Metaaldetectors - Vergelijken & kopen

Als schatzoeker ontkom je niet aan een goede metaaldetector. Wie weet wat er allemaal in jouw buurt onder de grond begraven ligt. Let bij je keuze met name op het dieptebereik van de metaaldetector en ook op het gewicht. Je wilt immers niet teveel mee hoeven zeulen. Metaaldetectors vergelijken doe je hier; zo vind je vast de beste en goedkoopste detector!
Filteren

vidaXL Draagbare metaaldetector zwart

 • Kleur(en) zwart
 • Kleur zwart
 • Omschrijving Deze draagbare metaaldetector is een ideaal hulpmiddel bij een veiligheidsinspectie. Hij kan metalen voorwerpen detecteren met een hoge gevoeligheid. De metaaldetector is licht van gewicht en gemakkelijk te bedienen. Wanneer een voorwerp is gedetecteerd, klinkt er een geluid en brandt er een rood LED-lichtje. De gevoeligheid van het apparaat kan worden aangepast naar de respectievelijke voorschriften. De detector maakt gebruik van een 9 V batterij (niet meegeleverd).
vidaXL Draagbare metaaldetector zwart

vidaXL Junior metaaldetector met LCD-scherm 120 cm

 • Kleur(en) zwart
 • Kleur zwart
 • Omschrijving Deze junior metaaldetector kan worden gebruikt om metalen te vinden, zoals ijzer, zilver, koper, etc. op het strand, in de tuin, op de grond en in ondiep water. De metaaldetector kan muntformaat voorwerpen tot 10 cm diep detecteren en grotere voorwerpen tot 120 cm diep. De zoekspoel is waterdicht zodat u voorwerpen in ondiep water kunt detecteren. Wanneer de metaaldetector een voorwerp detecteert, geeft het LCD-scherm een pijl weer en genereert de detector zoemgeluiden. Dankzij de lichtgewicht constructie kunt u uren lang op schattenjacht zonder vermoeid te raken. De schachtlengte kan worden aangepast voor verbeterd comfort. De detector heeft ook een anti-slip grip voor een comfortabele, veilige houvast. De metaaldetector maakt gebruik van een 9 V batterij (niet meegeleverd).
vidaXL Junior metaaldetector met LCD-scherm 120 cm

vidaXL Metaaldetector 160 cm

 • Kleur(en) zwart
 • Kleur zwart
 • Omschrijving Deze veelzijdige metaaldetector kan worden gebruikt om metalen te vinden, zoals ijzer, zilver, koper, etc. op het strand, in de tuin, op de grond en in ondiep water. Deze metaaldetector is geschikt voor alle soorten metaal en heeft een DISC-functie (discriminatie) om afval uit te sluiten. De detector kan voorwerpen ter grootte van een munt tot 12 cm diep detecteren en grotere voorwerpen tot 160 cm diep. De zoekspoel is waterdicht zodat u zelfs objecten in ondiep water kunt detecteren. Wanneer een metalen voorwerp wordt gedetecteerd, zal de detector zoemgeluiden genereren. De hoofdtelefoonaansluiting en het instelbare volume geven u de mogelijkheid om een hoofdtelefoon aan te sluiten, wat meer privacy biedt en u helpt het geluid duidelijk te horen tijdens de schattenjacht. Dankzij de lichte constructie kunt u uren lang zoeken zonder vermoeid te raken. De schachtlengte kan worden aangepast voor verbeterd comfort. De detector heeft ook een anti-slip grip voor een comfortabele, veilige houvast. De metaaldetector maakt gebruik van een 9 V batterij (niet meegeleverd).
vidaXL Metaaldetector 160 cm

vidaXL Pinpointer metaaldetector zwart en rood

 • Kleur(en) multikleur
 • Kleur multi
 • Omschrijving Deze metaaldetector is perfect voor het vaststellen van moeilijk te vinden doelen. Hij is makkelijk te bedienen en kan worden gebruikt om metalen, zoals ijzer, zilver en koper, te vinden dankzij zijn hoge gevoeligheid. Hij heeft een makkelijk te gebruiken aan/uit-knop en is lichtgewicht. Wanneer er een metalen object wordt gedetecteerd zal het apparaat trillen en geluid maken. De detector heeft ook een geïntegreerde LED-lamp en wordt aangedreven door een 9 V-batterij (niet meegeleverd). De levering bevat ook een handig riemholster.
vidaXL Pinpointer metaaldetector zwart en rood

