LG UltraGear 27GX704A-B - Monitoren

LG UltraGear 27GX704A-B
LG UltraGear 27GX704A-B
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 480,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG UltraGear 27GX704A-B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

w**************@h**********11-12-2025

Haarscherp beeld

Het LG scherm voldeed goed aan mijn verwachtingen. Ik had de kans om het scherm te testen via “hettestpanel.nl”. Het scherm gaf tijdens het gamen haarscherp beeld en ik merkte geen enkele vertraging op in de fps ook het installeren was een fluitje van een cent.
Pluspunten
  • Scherp beeld
  • Goede kwaliteit
A******@o**********04-12-2025

Zeker een aanrader

Was een erg fijne scherm, makkelijk om te installeren. Kleuren waren erg mooi en scherp beeld. Heel goed voor het gamen!
Pluspunten
  • Mooie kleuren
  • Scherp beeld
Minpunten
  • Prijs
j**********@h**********27-11-2025
Het uitpakken en klaarmaken van de monitor was ontzettend eenvoudig uit te voeren zonder gereedschap, stapsgewijs wordt je voorbereid om de staander aan elkaar te klikken, en vervolgens aan de monitor te koppelen. Het gebruik van deze monitor spreekt eigenlijk voor zichzelf. Er zit een kleine button aan de onderkant van de monitor die je bij indrukken gelijk meeneemt naar het keuze menu, ook kun je deze button hierbij 4 kanten op bewegen. Het keuze menu van de interface licht heel mooi op en geeft je het gevoel van luxe, hierbij zijn alle instelling keurig bij elkaar gebracht in aansluitende tabbladen. Dit werkt zeef intuïtief. Deze monitor is naar eigen voorkeur in te stellen op hoe jij wilt dat een game eruit ziet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voetbal game waarbij je extra veel licht en veel heldere invloeden vanuit het beeld nodig hebt. Of totaal het tegenovergestelde bij bijvoorbeeld een horror game waarbij je juist meer een extra duistere ervaring wilt creëren met vooral meer donkere invloeden, dit kan allemaal zonder dat je in hoeft te leveren aan kijk comfort. Doordat de monitor gebruik maakt van een 240hz ververssingssnelheid maakt dit dat games zeer vloeiend van frame naar frame gaan zonder enig effect van haperingen. DIt maakt het gamen tot een extra levendige ervaring wat je bijvoorbeeld niet hebt op een standaard monitor, ik kan dit zeer aanbevelen. Al met al een zeer mooie en degelijke monitor, met heel veel gebruiksmogelijkheden en gebruiksgemak. Ook is het design zeer luxe te noemen met het extra platte scherm. Wat ook prettig is zijn de extra meegeleverde hdmi kabels die voor veel doeleinden toepasbaar zijn. Ik geef het 5 sterren!
Y******@g********26-11-2025
Ik game behoorlijk wat, dus een goed scherm is voor mij belangrijk. Vanaf het eerste moment merkte ik dat dit echt een flinke upgrade was. Het scherm is helder, de kleuren springen er echt uit en alles ziet er scherp uit. Vooral in games met veel details merk je dat je meer overzicht hebt en dat donkere en lichte tinten beter van elkaar te onderscheiden zijn. Films en series zien er trouwens ook gewoon goed uit, dus het is niet alleen voor gaming fijn. Het grootste verschil merk ik door de hoge refreshrate. Beelden voelen veel vloeiender aan, reacties in games gaan soepeler en alles lijkt net wat “snappier”. Vooral bij snelle shooters of racetitles merk je dit direct. Het speelt gewoon fijner en stabieler. De installatie ging verrassend makkelijk. Standaard in elkaar zetten was zo gedaan en het aansluiten op mijn setup ging zonder gedoe. De menu’s zijn duidelijk en het aanpassen van instellingen kost geen moeite. Fijn dat er geen overbodige functies in de weg zitten. Al met al een erg fijne monitor. Vooral als je gamet merk je het verschil meteen: betere kleuren, soepeler beeld en gewoon een prettige kijkervaring. Om die reden krijgt het scherm van mij een 8.
p*********@h**********21-11-2025
Ik heb dit scherm een paar dagen mogen testen. Het scherm ziet er strak uit en is van stevige bouwkwaliteit. De randen om het scherm heen zijn klein, waardoor het scherm niet onnodig groot is en er strak uitziet. Alle kabels, inclusief HDMI, worden meegeleverd. De handleiding voor installatie is kort en duidelijk, de voetsteun is snel en eenvoudig te installeren.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Bouw kwaliteit
  • Responsetijd
Minpunten
  • Knop voor aan/uit is gecombineerd met de instellingen
Harold van Goor20-11-2025

