld, wat hem zeer geschikt maakt voor zowel gaming als productief gebruik. Een grote plus vind ik Ambiglow. Dit is voor mij echt een mooie en fijne aanvulling: het zorgt voor extra sfeer en minder vermoeide ogen, vooral bij langdurig gebruik of in een donkere ruimte. Daarnaast biedt deze monitor een prima prijs-kwaliteitverhouding voor wat je krijgt. De bouwkwaliteit voelt solide aan en de ergonomie is goed geregeld: het scherm is in hoogte verstelbaar en kan ook in portrait-stand worden gebruikt, wat handig is voor werk of contentcreatie. Een klein persoonlijk minpuntje is dat ik liever een 'volledig randloos design' had gezien. De randen zijn wel zichtbaar, maar gelukkig niet extreem storend in de praktijk. Conclusie:een krachtige en veelzijdige 4K-monitor met hoge verversingssnelheid, fijne extra’s zoals Ambiglow en goede ergonomische opties. Een uitstekende keuze voor de gamer, maar ook voor dagelijks gebruik.
Pluspunten
  • Ambiglow
  • 4K met 160hz refresh rate
  • Goed verstelbaar
Minpunten
  • dikke rand aan onderkant
t**********@h**********11-12-2025
De Philips Evnia 27M2N5901A heeft mijn game-ervaring echt naar een hoger niveau getild. De 4K-resolutie is haarscherp en de kleuren knallen van het scherm af. Games zien er levensecht uit, en dankzij de hoge verversingssnelheid voelt alles super vloeiend aan. Ook de dunne randen geven een premium uitstraling. Ik had niet verwacht dat een monitor zoveel verschil kon maken, maar dit is absoluut een upgrade die het waard is!