Inventum AC901 Mobiele Airconditioner - 9000 BTU - Wit - Airco's

Inventum AC901 Mobiele Airconditioner - 9000 BTU - Wit
Inventum AC901 Mobiele Airconditioner - 9000 BTU - Wit
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 116 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum AC901 Mobiele Airconditioner - 9000 BTU - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Fang Guo01-08-2020

AC901 Airco

Het is een top product voor een top prijs tijdens de actie periode. Je moet wel een raamafdichter ergens bestellen en zelf monteren maar dat wist ik al van te voren en dat is ook heel makkelijk.
Pluspunten
  • Goedkoop
  • Krachtig
E.M.Kon16-07-2020

Handig formaat, overal plaatsbaar, zelfs in de caravan.

Doet wat het moet doen. Gekocht voor op zolder voor onze dochter, gaat nu bij warm weer mee naar de camping. Handig formaat, niet te zwaar. Compleet met afvoer set geleverd
Pluspunten
  • Complete afvoer set
  • Formaat
Minpunten
  • Niet echt - maar je hoor hem natuurlijk wel
Raymond10-07-2020

Goede airco voor een goede prijs

De Airco werkt prima naar behoren. Koelt goed! Is ook redelijk stil. Doet zijn werk prima. Het enige is dat de afvoerslang en elektriciteitsnoer kort is. Maar volgens mij is dit bij elke airco zo helaas.
Pluspunten
  • koelt goed
  • redelijk stil
Minpunten
  • afvoerslag kort
consupiet09-07-2020

Goede airco voor een redelijke prijs!

Deze middenklasser airco is qua koeling ook een middenmoter. Bij niet te grote kamers tot 20 vierkante meter is dit een prima keus. Echter, als je een ruimte hebt met veel hitte straling b.v. van ramen die het zonlicht doorlaten of een plat on-geisoleerd dak waar de hele dag de zon op staat te branden is de capaciteit onvoldoende. De uitvoering is compact, maar omdat er geen handvaten opzitten krijg je bij optillen er moeilijk grip op. dit is beslist een tegenvaller! Als je de gebruiksaanwijzing vooraf goed leest, waarin o.a. staat dat je de afvoerslang, die bij mijn airco een paar kleine gaatjes heeft, (fabrieksfout) ongeveer een meter lang houdt, is de capaciteit optimaal. Twee snelheden en ook een lucht-ontvochtigingsfunctie en ventilator zitten er op. Apparaat produceert 65DB aan geluid. Dat is een gemiddelde waarde voor mobiele airco's. Hij koelt dus prima, verbruikt 1000 W aan stroom, hoewel in de specificaties 2600 W wordt vermeld. Vreemd! Een klasse A toestel dus met standaard 2 jaar garantie, na registratie bij Inventum krijg je daar nog een 3 jaar bovenop, plus een omruilgarantie.
Pluspunten
  • Goede koeling
  • Compact
  • 5 jaar garantie
  • Nederlands product
Minpunten
  • Geen handvaten
  • middelmatige koeling
  • geluidsniveau
hugo06-07-2020

Zeer goede airco

Zeer tevreden met deze airco, hij werkt erg goed. Produceert wat geluid wat alleen tijdens het slapen zou kunnen storen maar als de kamer eenmaal koel is zet ik hem 's nachts uit. Heeft genoeg mogelijkheden en een strak design.
Pluspunten
  • koelt snel
  • veel opties
  • compact
Minpunten
  • maakt wat geluid
Frank30-06-2020
3.0

Goed dat er een omruilgarantie was...

3.0
Veel te veel lawaai, koelcapaciteit valt erg tegen. Gelijk weer omgeruild. het is dus belangrijk dat je de verpakking eventjes bewaart.
Pluspunten
  • prijs
  • formaat
Minpunten
  • prestaties
  • geluid
Rudi T30-06-2020

Goede koeling, mooi uiterlijk, makkelijk te verplaatsen

Met die drie warme dagen van eind juni heb ik de AC 901 uitgebreid kunnen testen. En hij bevalt!! koelt de slaap- en werkkamer binnen een mum van tijd naar de door mij gewenste temperatuur. Het is een heel handzaam toestel dat door zijn wielen makkelijk te verplaatsen is. ziet er ook nog eens strak uit.
Pluspunten
  • Koelcapaciteit
  • uiterlijk
  • handelbaarheid
Minpunten
  • beetje te veel geluid
familie grashuis27-06-2020

betaalbare airco en snel 5 graden minder warm

Airco kreeg goede beoordeling. Naar expert winkel in Emmeloord gegaan. Verkoper gaf duidelijke uitleg over apparaat. Nam de tijd voor ons. conclusie: Inventum AC901 aan ons en onze dochter verkocht: dus 2 apparaten. Airco voldoen aan verwachting! duidelijke handleiding, snelle installatie en blazen maar! in 45 minuten is temperatuur met 5 graden verlaagd. apparaat maakt weinig geluid, slang goed naar buiten brengen zodat resultaat optimaal is. Verbruik is 1 KW per uur, dat neerkomt op € 0,20 per uur. Voor € 1 per avond slaap je als een roos en blijft de hitte buiten. Aanschafprijs is acceptabel in vergelijking tot wat het apparaat beloofd. Verpakking bewaren zodat je het apparaat prima kunt opbergen.
Pluspunten
  • snelle installatie
  • snelle kamer temperatuur verlagend
  • mooi uiterlijk
  • geluidsarm
  • zuinig € 0,20 p/u elektrisch
Theo en Hannie van Loon26-06-2020

