JBL Live Flex 3 - Draadloze In-ear Oordopjes - Zwart

JBL Live Flex 3 - Draadloze In-ear Oordopjes - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 105,27Bekijk alle aanbieders
Marcel12325-07-2024

Fijn draagcomfort, goed geluid, voelt premium, veel functies

Comfort: de Flex 3 hebben erg fijn draagcomfort, je kan ze uren inhebben zonder dat je je bewust bent dat je ze draagt. De oortjes zelf voelen premium aan en het bewaardoosje fungeert als laadstation (met accu) en als losse afstandsbediening. Afhankelijk van het doel waarvoor je draadloze oortjes koopt, kun je kiezen tussen de flex, buds of beam. Die laatste 2 zijn in-ear en sluiten dus beter af, maar je zal ze ook ietsje meer voelen. Op de flex hoort ook iets meer omgevingsgeluid wat ik persoonlijk wel fijn vind. Als je meer afgesloten wil zijn van je omgeving, iets meer bas wil en iets beter de noice cancelling nodig hebt, kun je beter de beam of buds kiezen. Voor mij zijn de Flex 3 perfect. Geluidskwaliteit: de flex vind ik erg goed voor deze prijsklasse. Stemmen en instrumenten klinken 'echt', zijn zuiver/goed verstaanbaar en goed te plaatsen in de ruimte waarin ze spelen. De gebruikte drivers laten geen scherpe kantjes horen, diepte van bas is goed, breedte van het podium is goed. Alleen de diepte van het geluidsbeeld zou nog iets beter kunnen. Dynamiek voor deze prijsklasse (en een heel stuk erboven) is prima in orde. Functionaliteit: veel handige functies zoals zaken die je bij telefoneren gebruikt of als je iemand onderweg tegenkomt dat dan het geluid in je oren automatisch gedempt wordt, find-your-earplugs, inmeten op je eigen oren, bediening via de bewaar/laad doos, app of op de earplugs zelf, diverse equalisers en nog veel meer. Veel gaat gewoon intuitief en ook de accu duur is meer dan voldoende voor een hele dag gebruik.
Pluspunten
  • Draagcomfort
  • geluidskwaliteit
  • contact met omgeving
  • veel functionaliteit
  • bedieningsgemak
Minpunten
  • max 2 devices tegelijk gekoppeld. Firmware?