Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood - Mixers
Goede recensies over gebruik en prijs/kwaliteitsverhouding
Vandaag gekocht, nog net binnen refund-actietermijn vanwege goede recensies. Alleen even proefgedraaid. Ik ga binnenkort met pensioen en wil zelf gaan bakken. Heb er veel zin in!
Pluspunten
- Prijs/kwaliteit
- Robuust
- Vermogen
- Geluidsniveau
Super kwaliteit
Langere tijd gezocht naar een goede keukenmachine en uiteindelijk voor deze gegaan en we zijn er super tevreden over het product.
Pluspunten
- Kwaliteit
Krachtige machine en een echte eyecatcher!
We hebben bakken als hobby en hadden een krachtige compacte machine nodig . We hadden al een Kenwood FPM25 en gezien de kwaliteit van deze machine al overtuigd, en met een gerust hart de KMX750RD aangeschaft. Een aanrader
Pluspunten
- Krachtig
- Compact
- Mooi om te zien
Minpunten
- tot nu toe geen
Super mooie mixer!
Super mooie mixer! Hij voelt stevig aan. Hij staat ook stevig. Mooie grote kom met handgreep zodat je hem makkelijk kan vasthouden. Dankzij de cashback actie van 40 euro extra voordelig. Ik kan niet wachten om hem binnenkort uit te proberen! Dan komt er vast en zeker weer een goede recensie van mij hier te staan!
Pluspunten
- mooi design
- stevig
- prijs voordelig
- grote kom met handgreep
Prettig gebruik
Ondanks mijn beperking motorisch van handen en armen in verband met MS is de KMIX750RD erg makkelijk te bedienen.
Pluspunten
- makkelijke bediening
Minpunten
- moet wel op het aanrecht kunnen blijven staan
Super easy! Mooie kleur, love it!!
Ik doe mijn eigen brood dat het lekkerste en makkelijker is met een keukenmachine! Ik vind het echt eenvoudig om te gebruiken, perfect!
Pluspunten
- Eenvoudig
- Snel
- Mooi
- Nice design
Minpunten
- Niet compact
Goed getest door consumentengids
Mooi, degelijk, functioneel apparaat, goed getest door consumentengids, dus vertrouwde aankoop, bovendien is de Kmix mooi uit te breiden met andere keukenmachine uit dezelfde serie/kleur! Eyecatchers in de keuken!
Solide machine
Ik wilde een degelijke machine met grote kom en weinig poespas, deze machine voldoet daar uitstekend aan.
fijn is ook dat hij niet zoveel herrie maakt
Pluspunten
- Degelijk
- Flink gewicht waardoor hij goed blijft staan
Minpunten
- Uitbreidingen prijzig
een schitterend professioneel product,
Deze keukenmachine voldoet aan alle verwachtingen, het is een zeer degelijke en professionele keukenmachine die zijn mannetje wel staat, ik ben er heel blij mee en beveel hem zeker aan.
Pluspunten
- degelijk en robuust
- zeer stil
Minpunten
- nog geen
Stevig Kenwood kMix 750RD
ik heb deeg gemaakt met 1000 gram bloem (dus zwaar deeg) Dit kon de machine goed aan.Ik ben erg tevreden en staat ook mooi op je aanrecht. Jammer dat de Kabel kan je niet ergens in het apparaat wegwerken
Pluspunten
- RVS met 5 L
- zwaar genoeg, trilt niet veel
- prachtig kleur
Minpunten
- antispatdeksel moet je kliken ipv schuiven.
- de kom schuift niet zovlot in zijn plek.
- de vorige merk was veel makelijker
Kwalitatief hoogwaardig apparaat
Een prachtige en hoogwaardige keukenmachine waarmee de ware keukenprins en -prinses eindeloos lekkere gerechten kunnen bereiden.
Pluspunten
- Kwaliteit
- Vormgeving
- Gebruikersgemak
- Toepassingsmogelijkheden
KMX750RD
Apperaat voelt zeer solide, traploze motorregeling werkt ook zeer goed. Apparaat pas net binnen, dus nog geen lange termijntest, maar de verwachting is goed
Prachtig apparaat
Heel stijlvolle machine met uitstekende mixer en veel uitbreidingsopties, zo kan er zelfs een gehaktmolen aan.
Kenwood kMix KMX750RD Rood
Ik heb dit machine gekocht voor mijn moeder, machine is sterk, de kom is lekker groot en de design is mooi.
jammer dat er alleen de vleeshak als accessoire erbij kan kopen.
Pluspunten
- robuust en mooi design
- sterk
- kenwood, zeer betrouwbaar merk van keuken machines
Minpunten
- weinig accessoire die je erbij kan kopen/doen.
