JBL Live Flex 3 - Draadloze In-ear Oordopjes - Zwart

JBL Live Flex 3 - Draadloze In-ear Oordopjes - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 105,27Bekijk alle aanbieders
tankieee26-07-2024

JBL live Flex 3 - aanrader!

Ik heb de JBL live Flex 3 earbuds nu een week of 3 in gebruik en tot dusver bevallen ze prima! Voorheen vooral de in-ear oordopjes gewend en dat soort oortjes blijven wel beter in je oor zitten met sporten. Deze vorm heeft echter wel als voordeel dat ik minder last heb van een ‘verstopt’ oor na een langere periode van gebruik. Nadeel is wel dat je iets meer van je omgevingsgeluid hoort en dat ANC (noise cancelling) minder goed functioneert. Daarnaast is er veel extra functionaliteit bij deze Live Flex 3 serie welke handig is bij o.a. telefoneren, automatisch dempen van muziek zodra je gaat praten, equalisers, gepersonaliseerd geluid bieden na het uitvoeren van een gehoorgangtest via de app van JBL en nog meer. Geluidtechnish zijn ze erg goed en vooral bij het teruggaan en vergelijken met de goedkopere voorgangers merk je vooral het verschil in helderheid en bass. Waarbij deze JBL mijn inziens veel waar geven voor het bedrag. Vooral de grote accu spreekt in het voordeel, ze gaan per lading een hele werkdag mee en na een paar minuten in de oplaadcase te hebben gezeten kun je reeds vooruit.
Pluspunten
  • Accuduur
  • Geluidskwaliteit
  • Instelbare smart gestures
Minpunten
  • Prijs
  • ANC