Koelapparaat

De airco aangeschaft voor de hete zomer die er aan zit te komen! De gevoelstemperatuur in huis is aanzienlijk koeler, echter het apparaat zorgt er niet voor dat het aantal graden in huis minder wordt. Ook het te maken aantal decibel valt tegen, maar we hoeven er niet bij te slapen, dus wat weegt zwaarder, wat meer geluid of de hitte die draaglijker is ?
nien26-06-2020

Compact

Deze airco is niet te zwaar, compact, en het geluid valt mee. Ik woon drie hoog op het zuiden, dus voor zowat zolder temperaturen is dit een hele fijne uitkomst! Koelt goed en er zit een handig raam venster bij. Top!
Christoph26-06-2020

Redelijke airco

Wie schrijft dat deze airco geen lawaai maakt werkt waarschijnlijk voor Inventum, want het geproduceerde geluid is echt niet te vergelijken met een ventilator, misschien eerder met het geluid van een stofzuiger min dat van een wasdroger :) Maar goed, als je een geluid tot 50 dB wilt, zul je meer moeten betalen. Het wordt wel degelijk koeler in mijn kamer, maar dan moet hij wel de hele tijd aanstaan. Wellicht komt dat door de slechte isolatie van mijn plafond. Voor de watervoer zit een dopje, maar in de buis zit nóg een dopje, dat ik er met met een kurkentrekker uit heb gehaald. Daar staat niets over in de handleiding. Die afvoer zit zo laag bij de grond dat je er alleen een deksel van een tupperwarebakje o.i.d.onder kunt leggen. Het water begint eruit te stromen zodra je de airco uitschakelt. Ik wilde de wieltjes eraf schroeven en de airco op een tafeltje plaatsen, zodat je makkelijker water kunt aftappen en de slang op gelijk hoogte komt met het raam, maar onder de airco zit een uitstulping, waar hij zonder wieltjes op zou komen te staan. De luchtstroom die eruit komt, is best koud, dus voor een kleine kamer kan hij wel geschikt zijn. Mijn studio is ongeveer 68 m3 en heeft een systeemplafond. Ik heb verschillende apps uitgeprobeerd om de decibels te meten. Vanaf mijn bureau op een afstand van 1,5 meter heb ik gemeten: 70 dB, 58 dB, 68 dB en 62 dB. Dus die 65 zal wel ongeveer kloppen. Voor bij het slapen is dat best lawaaiig, maar hij hoeft niet per se de hele nacht aan te staan. Anders doe ik oordopjes in. Ik gebruik de airco in combinatie met een plafondventilator voor de luchtcirculatie. Het open raam heb ik afgeplakt met vuilniszakken. De slang heb ik geïsoleerd met zilverfolie, want die wordt redelijk warm. Ben er niet ontevreden mee, maar kan hem niet af- of aanraden, want ik heb geen ervaring met andere merken. Een split unit werkt uiteraard veel beter, maar hij koelt voldoende om de tropische dagen mee door te komen. Mijn studio zou anders in een sauna veranderen.
Pluspunten
  • niet duur
  • koelt redelijk
  • ontvochtiger is bij plakkerige nachten onmisbaar
Minpunten
  • lawaai
  • waterafvoer te laag bij de grond
  • koelt redelijk, niet heel goed
Erik Beverwijk25-06-2020

Ideale caravankoeler!!

Deze airco gekocht voor de caravan. hij koelt prima, met de huidige zomerse temperaturen is het gauw tegen de 30 graden binnen. Met de airco 2-3 uurtjes aan is de temperatuur rond de 21 graden, wat prima is om de nacht binnen door te brengen! Als we binnen zitten zetten we de airco op de lagere stand, het geluid is dan niet storend. We hebben ook de meter in de gaten gehouden en het verbruik valt reuze mee. Een prima investering!!
Pluspunten
  • compact
  • zuinig
Barry25-06-2020

Koelt goed en mooi compact

Voldoet aan alle verwachtingen mooi compact en goed in te stellen.goede prijs kwaliteit verhouding.en relatief stil
  • Makkelijk
Minpunten
  • Afvoer aan de lage kant
Teun Horstman24-06-2020