Voor de competitieve gamer

“Voor de competitieve gamer” Als je speelt op een hoog niveau — FPS, multiplayer, e-sports — dan is deze monitor een serieus wapen in je setup. Pluspunten: 2560×1440 resolutie gecombineerd met een ververs­frequentie van 240 Hz: heerlijk vloeiend. Reactietijd gespecificeerd op slechts 0,03 ms (GtG) dankzij het OLED-paneel. Ondersteuning van zowel NVIDIA G-Sync Compatible als AMD FreeSync Premium Pro zorgt dat tearing en haperingen grotendeels tot het verleden behoren. Minpunten: Het paneel is glanzend (“glossy”) in plaats van mat, wat in fel verlichte ruimtes storend kan zijn door reflecties. SDR-helderheid is met zo’n 275 nits vrij bescheiden (typisch), al doet HDR het beter. Voor full-gebruik is je grafische kaart of console flink aan de bak om 240 Hz op QHD te halen — anders blijft het potentieel deels ongebruikt. Eindoordeel: Als je serieus gamet en alles uit je rig wilt halen, is deze monitor een uitstekende keuze. Zorg alleen voor een gecontroleerde lichtomgeving en een krachtige GPU om er écht maximaal van te profiteren
Pluspunten
  • Resolutie
  • Afmeting
Minpunten
  • Glanzen scherm
Cestog19-11-2025

Fantastisch OLED-scherm met razendsnelle prestaties

Review: Ik was onderdeel van een testpanel en heb de LG UltraGear 27GX704A-B een week mogen testen. Het scherm valt meteen op door het minimalistische design: dunne randen, een slank en stevig voetstuk en een handig kabelfilter voor het handig wegwerken van kabels. Installatie gaat in een minuut, Dit scherm is plug en play helaas had ik hier op windows wat moeite mee op linux werkte alles direct. (Probleem zit denk ik aan mijn kant) Beeldkwaliteit is indrukwekkend: diepe zwartwaarden, heldere kleuren en levendige HDR-scènes. Films en games komen echt tot leven en met 240 Hz en 0,03 ms reageert alles heel snel, wat shooters prettiger en vloeiender maakt. Full HD en lagere resoluties zien er echter korrelig uit. QHD is echt het optimale gebruik. De hoofdtelefoonuitgang is praktisch en levert goed geluid, en de USB-hub kan handig zijn voor accessoires. Minpunt is de on/off-knop, die gecombineerd zit met het menu, een aparte knop had ik fijner gevonden.
Pluspunten
  • Zwart waarden
  • aux port
  • Bouwkwaliteit
Minpunten
  • Power on/off knop
d************@g********19-11-2025
Ik gebruik dit product ondertussen een week en ben erg te spreken hierover. Ik gebruik het scherm voornamelijk voor gamen. Als ik het vergelijk met mijn vorige scherm, merk ik de grootste verschillen in het beeldkwaliteit. Beeld is een stuk scherper en dit verbetert de ervaring tijdens het gamen of het kijken van een serie. Daarnaast is het erg gemakkelijk om het scherm samen te stellen. Kortom, zeker een aanrader !
w********@l******17-11-2025
Momenteel maak ik alweer een paar weken gebruik van deze monitor en ben er erg tevreden over. Het beeld is scherp en helder en tevens erg snel. Ook is de monitor gemakkelijk in gebruik te nemen en doet het wat je er van mag verwachten. Het beeld ververst erg snel en draagt daarmee bij aan een goede game ervaring. Ook de hertz en frames per seconde zijn top. Het gebruiksgemak van deze monitor is hoog en het is een echte aanrader voor iedereen die zoekt naar een goede monitor!