LG UltraGear 27GX790A-B - Monitoren

LG UltraGear 27GX790A-B
LG UltraGear 27GX790A-B
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 699,00 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG UltraGear 27GX790A-B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Bram28-03-2025

Indrukwekkend

De LG UltraGear 27GX790A-B is een geweldige gamingmonitor als je op zoek bent naar OLED-kwaliteit en extreme snelheid. Games zien er fantastisch uit: diepe zwarttinten, vloeiende bewegingen en scherp beeld zonder haperingen. Je merkt echt dat dit scherm gemaakt is voor snelle actie. Wat me wel opviel, is dat de helderheid wat lager is dan ik gewend ben van andere monitoren — zeker in lichte ruimtes of bij HDR-content voelt het net iets minder sprankelend. Ook goed om te weten als je, net als ik, de monitor óók aan een Mac wilt hangen: via HDMI ziet tekst er wat wazig uit. Pas toen ik overstapte op een DisplayPort-verbinding, werd alles echt scherp. Niet waarvoor deze monitor bedoeld is, maar handig om rekening mee te houden. Al met al: top voor gamen, met een paar kanttekeningen als je hem breder wilt inzetten.
d***************@h**********27-03-2025

480hz Gamechanger

De LG UltraGear 27GX790A-B is een uitstekend beeldscherm, door het 27 inch OLED paneel kun je genieten van elk spel wat je speelt. Van levendige en kleurrijke scenes tot de donkere omgevingen in de ruimte of nacht. Tevens zorgt het Nvidia G-Sync en de AMD FreeSync Premium Pro ervoor dat de beelden vrij zijn van tearing. De hoge refreshrate is een perfecte uitkomst bij racegames en FPS-games en ook merkbaar. De compacte standaard is ideaal voor ondiepe bureau’s alleen moet men wel rekening houden dat het beeldscherm een losse voeding heeft in plaats van een ingebouwd in de monitor.
Pluspunten
  • Beeldkwaliteit
  • opzet gemak
Minpunten
  • beeldscherm grote
j***************@g********23-03-2025
Ik heb het product mogen testen. De LG 27GX790A-B is uitstekend voor pc-gaming. Het heeft een zeer snelle responstijd, waardoor bewegingen er scherp uitzien, en een zeer lage input lag—behalve bij 60Hz-signalen, waar de input lag aanzienlijk hoger is dan verwacht. Daarnaast ondersteunt het alle VRR-formaten om screen tearing te verminderen, al is er helaas merkbare VRR-flikkering bij wisselende frame rates. De beeldkwaliteit is indrukwekkend, met diepe zwarttinten naast heldere highlights. Oled is hierbij zeker prachtig. De hoge refreshrate is fijn, dus een heel mooi beeldscherm voor competitieve FPS.
s**********@g********19-03-2025
De monitor heb ik mogen testen en ik ben er erg tevreden over. OLED is echt prachtig vergeleken met een IPS scherm, wat een verschil! In het schemer/donker komt de monitor echt tot leven qua kleuren. Ik heb gewoon zin om mijn oude games weer opnieuw te spelen. De helderheid is prima voor op een slaapkamer, direct zonlicht is niet aan te raden maar dat is bij geen enkel scherm. De vormgeving van de voet is ook erg fijn, dit is geen mega grote voet die aan alle kanten uitsteekt maar juist handig om er wat op te leggen, je telefoon bijvoorbeeld.
k******@g********10-03-2025

In een zin: Dit is een hele fijne monitor! Gebruiksgemak: Dankzij de 480Hz refresh rate en 0,03ms respons tijd loopt alles heel soepel. Kleuren knallen van het OLED-scherm en de anti-glare coating helpt tegen reflecties. Schoonmaakgemak: De dunne randen zorgen ervoor dat stof en vlekken makkelijk weg te halen zijn. Even een doekje erover en klaar! Installatiegemak: In elkaar zetten is simpel, standaard erop klikken en je kunt meteen aan de slag. VESA is ook een optie! het enige waar ik zelf tegenaan ben gelopen, is wanneer je deze monitor met een PC gebruikt, je wel de juiste poort moet aanklikken in de instellingen. Verder perfect!