Zware kwaliteit, mooi design
Enorm tevreden en verrast door de kwaliteit van dit product. Het is wat compacter dan de eerdere mixer die ik had, maar bevat dezelfde inhoud. Daarnaast heeft het 6 standen + een mengstand. Het past daarom perfect op de plank en is ook nog eens een echte eyecatcher! Het product is van zware kwaliteit en 'danst' in ieder geval niet over het keukenblad bij het opkloppen van slagroom en eiwitten. Brooddeeg heb ik nog niet geprobeerd. De optie om het apparaat uit te breiden met verschillende opzetstukken is ook een reden dat ik voor dit apparaat heb gekozen. Met een KitchenAid heb ik ook wel eens gewerkt, maar persoonlijk vind ik de Kenwood tot nu to net zo goed en stiekem ook makkelijker in gebruik. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs (zeker in combinatie met de cashbackactie!).
Pluspunten
- Compact formaat, maar voldoende inhoud (5 liter)
- 6 snelheden+aparte mengsnelheid
- Uit te breiden met diverse accessoires
Minpunten
- Wel luidruchtig (naar sterke motor!)
Handige mengkom met handvat
Mijn mixer was onlangs kapot gegaan en omdat ik toch best veel bak had ik een andere nodig. Deze mixer heb ik in het verleden ook al eens gehad en was daar zeer tevreden over, vandaar dat ik deze nu weer heb gekozen. Het is een super product en het handvat eraan scheelt een hoop frustratie, je houdt de kom altijd goed vast ipv ongelukkig.
Robuurst apparaat met metalen onderdelen
Heel mooi produkt, stille motor
Supersterk en een stuk goedkoper als de Kitchenaid modellen
Mooie machine en prachtige kleur.
Ik vind de kleur echt schitterend, hij match perfect met mijn keuken. Wat werkt deze machine ook goed, hij kneed, draait en mixt elk soort deeg en dat vind ik harstikke handig. Al meerdere malen brood en pizza gemaakt zonder enig probleem. Natuurlijk ook al kleinere dingen gemaakt zoals cakejes, daar heeft hij ook geen moeite mee. De haken en gardes van erg mooie kwaliteit en ik verwacht dat hij lang zal meegaan. Verder vind ik de verschillende standen erg handig en werkt de bak en anti spatdeksel ook erg goed. De stekkeropslag kwam als een verrassing maar komt er goed van pas. Minpuntjes heb ik tot heden nog niet gevonden. Al met al, meer dan blij met deze machine.
Pluspunten
- kleur
- stekkeropslag
- kwaliteit machine
- anti-spatdeksel
- geen probleem met zware degen
Degelijk apparaat
Stevige no-nonsense machine. 1 knop voor de bediening- alles voelt stevig aan, gaan we nog lang plezier van hebben (en in het rood vind ik m best mooi. Niet te design, gewoon functioneel)
Pluspunten
- Stevig
- Voldoende keuze in hulpstukken
Minpunten
- Nog niet gevonden
Mooie kleur,zwaar, dus stevig.
Mooie prijs en kwaliteit van Kenwood is goed, heb al meerdere apparatuur van Kenwood.
Ook vind ik de kleur rood leuk, helemaal in deze ongezellige tijd,geeft dit weer wat kleur in de keuken.
Ik ben er blij mee, nu aan de slag ermee.
Pluspunten
- Zware kwaliteit
- Leuke kleur
- Met accessoires
- Schappelijke prijs
Goede prijs kwaliteit verhouding, mooie uitstraling.
ik heb deze gekozen voor de degelijkheid, mooie uitstraling, eenvoudige bediening en prijs kwaliteit
Pluspunten
- eenvoudige bediening
- krachtige motor
- mooie uitstraling
- sterk genoeg voor zwaardere deeg
Minpunten
- nog geen gevonden
Prachtige keukenmachine
Heb deze keukenmachine cadeau gekocht voor mijn moeder aangezien ze veel bakt. En ze is er super blij mee. Mooie machine. Maakt niet zoveel lawaai. Top dus. En haar dochter (ik dus) is ook super blij want ga genieten van al het lekkers wat ze met deze machine gaat bakken.
Great Baking Machine
I have been searching for a while to buy a machine to bake breads and cakes at home. When i saw this product online i fell in love. It is looking beautiful..Then i did some research and realized that it is not only beautiful, but also Compact, Sturdy, and works perfect..Loved it..It is like the Apple of kitchen appliances..
Pluspunten
- Compact
- Sturdy
- Beautiful Design
Zeer degelijk apparaat
Mooi design, kan gewoon op het aanrecht blijven staan en alle materialen voelen zeer degelijk. Gekozen ook vanwege de no nonsense aanpak nml hij moet kloppen, mixen en kneden
Pluspunten
- Design
- Degelijkheid
Minpunten
- Bij hoge stand hoor je hem goed
Sierraad in de keuken
Een opluchting om niet meer zelf met de hand brood of pizzadeeg te hoeven kneden. Deze keukenmachine kneedt het moeiteloos. Dat wordt vaker verse broden en pizzas eten.
Pluspunten
- Mooi design
- Prijs/kwaliteit
- Krachtig