Makkelijke bediening en groot bereik

Ik heb dit product gekozen omdat ik in onze woning nog niet toe ben aan een vaste airco. Daarvoor zijn er te weinig zomers dagen in Nederland. Dit apparaat voldoet voor alle ruimten in mijn huis (zolder, 1e verdieping en beganegrond
Pluspunten
  • Bedieningsgemaak
  • Mogelijkheden
  • Mobiel
Minpunten
  • Slang die naar buiten moet gaan
Nicole22-06-2020

Compact toestel met voldoende koelvermogen

Compact toestel met voldoende koelvermogen voor ruimtes tot 80 m3. Bediengemak en display zijn eenvoudig en begrijpelijk. Aanvullend krijg je bij een betrouwbaar Nederlands product aanvullend nog 5 jaar garantie.
Pluspunten
  • Compact
  • Koelvermogen
  • Bediengemak
  • Verlengde garantie
Minpunten
  • Geluid hoogste stand
GJ18-06-2020

Compacte krachtpatser

Kleiner dan verwacht, wat absoluut een pluspunt is. Koelt goed, mijn slaapkamer is nu heerlijk koel als ik ga slapen.
Pluspunten
  • Kleiner dan gedacht
  • Koelt goed en snel
  • Komt met raamdichtings panelen
Minpunten
  • Witgrijze behuizing is saai en niet mooi
Jaschenka17-06-2020

Airco

Voldoet aan beschrijving, jammer dat er geen handgrepen aanwezig zijn om hem van verdieping te plaatsen
Monique Beermann16-06-2020

Lekker compact.

Mooi compact eenvoudige airco. Niet te zwaar. Doet wat hij moet doen. Geluid valt reuze mee. Blij mee!
mark04-06-2020

goede koeling tegen redelijke prijs

werd vriendelijk geholpen met een goed apparaat dat prima koelt tegen een zeer redelijke prijs. De raamafdichting is wat simpel en kan veel beter.
Pluspunten
  • prijs
  • afmeting
Minpunten
  • raam afdichting niet ideaal
MK04-06-2020

Koelt prima

Dit product heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. Hij zou qua geluid iets minder decibels mogen produceren maar doet goed wat hij moet doen : koelen. Bij 25 graden binnen koelt hij een kamer van 60 cbm in 1,5 uur naar 20 graden. Slang-raam bevestiging zou beter mogen.
Pluspunten
  • koelen
  • prijs
Minpunten
  • slang-raam bevestiging
Richard29-05-2020

multifunctioneel, koelen,ventileren en ontvochtiging

Prima prijs/kwaliteitverhouding , gekozen voor een merkproduct, De zolderkamer van mijn dochter is snel heerlijk koel waarna ik ook onze eigen slaapkamer voor het slapen nog kan koelen. Ziet en voelt degelijk aan. Wordt compleet met raamafdichting en slang geleverd. Staat op wieltjes dus je rijd hem zo even op zijn plaats.
Pluspunten
  • goed merk, koelt snel en stil
  • mooi uiterlijk , complete levering
Minpunten
  • Had misschien een handvat aan mogen zitten
Kerssepitje01-05-2020

Fantastische airco

Deze airco heeft een mooi design, zuinig in geluid en in energie. Mooi prijsje voor wat hij kan en doet. Een aanrader, zeker weten
Pluspunten
  • Compact
  • Zuinig
Peter en Monique19-04-2020

Compacte airco

Kleine airco wat doet wat het beloofd. Niet teveel poespas aan het apparaat, waardoor deze makkelijk hanteerbaar is. Het geluid is absoluut niet harder dan bij andere airco's (65db), omdat wij niet slapen met de airco aan is dit voor ons geen probleem.
Pluspunten
  • Compact
  • 5 jaar garantie
  • Leuke vormgeving
Minpunten
  • Extra kosten voor raamaccessoire
verhaegh16-04-2020

mobiele airco

het is een praktische airco en mooi van uiterlijk , is niet zo lomp en heeft genoeg capaciteit voor een slaapkamer
Pluspunten
  • niet lomp
  • mooi uiterlijk
  • genoeg capaciteit voor de slaapkamer
Minpunten
  • wat luidruchtig
S.J. Houweling04-09-2019

Helaas voldoet niet.

Helaas doet de airco niet wat ie moet doen. Hij wordt door Inventum met veel bravoure aangekondigd als airco die een grote ruimte aan kan, maar de koelstraal is niet krachtig genoeg. Wij hebben ook een Proline staan in dezelfde prijsklasse, maar die is een stuk krachtiger en staat notabene voor minder BTU. Helaas krijg ik ook geen oor bij de klantenservice van Inventum, dat het product niet voldoet aan de verwachtingen. Opsturen op eigen kosten kan en dan gaan zij testen. Tja. Ik zeg niet kopen, gewoon een Proline kopen.