Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood - Mixers

Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood
Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 213,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 470 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

n*********************@g********27-11-2022
Super degelijk apparaat. Prijs-kwaliteit erg hoog, vergeleken bij andere merken. Moderne uitstraling en makkelijk schoon te maken.
s*************@g********26-11-2022

Absoluut de investering waard!

Prachtige machine. Zowel qua uiterlijk als qua prestatie. Heb haar meteen uitgeprobeerd. Stond al heel lang op m'n wensenlijstje maar kwam steeds wat tussen. Nu staat ze hier eindelijk op m'n aanrecht.
Pluspunten
  • Prestaties
  • Uiterlijk
  • Staat super stevig
D**********@g********25-11-2022

Quality product

Bought this mixer mostly to work with dough - does it's job perfectly and saves a lot of time and effort.
Pluspunten
  • Quality
  • Efficiency
  • Easy to use
Minpunten
  • Heavy in weight, but it can't be otherwise
Mw Janssen25-11-2022

Bevalt goed

Doet wat ervan verwacht wordt. Het apparaat is wel erg zwaar, maar dan blijft het ook goed op zijn plek staan.
e.defeijter@ziggo.nl24-11-2022

Bevalt uitstekend , een aanrader.

Deze keukenmachine is prachtig met een uitstraling van professionele aard. Degelijke hulpstukken die het werken met deze keukenmachine vergemakkelijken. De trapsgewijze draaiknop voor de snelheid is ideaal ook in gebruik net zoals de spatdeksel met toevoegklep is fijn om erbij te hebben. Kortom een fijne machine die zijn werk doet en je handen vrij zijn om toevoegingen te doen of ander voorbereidend werk te verrichten.
Pluspunten
  • Robust
  • makkelijk mee te werken
  • mooie uitstraling
  • makkelijk in gebruik
  • grote kom met spatdeksel
m******@s*****************24-11-2022

Klasse!

Een enorm degelijk product voor een betaalbare prijs. Met mogelijkheden voor uitbreiding. Een aanrader!
Pluspunten
  • Sterke materialen
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudig in gebruik
Claudia19-11-2022

Top apparaat met genoeg kracht.en zeer degelijk

Fantastisch product mooie vormgeving en zeer degelijk materiaal. Zeer tevreden over de prestaties en daarbij lekker stil.
Pluspunten
  • Meer dan genoeg kracht
  • Stil
  • Zeer degelijk materiaal
  • Veel optionele uitbreidingsmogelijkheden
Minpunten
  • Nog niet gevonden
r******@r**********03-06-2022

Top apparaat. Deeg wordt heel mooi van structuur. Slagroom komt er mooi stevig geklopt uit. Handig schoon te maken. Redelijk stil, aanrader.
Pluspunten
  • Schoonmaken
  • Voelbare kwaliteit
  • Structuur deeg en andere gerechten zeer goed
Jan02-06-2022

Fijn apparaat!

Mooi design, gebruik hem met veel plezier, leuk geprijsd in vergelijking met andere keukenmachines . Een topper ik raad hem andere zeker aan!
  • Handig in gebruik
Minpunten
  • Niet ontdekt!
L28-05-2022

Kenwood Kmix 750

De kenwood kmix keukenmachine doet wat het moet doen. Voelt degelijk aan en is makkelijk schoon te houden. Nu een maand in gebruik naar volle tevredenheid
Pluspunten
  • Sterk
  • Groot
s**********@g********24-05-2022

Good solid beautiful mixer

Beautiful simple stable works great for cakes and meringues. Only difficulty is scraping the bowl while it’s still in place. Definitely recommended!
Pluspunten
  • Good solid weight
Minpunten
  • Can’t scrape whole bowl without taking it out
f*******************@g********14-05-2022

Perfect robot

Very nice cooking robot. Perfect for pizza and cakes all year long. Thanks
Pluspunten
  • easy to use
  • good mix
i***@k****************09-05-2022

Bevalt erg goed.

Ik heb voor het product gekozen, mede op aanbeveling van familieleden, die zeer tevreden zijn over het apparaat, de degelijkheid en kwaliteit van onderdelen.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Mooi uiterlijk
a******@h**********08-05-2022
Mooie uitstraling heeft deze keukenmachine. Het staat stevig en is degelijk.
l********@g********04-05-2022
Machine werkt naar verwachting, voelt degelijk aan en de softstart is geweldig.
r********@g********02-05-2022

Erg mooie en stevige mixer

Deze mixer is stevig en krachtig genoeg om mijn pizzadeeg te kneden. De stalen kom is mooi en fijn, en vooral ook het handvat eraan is super handig. En met een inhoud van 5 liter maak je de mooiste taarten en flinke hoeveelheden pizzadeeg.
Pluspunten
  • Stevig
  • Krachtig
djhbessy@hotmail.com22-04-2022

Mooi en het voldoet aan al mijn verwachtingen. Ben er erg blij mee. Heb al eerder een kenwood gehad, die is helaas kapot gegaan. Voor mij geen ander merk!
r*********@h**********22-04-2022

Erg blij mee

4 dagen geleden gekocht , heeft een krachtige machine waardoor het maken van deeg soorten en slagroom en cake 5 delige accessoires makkelijk schoonmaken Hoge stand maakt veel geluid . Maar de rest doet perfect ik ben zeer tevreden .
Pluspunten
  • Krachtige machine
  • Krachtige machine
Minpunten
  • Veel geluid bij max draaien
  • Veel geluid bij max draaien
Nick21-04-2022

Bevalt prima

Mooie krachtige machine, ben er super tevreden mee. Nu tijd om lekker te gaan bakken
Pluspunten
  • Prijs
  • Krachtig
g********@z*******19-04-2022

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Helemaal blij met de aankoop. Het is nu een plezier om taart te maken. De Kenwood KMX750RD ziet er prachtig uit, maakt geen lawaai, staat stevig op het aanrecht
p********@g********18-04-2022

mooie mixer

Fijne mixer ook voor de broodmixen, erg degelijk met de metalen behuizing, prima prijs/kwaliteitsverhouding. een echte aanrader.
Pluspunten
  • metalen behuizing
  • prima voor brooddeeg
  • sterke mixer
Minpunten
  • tot nu toe geen
v***************@g********16-04-2022

toppie

Krachtige motor, goed afgedekt tijdens het mixen, makkelijk te bedienen en ziet er nog mooi uit ook.
NS14-04-2022

sterk ,moooi, duurzaam keukenmachine

mooi Krachtige machine pizza deeg was in no time klaar om te bakken mooi accessoires maar jammer dat K klopper niet echt RVS maar ik zal een kopen de echt RVS is verder echt geen lawaai behalve als het op hoog snel nummer 5 en 6 en max bij gebruiken van deeghaak maar voor de rest is normaal laag geluid wat ik vind raar of misschien dat is normaal dat bij gebruik van deeghaak op hoog snel nummer 4 en tot max begent hij te trallen ter plaats ook als hij is leeg zonder bloom of deeg maar in tottal echt super mooi keukenmachine de van kenwood met mooi prijs
Pluspunten
  • geen geluid dan normaal
  • sterk
  • duurzame
  • rvs metaal binnen en buiten
  • geen plastic onderdelen
Minpunten
  • trillen
  • K-klopper niet van RVS
janbomers@icloud.com11-04-2022

Goed aparaat.

Ben blij dat ik eindelijk een Kenwood mixer heb. Nu ff snel gebruikt klinkt allemaal erg solide.
m****@l******11-04-2022
prima keukenmachine, betaalbaar en doet wat het moet doen. Nu alles uitproberen.