Emma Hybrid Pocketvering Matras - 80x200cm - Medium - Matrassen

Emma Hybrid Pocketvering Matras - 80x200cm - Medium
Emma Hybrid Pocketvering Matras - 80x200cm - Medium
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 319,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Emma Hybrid Pocketvering Matras - 80x200cm - Medium op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

f**********@g********01-01-2026
Mijn ervaring met Emma Sleep is ronduit slecht. Voor een volstrekt standaard product bleek zelfs een simpele administratieve handeling onmogelijk. Mijn matras raakte onbruikbaar door muizen- en rattenuitwerpselen en urine na opslag. Om schade te claimen had ik alleen een kopie van de factuur nodig. Ondanks herhaalde verzoeken, duidelijke uitleg en het feit dat ik medisch kwetsbaar ben en dringend hulp nodig had, werd ik volledig genegeerd en aan het lijntje gehouden. Wekenlang wachten, geen eigenaarschap, geen oplossing. Dit is geen service, maar onwil en totale desinteresse in de klant. Conclusie: extreem onprofessioneel. Vertrouwen weg. Ik raad iedereen aan hier ver vandaan te blijven — hun matrassen zijn bovendien niet bijzonder en het geld niet waard.