De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Eurom Coolperfect 180 WIFI Mobiele Airco - 5200W - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Zou met 18000 BTU de sterkste mobiele airco zijn. Geen verschil gemerkt met mijn andere airco van 14000 BTU. Is een rammelend plastic ding. Drie zomers enkele dagen gebruikt, deze zomer kapot. Niet meer dan in totaal 50 uur in bedrijf geweest. Zat 3 jaar garantie op en gaat dan in 4e jaar kapot. Ja leuk is dat. Servicepunten van Eurom heb ik niet kunnen vinden. Ik koop in elk geval NOOIT NEVER NOOIT nog eens iets van Eurom!
Ik heb hem gekocht omdat hij als krachtigste mobiele airco aangeprezen werd. Voor ik hem kocht ontelbare reviews gelezen. Maarrrrrrr ondanks alle beloften de temperatuur in mijn kleine appartement van zo’n 30 graden terug te koelen naar 22 graden is niks terecht gekomen. De fabrikanten beloven van alles maar in de praktijk valt het héél vies tegen. Voor zo’n duur apparaat vind ik het bagger meer niet. Spijt van mijn aankoop.
Heb deze eurom gekocht na lang googelen. Heb spijt als haren op mijn hoofd.
1. Nogal aan de prijs.
2. Koelt bij lange na niet zoals verwacht.
3. Als de compressor aanslaat om te koelen maakt hij een een of ander resonerend rotgeluid.
4. Hij is zwaar en onhandelbaar. 40cm van muren en meubels opstellen. Slang 150 cm ?????
Zijn er nog goede dingen,jawel hoor:
Mooi
Met de telefoon te bedienen.
Je kunt ook warme lucht blazen dus als kachel.
Als je al deze dingen voor lief neemt koop hem, dan ik hoef hem niet meer !!!!!!!!!
Heel blij mee echt een tijger een beest doet waarom ik hem gekocht hebt koelen als de beste .Fijne afstandsbediening en met de app op afstand te bedienen. Echt super zijn prijs zeker waard.