De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AOC C27G4ZXU 27" Full HD 280Hz Curved Gaming Monitor op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb deze monitor getest en kwam er achter dat deze niet past bij mijn behoefte.
Ik wil een scherper beeld d.w.z. hogere resolutie op dit beeldformaat.
De prijs prestatie voor dit scherm is prima met een zeer hoge refresh en een hele stabiele voet die in hoogte verstelbaar is. Ook de usb Hub is prettig en zorgt voor minder kabelrommel.
De curve in het scherm levert voor mij geen meerwaarde.
Toen mijn kinderen deze monitor mochten gaan testen voor het gamen, reageerden ze erg enthousiast op dit scherm. Het is een mooi groot scherm, wat gebogen is. Het voelt lekker solide aan. Met de refreshrate van 280 Hz was het ook een duidelijke verbetering ten opzichte van de vorige monitor. Ze spelen er graag Fortnite op. Ikzelf vind het een mooi kwaliteit van het beeld. Het geluid uit de speakers van het scherm zelf is slecht, maar goed, die functie gebruiken we niet.
Bij het uitpakken van het scherm viel gelijk op hoe degelijk deze is gebouwd. Hij voelt solide aan, staat stevig en is eenvoudig op de juiste hoogte te zetten. Ik heb het scherm getest voor verschillende doeleinden. Wat vooral opviel is dat voor het gamen de snelheid van het scherm echt super is. Dat speelt lekker. Het is qua resolutie niet het beste scherm, maar als je het scherm puur voor gamen gebruikt, is het een fijn scherm. Ook de gebogen curve maakt dat je nog beter alles kunt zien.
Ik gebruik dit scherm nu een tijdje en ben er echt blij mee. Het curved scherm zorgt ervoor dat ik helemaal in mijn games ‘zit’, en met Full HD ziet alles er scherp uit. Wat mij vooral opvalt is hoe soepel alles loopt met de 280 Hz refreshrate.. De monitor is ook in hoogte verstelbaar, wat fijn is voor mijn houding tijdens lange speelsessies. De HDR10 ondersteuning geeft mooiere kleuren en betere details in donkere scenes. Voor de prijs die ik ervoor heb betaald, vind ik de kwaliteit goed. Het voelt alsof ik een kwalitatief goede monitor heb voor een redelijk lage prijs. Een aanrader voor fanatieke gamers.
Zeer prettig scherm dat comfortabel kijkt tijdens het gamen, mede dankzij het curved design.
Ook voor thuiswerken is dit scherm erg geschikt en werkt het prettig.
Het scherm heeft wel maar een kwaliteit van 1080P
Na het werk schakel je eenvoudig de HDMI van je werklaptop naar je game-pc en je kunt direct beginnen met gamen.
Het is daarnaast erg handig dat het scherm extra USB-poorten biedt en een ingebouwde speaker heeft voor standaardgeluiden.
Voor hoogwaardige audio is het wel aan te raden om aparte speakers aan te schaffen.
Het scherm is wat aan de dikke kant, maar persoonlijk vind ik dat geen probleem.