Sharp R-982STWE - Combination Microwave - 42L - Stainless Steel

Sharp R-982STWE - Combination Microwave - 42L - Stainless Steel - Magnetrons

Sharp R-982STWE - Combination Microwave - 42L - Stainless Steel - Magnetrons

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 399,00Bekijk alle aanbieders
4.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sharp R-982STWE - Combination Microwave - 42L - Stainless Steel op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Fornuis12-08-2023
5.0

Een combi-oven die niet goed werkt. Afrader.

5.0
Dit is de 2e combimagnetron met grill en hete luchtoven die ik gekocht heb van Sharp. Dat had te maken met de afmetingen. Helaas heb ik spijt van de aankoop. De grill werkt matig, opwarmen duurt eindeloos. En na een tijdje viel de klok uit (let is kapot) waardoor je niet goed meer ziet wat de temperatuur is etc. Opwarmen werkt niet goed en hij bereikt ook niet echt de hoge temperaturen. Kortom, eigenlijk waardeloos product. Ook het ronde rooster met lange en korte pootjes is een crime. Ze zitten altijd in de weg. Jammer, want hij ziet er veelbelovend uit.
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
Minpunten
  • snel stuk
  • oven werkt slecht
  • onhandig product
Jos12-03-2023

heeeeeel slechte combimagnetron

1 grote flut magnetron - opwarmtijd duurt heel lang - na 2 jaar al stuk - tijdsaanduiding valt steeds stukjes van weg - 1 grote miskoop
Pluspunten
Minpunten
  • tijdsaanduiding valt weg
  • krijgt niet de de gewenste temperatuur
  • voor verwarmen duurt veel te lang
  • al na 2 jaar kapot
  • raad hem daarom ook niemand aan
Daan29-01-2021

Opwarmtijd heteluchtoven te lang

De opwarmtijd is erg lang.: Minimaal 15 minuten voor 180°C. Als ik dit van te voren had geweten had ik zeker een andere keuze gemaakt. De overige functies werken wel naar behoren. De grote diameter van de schaal is wel ideaal. Een cakeblik past makkelijk in de oven.
Pluspunten
  • Grote inhoud
Minpunten
  • Opwarmtijd
Tanja09-03-2017

Voorverwarmen duurt te lang

4.0
Mooie grote inhoud magnetron werkt goed. Helaas voorverwarmen convectieoven duurt 30 minuten om 200C te bereiken. Heel jammer als een stokbrood snel wil bereiden. Heb product retour gestuurd ze zeggen te hebben gerepareerd maar nog steeds zelfde probleem. Heb veel spijt van mijn aankoop kost veel energie. Rekje onhandig dubbelzijdigen poten zitten in de weg. Hebben nog meer mensen dit voorverwam probleem? 😢
Pluspunten
  • Grote inhoud
Minpunten
  • Voorverwarmen duurt ontzettend lang
  • Onhandig rekje bijgeleverd
nautex13-02-2017

goede prijs/kwaliteit

Handige combimagnetron. We gebruiken zelf de oven het meest en zijn daar heel tevreden over. Gerechten van Jamie, Gordon of master chef komen er altijd heerlijk uit.
Pluspunten
  • groot genoeg voor een pan, hele kip of ovenschaal
  • snel te bedienen
  • goede temperatuur voor zo'n apparaat
Minpunten
  • temperatuur daalt snel als je deur te lang opent
  • grill zou beter kunnen
Miekje24-11-2016

Tegenvaller

4.0
Er zit veel ruimte in de magnetron en de magnetronfunctie werkt prima. Het instellen op ovenstand is erg omslachtig en onpraktisch. Heb spijt dat ik deze gekocht heb toen mijn andere stuk was gegaan..
Pluspunten
  • veel binnenruimte
  • goede magnetronwerking
Minpunten
  • ingewikkelde ovenstand in stappen
  • onpraktisch
G.R.24-01-2016
Deze combimagnetron is niet erg aan te raden als je de oven graag (en regelmatig) gebruikt. Maximale temperatuur is 230 graden. Zelfs op deze stand moeten gerechten en producten er twee à drie keer zo lang in als de gestelde tijd.