vidaXL Metaaldetector met schep 160 cm

 • Kleur(en) zwart
 • Kleur zwart
 • Omschrijving Deze veelzijdige metaaldetector met schep kan worden gebruikt om metalen te vinden, zoals ijzer, zilver, koper, etc. op het strand, in de tuin, op de grond en in ondiep water. Deze metaaldetector is geschikt voor alle soorten metaal en heeft een DISC-functie (discriminatie) om afval uit te sluiten. De detector kan voorwerpen ter grootte van een munt tot 12 cm diep detecteren en grotere voorwerpen tot 160 cm diep. De zoekspoel is waterdicht zodat u zelfs objecten in ondiep water kunt detecteren. Wanneer een metalen voorwerp wordt gedetecteerd, zal de detector zoemgeluiden genereren. De hoofdtelefoonaansluiting en het instelbare volume geven u de mogelijkheid om een hoofdtelefoon aan te sluiten, wat meer privacy biedt en u helpt het geluid duidelijk te horen tijdens de schattenjacht. Dankzij de lichte constructie kunt u uren lang zoeken zonder vermoeid te raken. De schachtlengte kan worden aangepast voor verbeterd comfort. De detector heeft ook een anti-slip grip voor een comfortabele, veilige houvast. De handige, opvouwbare schep kan worden gebruikt als een schep, houweel, zaag en fles/blikopener. Aan het einde van het handvat zit ook een kompas. De schep is gemaakt van hoogwaardig koolstofstaal en is voor zwaar werk, maar toch licht van gewicht. Hij is inklapbaar en kan worden bewaard in de handige, meegeleverde zak.
vidaXL Metaaldetector met schep 160 cm

vidaXL Metaaldetector draagbaar met zoekdiepte tot 60 cm

 • Omschrijving Deze veelzijdige draagbare metaaldetector kan gebruikt worden om metalen voorwerpen te traceren op stranden, in de tuin, in de vloer, in ondiep water en zelf boven het plafond. De metaaldetector is uitgerust met een waterdichte zoekschijf. Ook is het mogelijk om de lengte tot 1 meter aan te passen, zodat het op alle locaties optimaal te gebruiken is. De metaaldetector kan voorwerpen ter grootte van munten op 12 cm diepte vinden en grotere voorwerpen tot een diepte van 60 cm. De gemonteerde luidspreker geeft een duidelijke en prettige akoestiek af zodra er een metaal voorwerp getraceerd is. De aansluitbare koptelefoon met aanpasbaar volume biedt meer privacy om andere mensen niet tot last te zijn en maakt het gemakkelijker om het geluid beter te horen tijdens het zoeken naar voorwerpen. Deze metaaldetector wordt gevoed door 6-AA batterijen die niet bij het product inbegrepen zijn.
vidaXL Metaaldetector draagbaar met zoekdiepte tot 60 cm

vidaXL Pinpointer metaaldetector zwart

 • Kleur(en) zwart
 • Kleur zwart
 • Omschrijving Deze metaaldetector is perfect om die moeilijk te vinden voorwerpen te lokaliseren. Hij kan worden gebruikt om metalen, zoals, ijzer, zilver, koper, etc. met een hoge gevoeligheid te vinden. De pinpointer is licht van gewicht en simpel te bedienen met de gemakkelijk te gebruiken aan/uit-knop. De detector trilt wanneer een voorwerp wordt gedetecteerd. De detector heeft ook een geïntegreerd LED-lichtje. De pinpointer metaaldetector maakt gebruikt van een 9 V batterij (niet meegeleverd). De levering bevat ook een handige riemholster.
vidaXL Pinpointer metaaldetector zwart

vidaXL Professionele metaaldetector tot 200cm diepte

 • Omschrijving Deze geavanceerde metaaldetector kan gebruikt worden om metalen voorwerpen te traceren, variërend van ijzer overblijfselen, munten, huishuidelijke artikelen tot waardevolle metalen zoals zilver en goud. Het wordt veelal gebruikt voor het zoeken op het strand, in de tuin, onder vloeren, boven plafonds en zelfs in ondiep water is het mogelijk. Uitgerust met een waterdichte zoekschijf en een aanpasbare lengte tot 115 cm, is deze metaaltdetector optimaal in lengte aan te passen zoals de situatie er om vraagt. Dit apparaat kan voorwerpen ter grootte van munten traceren op een diepte tot 25 cm diep en grotere voorwerpen op een diepte tot 2 m diep. De gemonteerde luidspreker geeft een uitstekend akoestisch geluid om het vinden van de metalen mogelijk te maken. De koptelefoonaansluiting met regelbaar volume biedt meer privacy tijdens het zoeken en maakt de herkomst van het geluid nog gemakkelijker te horen. Deze metaaldetector wordt gevoed door 2x 9V batterijen (die niet inbegrepen zijn).
vidaXL Professionele metaaldetector tot 200cm diepte
Beste metaaldetectors
Populairste metaaldetectors