De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA SMV220WIT Solo Magnetron - 20L - 800W - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prima kleine magnetron voor een huishouden van 2 personen. Doet wat ie moet doen, neemt niet veel plek in. Een goede aanvulling op onze hetelucht oven.
Het is een goede magnetron, makkelijk te bedienen, prijs/kwaliteit verhouding is heel goed, we hebben meerdere apparaten van ETNA, we zijn heel tevreden, en het is een Nederlands product
Helaas was de koop van deze magnetron geen goede keuze.... Knop om te openen is niet optimaal, je duwt de magnetron dan naar achteren. De tijdinstelling is voor korte opwarmperiodes (1-3 minuten) ook niet nauwkeurig. Niet duur dus misschien moet je er ook niet veel van verwachten.
We zochten een simpele losstaande magnetron zonder elektronische klok en / of bediening. Dan moet je deze hebben: twee knoppen die precies doen wat je wilt. Waar voor ons geld!
Deze ETNA magnetron verwarmt iets minder goed dan mijn vorige magnetron.
Door het wattage iets hoger in te stellen en de tijdsduur 1 minuut langer te maken dan het product voorschrijft, worden de maaltijden toch goed warm.