De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool WCW6O7HTB Zwart Combinatiemagnetron Ingebouwd 53 l 950 W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Eerste indruk - mooie oven! De oven is donker, zwart met strak design. Viel me wel gelijk op dat de inhoud kleiner is dan mijn vorige combi-oven, dit was me in eerste instantie in de specificaties niet opgevallen. Blijkt dat dit bij veel nieuwe modellen wel het geval is.
Ik vond de hoeveelheid voorgeprogrammeerde functies even wennen, mijn oude was veel simpeler, maar met het online boekje erbij is het eenvoudig te gebruiken en werken de programma’s ook goed. Minder gespetter door te snel opwarmen in de magnetron etc.
De crispplaat was ook wennen, in het boekje staat iets over de bijbehorende voorverwarm functie, maar die heb ik niet kunnen vinden. Mijn eerste afbak pizza mislukt, verkeerde programma gekozen, maar daarna ging het snel beter. De plaat is super makkelijk te wassen, snel schoon, dat is fijn.
De zelf schoonmaak functie is fijn, is een goede basis om de schoonmaak mee te beginnen, maar er moet toch nog wel wat geschrobd worden, het is niet gelijk helemaal schoon.
Ik vind het een fijne oven, maar je moet hem wel even leren gebruiken, met zijn vele functies. Ik mis een optie om gewoon, simpel met een druk op de knop de oven / magnetron voor een vastgestelde tijd aan te zetten. Voor alles moet je een menu doorlopen.
Qua prestaties is dit echt een topper: de oven bereikt snel de juiste temperatuur en combineert handig de oven- en magnetronfuncties. Het design oogt luxe en modern. Jammer genoeg zijn de knoppen en het bedieningspaneel niet duidelijk terug te vinden in de instructies. Daardoor voelt het soms alsof je niet alles uit het apparaat haalt. Maar als je eenmaal doorhebt hoe het werkt, ben je er blij mee.
Deze combinatie-magnetron bewijst zich als een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik, waarbij hij zich onderscheidt door zijn snelle opwarmtijd en gebruiksvriendelijke interface die het koken efficiënt maken. De oven werkt echt top en bereikt snel de gewenste temperatuur, terwijl het apparaat met zijn capaciteit van 53 liter en krachtige 950 Watt vermogen ruimte biedt voor grote gerechten. Het enige praktische nadeel is dat er halverwege geen laderail zit, maar dit vormt geen belemmering voor de kernfunctionaliteit van het apparaat. Voor wie een betrouwbare combinatie-magnetron zoekt met goede prestaties, is dit model zeker een overweging waard.
De Whirlpool WCW6O7HTB is een compacte oven die indruk maakt door zijn veelzijdigheid. De combinatie van oven- en magnetronfunctie maakt het mogelijk om zowel te bakken als te ontdooien, wat ideaal is voor kleine keukens. De 6th Sense-technologie is een echte gamechanger: het apparaat past automatisch tijd en temperatuur aan, waardoor gerechten altijd perfect gaar zijn. Het design is strak en modern, met een zwart glazen front dat goed past in een hedendaagse keuken. Het touchscreen is intuïtief en reageert snel, wat het gebruiksgemak verhoogt. Ook de binnenruimte is verrassend ruim voor een compact model, waardoor je gemakkelijk een ovenschaal of pizza kwijt kunt. Het schoonmaken gaat eenvoudig dankzij de gladde oppervlakken. Kortom: een slimme keuze voor wie functionaliteit en stijl wil combineren.
Ik ben erg tevreden met de Whirlpool WCW6O7HTB. Het apparaat combineert de functies van een oven en magnetron, wat in de praktijk enorm handig is. Vooral de 6TH SENSE sensortechnologie neemt veel werk uit handen: gerechten zijn telkens perfect gaar zonder dat ik zelf hoef te gokken met instellingen. De Crisp- en CrispFry-functies zijn echt een pluspunt – pizza’s en ovenschotels komen heerlijk krokant uit de oven, en ik gebruik bijna geen olie meer.
Ook het design springt eruit: strak zwart, met een duidelijk display en een deur die zacht sluit. De inhoud van 53 liter biedt genoeg ruimte, zelfs voor grotere schalen. Schoonmaken is makkelijk dankzij de stoomreiniging, wat ik veel prettiger vind dan schrobben met schoonmaakmiddelen.
Kortom: een luxe en gebruiksvriendelijke combimagnetron die koken makkelijker én leuker maakt.