• Best Reviewed nov 2023
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 47 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA ECM153WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m*****@p******** 06-01-2024
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

9,0
Prima apparaat, eenvoudige bediening en meer dan genoeg mogelijkheden in gebruik
webcare-7 09-01-2024

Beste heer / mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de bediening en de mogelijkheden. Bedankt voor de mooie feedback.

Wij wensen jou veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

n**********@o******** 22-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Een zeer tevreden koper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

9,0
Nadat mijn oude magnetron het begeven had op zoek gegaan naar een nieuwe van een betrouwbaar en als goed bekend staan merk en uitgekomen op de Etna ECM 153 en van deze keuze heb ik geen spijt.
Een perfect apparaat met veel mogelijkheden,een goede handleiding en eenvoudig te bedienen.
Ben er mee in mijn nopje en hoop er nog lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Werkt zoals hij behoort te werken
  • Een aanwinst in mijn keuken

Minpunten

  • geen,althans voor mij en ik ben vrij kritisch
  • kan er geen noemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
webcare-7 23-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat je bij je zoektocht uit bent gekomen bij ETNA! Fijn dat de bediening en handleiding eenvoudig is. We hopen net als jij dat je er nog lang plezier van hebt!

Bedankt voor deze mooie beoordeling.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

w***********@h****** 13-11-2023
  • Product gekocht

Zeer tevreden gebruiker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

9,0
Deze compacte combioven heeft mij volledig verrast door zijn veelzijdigheid in gebruik en de eenvoudige bediening alles lukt en ik beveel het product dan ook voor de volle 100 % aan een echte aanrader voor ieder die een gemakkelijk te bedienen combioven zoekt voor een zeer redelijke prijs.

Pluspunten

  • Compact makkelijk in gebruik
  • Past in iedere keuken

Minpunten

  • Geen
webcare-7 23-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat je positief verrast bent door de eenvoudige bediening en de vele mogelijkheden.
We wensen je nog veel plezier van je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Top apparaat 13-11-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat, voldoet aan alle eisen en nog meer, zeer eenvoudige bediening en een eenvoudige bediening, in een woord top

Pluspunten

  • Alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
webcare-7 23-11-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze leuke beoordeling. Fijn dat je zo blij bent met de eenvoudige bediening en goed om te lezen dat hij aan alle eisen voldoet.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

r************@h********** 16-08-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Klasseproduct!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

10,0
Wat een fantastisch klasseproduct van ETNA weer. Ontzettend mooi maar daarnaast ongelofelijk gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen. Echt weer een topper uit de ETNA-stal!!

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Super kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Wow , een 10 😊 Hier worden wij natuurlijk blij van.
Nog veel leuker vinden wij het wanneer jij zo enthousiast bent geworden over jouw nieuwe combimagnetron!

We willen je bedanken voor deze mooie beoordeling en wensen je heel veel lekkere gerechten toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

Henk 09-07-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Tevreden, goede service, doet vooral wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

8,0
Deze Combi Magnetron van Etna aangeschaft, omdat een oude (ander merk) die ik had de oven het niet meer deed. Ziet er netjes en simpel uit en doet zover wat hij moet doen!

Bij het installeren van de Etna, zag ik dat het Mircoplaatje aan de binnenkant beschadigd was. Geen idee hoe, maar kan gebeuren. Contact gezocht met Etna en een paar (werk)dagen later werd ik gebeld. Ze hadden mijn email ontvangen en zouden een nieuw plaatje sturen. Deze kwam 2 dagen later binnen. Prima service, vriendelijke medewerker. En fijn dat er nog gebeld wordt in de huidige tijd. Kon ik erg waarderen!

Dank dus en zeer tevreden tot op heden.

Pluspunten

  • Eenvoudige opzet
  • Werk prima

Minpunten

  • Nog geen tot op heden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 11-07-2023

Beste Henk,

Wat leuk om te lezen dat je nu voor een combi van ETNA hebt gekozen. Het spijt ons dat het micaplaatje bij levering beschadigd was. Natuurlijk is dat niet onze opzettelijke bedoeling geweest. Fijn dat de service naar volle tevredenheid is verlopen en je nu de combi naar volle tevredenheid kunt gebruiken.

Wij wensen jou veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

r********@k********* 02-04-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Verschillen goed en slecht

Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

5,0
Twee exemplaren aangeschaft waarvan 1 dezelfde klacht heeft wat je vaker hier leest.

De gene die het goed doet ontving van mij eerder een uitstekende review.

Dit exemplaar is niet mee te werken er blijft zoveel vocht zitten dat niet een paar druppels zijn. Een stuk keukenrol is verzadigd van het vocht. Dit ook bij producten waar bijna geen vocht in zit maar ook hier ligt de bodem vol met vocht de deur en zijkanten ook.
Het meubel waar hij opstaat is beschadigd door het vocht.

Kwam hier pas achter aangezien ik 1 exemplaar in de doos heb bewaard.

Pluspunten

  • Als je een goed exemplaar hebt werkt het goed.
  • Hopelijk goede snelle service

Minpunten

  • Vocht vocht vocht
  • Roestvlekken op rvs door vocht

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 03-04-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Vervelend om te lezen dat de combimagnetron niet naar behoren werkt. We adviseren je om contact op te nemen met onze klantenservice, via telefoonnummer 088-8821803.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**********@c******** 18-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en simpel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

9,0
Vanwege de positieve reviews combi-magnetron gekozen en zeker geen spijt.
Hij is lekker snel warm , heel eenvoudig in de bediening en voelt degelijk in de afwerking.

Meer dan voldoende ruimte voor o.a. een pizza, meerdere afbak broodjes of een magnetron maaltijd.

Hopelijk gaat hij ook lekker lang mee, maar dat is nog even afwachten.

Pluspunten

  • Compleet
  • Eenvoudige bediening
  • Snel warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-02-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met jouw aankoop en je geen spijt hebt van jouw keuze voor deze combimagnetron.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Van Gestel 15-01-2023
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geen aanrader.....

Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

6,0
Van solomagnetron naar een met hetelucht functie zodat ik af en toe iets kan bakken. Deze Etna gekocht en meteen in gebruik genomen.
Het openen van de deur gaat zwaarder dan gewend (drukknop) en geeft ook veel geluid. Het sluiten is helemaal erg, veel te veel geluid mijns inziens.
Als ik iets warm maak, langer dan een paar minuten, komt er veel stoom in het apparaat. Bij het koken van rijst o.i.d. wat dus wat langer duurt, zo'n 10 min., staan er gewoon plassen in. Moet alles dan met een doekje droog maken.
Heb dit nog nooit eerder meegemaakt, als ik het geweten had dan had ik een andere keuze gemaakt.

Pluspunten

  • Makkelijke bediening.

Minpunten

  • Een ovenschotel wordt niet gelijkmatig warm.
  • Deur openen en sluiten geeft veel geluid.
  • Veel stoom van binnen en zelfs plasjes water.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-01-2023

Beste heer / mevrouw Van Gestel,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de combimagnetron teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

T******@g******** 17-12-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

9,0
Heel vroeger een etna gasfornuis gehad, waarvan jaren lang plezier gehad, dus nu een etna combimagnetron.
Prima kwaliteit, heel eenvoudig in gebruik en en een mooi model.
Prima prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • mooie vormgeving
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent jouw combimagnetron. We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Gerrit. 14-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeker kopen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

9,0
zeer eenvoudige bediening.
goede grote inhoud.
makkelijk rooster op twee manieren te
gebruiken.
goede prijs_ kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • grote inhoud
  • doet wat hij doen moet!

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-12-2022

Beste Gerrit,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review.
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, de inhoud en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij wensen jou heel veel plezier met deze aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Henk vd Broek 12-12-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Etna , een echte Topper!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

10,0
Deze Etna combimagnetron is zonder toeters en bellen. Heel eenvoudig in gebruik. Met 5 jaar garantie. Etna is echt top kwaliteit! Ik had reeds 10 jaar een magnetron van Etna. Deze zag er nog uit als nieuw.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Top kwaliteit
  • 5 jaar garantie!
  • Scherpe prijs
  • Geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-12-2022

Beste Henk,

Wow, wat een prachtige review, bedankt! En zo'n mooie reviewscore, daar worden wij natuurlijk blij van!
Leuk om te lezen dat jij een trouwe ETNA klant bent en dat jij ook voor de nieuwe combimagnetron gekozen hebt voor ETNA. Natuurlijk is ook de verlengde garantie mooi meegenomen.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier van jouw nieuwe combimagnetron!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**********@h********** 08-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super goede Combi magnetron voor weinig €.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

9,0
Meestal is goedkoop duurkoop maar dat gaat bij deze Combi magnetron oven ECM 153WIT totaal niet op!
Wat een fantastisch apparaat.
De eenvoudige bediening en de resultaten zijn superrrrr.
Broodjes bakt hij als of ze zo uit de bakkerij komen.
Pizza's lekker knapperig.
En de magnatron doet ook wat hij moet doen.
Kortom een aanrader!!

P.S.: Overigens wordt de buitenwand ook niet extreem warm

Pluspunten

  • bakt broodjes als of ze zou uit de bakkerij komen
  • Pizza's zijn lekker knapperig

Minpunten

  • nog niet ontdekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-11-2022

Best heer/mevrouw,

Wat een fantastisch apparaat; kijk dat lezen wij natuurlijk graag. Erg leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de combi. Klant blij, wij blij! Bedankt voor de mooie beoordeling,

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

v**************@g******** 12-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153RVS

Algemene score

9,0
Ik ben 70 jr, mijn moeder had al etna dus voor mij een vertrouwd product, de keuze was voor mij gauw gemaakt. De magnetronoven doet het geweldig

Pluspunten

  • Een duidelijk product

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat ETNA apparatuur al zoveel jaren gebruikt wordt in uw familie en dat u opnieuw voor ons gekozen heeft voor uw nieuwe combimagnetron.
We wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p**********@h********** 18-09-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima keukenapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

9,0
De prima ervaring met m’n Etna vaatwasser deed me kiezen voor deze combimagnetron. Veel toepassingen mogelijk maar toch eenvoudig en overzichtelijk in gebruik en makkelijk schoon te houden. Mooie gebruiksresultaten bij de auto-menu’s!
Kortom, een aanrader.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Goed schoon te houden

Minpunten

  • Hoog energiegebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 19-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review.
Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden met jouw vaatwasser dat je opnieuw voor ETNA gekozen hebt bij de aankoop van jouw combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

HdeK 03-09-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

9,0
Deze combimagnetron had ik eerst ook, heeft zo'n 16 jaar trouwe dienst gedaan. Hoewel hij het nog deed kreeg de deur gebreken en heb ik dezelfde weer aangeschaft. Het is een fijne magnetron, heeft alles wat je nodig hebt en is zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi voormaat
  • Erg betrouwbaar
  • Doet wat hij moet doen
  • Gunstige prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 05-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam om deze leuke review te schrijven.
Wat leuk om te lezen dat jij na 16 jaar zo tevreden was dat je dezelfde gekocht hebt.
Dat is waar wij het voor doen!

Wij wensen jou weer heel veel jaren plezier van de magnetron!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m*************@y********** 26-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Duizend keer Ja

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

10,0
Dit product is heerlijk om mee om te gaan en ook makkelijk schoon te houden. Ik ben al op leeftijd en vind deze combi magnetron makkelijk te bedienen voor alles wat dit magnetron kan doen. Ik ben super blij. Ik zal niet 2 denken om dit aan te bevelen. Honderd keer ja voor deze combi magnetron.

Pluspunten

  • Oogt mooi
  • Makkelijk in bediening en schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en werking van de magnetron en je deze aanraad voor andere.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Wilbert 19-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

ECM153Wit Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

9,0
Gekocht voor mijn ouders. Nederlandse tekst bij de knoppen, simpele bediening rn de werking is gewoon prima.

Pluspunten

  • Nederlandstalige tekst
  • Eenvoudige bediening
  • Goede werking

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 22-08-2022

Beste Wilbert,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je deze combimagnetron cadeau hebt gegeven aan jouw ouders!
We hopen dat ze er veel plezier mee zullen hebben.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g****************@h******** 08-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

8,0
Fijne simpel te bedienen combi magnetron. Doet z,n werk prima. Gekocht uit noodzaak i.v.m. ziekte. Gaat niet meer weg.

Pluspunten

  • doet waarvoor gemaakt
  • simpele bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review.
Wij worden blij van deze review!
Een toestel uit noodzaak moeten kopen is natuurlijk helemaal niet leuk,
toch is het wel erg leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent.
Dat de magnetron zo goed bevalt dat deze niet meer weggaat, dat ik waar wij het voor doen!

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Monique 01-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met deze aankoop. De magnetron werkt heel makkelijk en heeft veel ruimte. Hij is mooi en strak van model en staat daarbij dus ook nog eens mooi. Ik heb hem op een smalle koelkast staan en hij past prima.

Pluspunten

  • Compact met toch veel binnenruimte
  • Makkelijke bediening
  • Mooie vormgeving
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Deurknop gaat iets stroef met indrukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste Monique,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de magnetron en deze aanraad voor andere.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

b*******@g******** 20-07-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat voor een keurige prijs, 5 jaar garantie!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

9,0
Heel goed product. Eenvoudige bediening, handig dat er standaard programma's zijn. Magnetron werkt snel. Fijn dat er niet teveel knoppen opzitten en dat het Nederlandse termen zijn bij de knoppen (oma op leeftijd gebruikt hem ook). Als ik een minpunt moet bedenken is het de knop om de deur te openen, deze gaat wat zwaar. Gelukkig zijn de pootjes/dopjes niet glad en kan het geen kwaad, het apparaat blijft ook bij wat harder drukken keurig op zijn plek staan.

Pluspunten

  • werkt prima en eenvoudig
  • standaard programma's
  • voordelig geprijsd

Minpunten

  • niet echt, maar toch: deurknop gaat wat zwaar
  • verder niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat je de tijd en moeite hebt genomen om deze uitgebreide review te schrijven. Wat fijn dat het gebruik jou en je oma zo goed bevalt.
We wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

c***************@g******** 29-06-2022
  • Product gekocht

gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

8,0
mijn vorige ETNA magnetron was ook een ETNA zelfde type alleen jammer dat de magnetron het na drie jaar het niet meer deed, na informatie voor reperatie zou het duurder worden als een nieuw kopen,door het gebruiksgemak heb ik toch weer
voor dit apparaat gekozen en nu deze aanmelding voor die vijf jaar garantie want mocht hij weer na drie jaar stuk gaan dan kost het alleen voorrijkosten. Hopelijk gaat hij nu langer mee want ik was erg tevreden over dit apparaat.
Officiele reactie van Atag 30-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze review. Jammer dat de vorige Combi magnetron kapot is gegaan, maar we zijn blij om te horen dat je toch weer voor ETNA hebt gekozen. Fijn dat je zo tevreden bent met het gebruiksgemak en de extra garantie is ook mooi meegenomen!
We wensen je nog veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

f***************@h********* 27-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

10,0
Een geweldig apparaat en zeker de prijs in ogenschouw genomen.
Op alle fronten top!
Ik ben er onwijs blij en zeker dat ik deze keus gemaakt hebt.

Pluspunten

  • Alles top

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en dit mooie cijfer. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de combimagnetron, dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Robert Rijswijk 30-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Op alle fronten een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

10,0
Nadat mijn oude magnetron (ook een Etna) na 11 jaar echt op was, ben ik mij gaan oriënteren.
Al snel viel op dat het model wat ik heb gekocht zeer goede reviews krijgt..

Het moest aan een aantal specificaties voldoen, Goede resultaten. Genoeg mogelijkheden maar geen scala aan knoppen.
Gewoon een basic/eenvoudig uiterlijk wat heden ten dagen moeilijk te vinden is.
Zo ook de kleur keuze, ik wou graag een witte variant, en ook hierbij is het een speurtocht aangezien bijna alles rvs of zwart is als dat in de kleurkeuze past heb je een overvloed aan keuze.
En als laatste een compact model.

Deze combi magnetron voldeed aan al het gevraagde, bij de bezorging kon ik al duidelijk zien en merken dat de verpakking degelijk is waarbij de kans op breuk/schade heel klein is.

Tijdens het uitpakken merk je al aan het materiaal dat dit van goede kwaliteit is.
Behuizing en deur zijn stevig, laklaag is mooi zonder oneffenheden. Een mooie glasplaat van dikke kwaliteit, en binnen ruimte dat keurig is afgewerkt.

Dan de prestaties en ervaringen.

Alles wat tot nu bereid is in deze combi magnetron is geslaagd, zowel de oven stand, het grillen, opwarmen, ontdooien gebeurt prima. De pizza's want dat is een favoriet van de meesten is zoals deze hoort te zijn.
Krokant, knapperig egaal verhit, Afbakbroodjes, saucijzenbroodjes en al van dat komt er prima uit.

Bediening is simpel, de handleiding die erbij zit is ook zonder poespas Er staat duidelijk omschreven hoe je iets moet doen.
Genoeg verlicht van binnen.
Instellingen en kookmenu's zijn duidelijk eenvoudig in te stellen.
Geluid is in vergelijking met mijn vorige iets stiller, Zeer acceptabel.
Warmteproductie van het apparaat zelf is goed, Apparaat word lauw/warm, maar hete plekken zoals het venster van de deur is veilig.

Schoonmaken is een makkie, de binnenkant is van rvs als je tussen de kookbeurten heen het bijhoud met een doekje heb je hier niet veel werk aan.

Een aanrader, met hierbij een goede prijs kwaliteitsverhouding en na registratie een totale garantieperiode van 5 jaar te krijgen.

Pluspunten

  • Goede resultaten
  • Genoeg mogelijkheden
  • Degelijkheid en Veiligheid
  • Compact
  • kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-05-2022

Beste Robert,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie en uitgebreide review. Wat leuk om te lezen dat je opnieuw voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent over de werking en uitstaling van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

r*********@h********** 15-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Na 4 maanden nog steeds tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA ECM153WIT

Algemene score

8,0
Sinds 25-12-2021 in gebruik (zie review van die datum). Nu, 4 maanden later, nog steeds dik tevreden op het toen al gemelde minpunt na. En dat is dat de verlichting aan blijft bij geopende deur. Jammer van het onnodige energieverbruik als je de magnetron wilt afkoelen of ''ontluchten''.

Minpunten

  • verlichting blijft aan bij geopende deur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons een update te geven na enige tijd gebruik.
Fantastisch om te lezen dat u nog altijd zo tevreden bent, daar doen we het voor!
Wij hopen dat dit, net als bij het vorige toestel, de komende 26 jaar zo blijft!
Heel veel plezier van de aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews