LG MJ3965BPS - Reviews

Best Reviewed apr 2017 LG MJ3965BPS
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Inhoud
39 liter
Vermogen
1350 watt
Vermogen grill
950 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frankie30 26-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote combimagnetron, mooi design en diverse accessoires

Algemene score

8,0
De LG MJ3965BPS is een mooie en ruime combimagnetron. We gebruiken de combimagnetron voornamelijk als heteluchtoven. Een groot voordeel is is dat de combimagnetron snel op temperatuur is. We hebben ook gebruikgemaakt van de diverse accessoires voor het maken van pizza's. De LG MJ3965BPS heeft een modern uitziende look. Een nadeel vonden we echter dat de combimagnetron van boven naar beneden opengaat. De LG MJ3965BPS hebben we bovenop de koelkast geplaatst, waardoor we een krukje moesten pakken om de ovenschalen erin te zetten. Ondanks dit puntje van aandacht zouden we de combimagnetron zeker aanraden.

Pluspunten

  • Grootte
  • Modern desgin
  • Groot aantal mogelijkheden

Minpunten

  • Gaat open van boven naar beneden (als een oven)

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

yogy 25-04-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi en veelzijdige magnetron

Algemene score

9,0
een goede magnetron met veel mogelijkheden .het ontdooien en opwarmen gaat uitstekend. ook gerechten maken zoals een pizza is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • werkt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Krijntje 24-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Whaauw, deze is super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat is hij mooi groot, super ruim.. vooral voor een groot gezin!! En de geluidjes Als hij klaar is, zo leuk😀
Hij word dagelijks gebruikt en wil hem echt niet meer kwijt.
Heerlijke gevulde paprika en courgette gemaakt.. perfect!
Hij warmt snel op, ook m'n hittepetit die ik meerdere malen per dag opwarm is veel sneller warm dan bij onze voorgaande magnetron.
Door de ruimte kan je hier goeie ovenschotels in kwijt, of zo een hele pizza.
Veel mogelijkheden!
Wel is het hoge rekje wat erbij zit erg slap, kwam al krom uit de doos.. en jammer dat het kookboeken Frans is, daar heb ik niks aan.. maar wel weer goed voor de Franse lessen van m'n dochter😂

Pluspunten

  • Ruimte
  • Prestaties
  • Gebruiksgemak
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Slap rekje
  • Frans kookboek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

yogy 22-04-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi en veelzijdige magnetron

Algemene score

9,0
een goede magnetron met veel mogelijkheden .het ontdooien en opwarmen gaat uitstekend. ook gerechten maken zoals een pizza is een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • werkt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

EMM52 22-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Een alleskunner?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik mag deze LG magnetron testen. Allereerst vind ik de gebruiksaanwijzing niet helemaal kloppen. Op pagina 12 - Inverter koken bij instructies staat bij 1-5 en 1-6 (pizza) dat je de crips-schaal op het lage rooster moet plaatsen, terwijl in de kolom keukengerei staat dat je het op het hoge rooster moet plaatsen. Zo ook bij 2-1 appeltaart op pagina 13. Ik vind dit verwarrend. Je moet het dus zelf uitvinden.
Er zit ook een prachtig kookboek bij. Jammer dat die alleen in het Frans is, wat ik niet kan lezen of schrijven. Dus heb ik er niets aan.
De magnetron op zich ziet er gelikt uit. Het heeft een mooi design. Ik moet wel erg wennen dat de 'deur' naar beneden opent en niet standaard van rechts naar links.
Waar ik ook aan moest wennen was de ontdooifunctie. Ik vind hem slecht werken. Ontdooien van een zelf ingevroren maaltijd moet ik 2x opnieuw instellen, voordat de maaltijd ontdooit is. Daarna moet je hem minstens twee minuten in de magnetron zetten, voordat je aan tafel kunt. Wat mij als eerste is overkomen is dat ik de maaltijd eerst ontdooit hebt via stand 1-1 -700gram en dit niet ontdooid was. Daarna (magnetronschaal met deksel) heb ik gebruik gemaakt van inverter 1-4, voor 11 minuten. Ik geloof nu dat een inverter een oven is, want de deksel was totaal gesmolten (maar heel netjes, zodat toen hij afgekoeld was ik hem eraf kon trekken. Schaal kan ik nog gebruiken. 😏). Ik heb de maaltijd daarna nog twee minuten in de magnetron gezet. Toen was het eten goed heet. Dus zeker wennen.
Melk opwarmen (voor cappuccino) werkt prima via de sneltoetsen van 30 seconden.
Ik kon nergens in de handleiding vinden of het een convectie-oven of een hete lucht oven is. Ik heb een havermout bananenbrood/cake gemaakt. Ik heb eerst de temperatuur aangehouden voor de hete lucht oven en daarna nog 10 minuten langer op convectie oven temperatuur. Op internet vond ik dat hij een 1850 wat oven heeft, maar later staat ook dat het een hete lucht oven is. Na extra tijdop hogere temperatuur is hij mooi geworden. Alleen jammer dat de bodem (na het bakken op de kop op een rooster gelegd) ingezakt was. Maar ........cake/brood is heerlijk!
Ook heb ik frietjes op de crips schaal via gezond bakken nr. 5 gemaakt. Waren wel lekker. Gebakken aardappeltjes vond ik minder goed dan in de Acty-fry. Maar misschien dat ik dat vaker uit moet proberen.
Vandaag heb ik hartige muffins gebakken. Ik heb de oven op 180graden gebruikt. Het resultaat is fantastisch. Ik heb fot(s) hiervan gemaakt, maar ik weet niet hoe ik die kan hier plaatsen.

Pluspunten

  • Hoge wattage
  • Mooi design
  • Goed te reinigen

Minpunten

  • Gebrukershandleiding niet volledig
  • Kookboek in Franse taal

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Zonnetjes 20-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooie strakke handige combi

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne en mooie combimagnetron
Vanwege zijn strakke design is hij een eyecatcher voor je keuken.
Door de grote inhoud kan je er alles in kwijt alleen heeft hij geen optie om bakplaat of rek te kunnen gebruiken.
En met zn leuke geluidjes als hij klaar is is hij zeer zeker ook een leuke aanwinst als je samen met de kindjes een lekkere appeltaart gaat bakken.
Ben zeer te spreken over deze combimagnetron.
een nadeel is dat er mooie instructies staan voor het bereiden van bepaalde gerechten, die zijn in het Frans.
Voor de rest is met zijn touch scherm en het aangeven op hoeveel graden je zit met voorverwarmen een ideale combimagnetron

Pluspunten

  • Strak design
  • Leuke geluidjes
  • Ruime inhoud
  • Gradenindicatie tijdens voorverwarmen

Minpunten

  • Instructie achter de deur in het frans
  • Geen mogelijkheid om bakplaat of rek te gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Moniek 26-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

handige deur die naar voren open gaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog niet zo lang ben ik in het bezit van de LG combi magnetron MJ3965BPS. Wat betreft de uitstraling toont de combi magnetron niet erg groot en dat is een voordeel als je een kleine keuken hebt. Verder is de inhoud groot zat voor bereiding van allerlei gerechten. De magnetron (opwarm) functie wijst zich vanzelf zonder dat je daar het boekje voor moet open slaan. Voor de andere functies moet je wel even een blik in het boekje werpen maar moeilijk is het zeer zeker niet. Tot nu toe een ovengerecht en een grillgerecht gemaakt en een maaltijd opgewarmd. Zeer tevreden over deze functies. De LG combi magnetron is een prima apparaat en voldoet aan de eisen die ik stel aan een combi magnetron. Een groot voordeel vind ik dat de klep naar voren open gaat in plaats van een deur naar links of naar rechtsdraaiend.

Pluspunten

  • deur naar voren open
  • duidelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Donnadijkstra 26-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

power met grote inhoud

Algemene score

10,0
Ik ging in eerste instantie voor het design, prachtig zwart en strak. Dat ik zo tevreden zou zijn met de werkelijke functies had ik onderschat.
Alleen al de basis magnetron functie schuift onze vorige combi zo aan de kant. Zo snel warm.
Het ontdooien van diepvries producten, zo snel. Misschien was ons vorige wel echt overdatum want er gaat een wereld voor me open.
Inhoud is ook een dikke plus. Geen geklooi met niet passende ovenschalen.
Ook heel schattig geluid bij afloop.

Pluspunten

  • Mooi
  • Snel
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer