Metaaldetectors - Vergelijken & kopen

Als schatzoeker ontkom je niet aan een goede metaaldetector. Wie weet wat er allemaal in jouw buurt onder de grond begraven ligt. Let bij je keuze met name op het dieptebereik van de metaaldetector en ook op het gewicht. Je wilt immers niet teveel mee hoeven zeulen. Metaaldetectors vergelijken doe je hier; zo vind je vast de beste en goedkoopste detector!
Filteren

vidaXL Draagbare metaaldetector zwart

  • Kleur(en) zwart
  • Kleur zwart
  • Omschrijving Deze draagbare metaaldetector is een ideaal hulpmiddel bij een veiligheidsinspectie. Hij kan metalen voorwerpen detecteren met een hoge gevoeligheid. De metaaldetector is licht van gewicht en gemakkelijk te bedienen. Wanneer een voorwerp is gedetecteerd, klinkt er een geluid en brandt er een rood LED-lichtje. De gevoeligheid van het apparaat kan worden aangepast naar de respectievelijke voorschriften. De detector maakt gebruik van een 9 V batterij (niet meegeleverd).
vidaXL Draagbare metaaldetector zwart

vidaXL Pinpointer metaaldetector zwart

  • Kleur(en) zwart
  • Kleur zwart
  • Omschrijving Deze metaaldetector is perfect om die moeilijk te vinden voorwerpen te lokaliseren. Hij kan worden gebruikt om metalen, zoals, ijzer, zilver, koper, etc. met een hoge gevoeligheid te vinden. De pinpointer is licht van gewicht en simpel te bedienen met de gemakkelijk te gebruiken aan/uit-knop. De detector trilt wanneer een voorwerp wordt gedetecteerd. De detector heeft ook een geïntegreerd LED-lichtje. De pinpointer metaaldetector maakt gebruikt van een 9 V batterij (niet meegeleverd). De levering bevat ook een handige riemholster.
vidaXL Pinpointer metaaldetector zwart
Beste metaaldetectors
Populairste metaaldetectors