De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sharp R-982STWE - Combination Microwave - 42L - Stainless Steel op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Dit is de 2e combimagnetron met grill en hete luchtoven die ik gekocht heb van Sharp. Dat had te maken met de afmetingen. Helaas heb ik spijt van de aankoop. De grill werkt matig, opwarmen duurt eindeloos. En na een tijdje viel de klok uit (let is kapot) waardoor je niet goed meer ziet wat de temperatuur is etc. Opwarmen werkt niet goed en hij bereikt ook niet echt de hoge temperaturen.
Kortom, eigenlijk waardeloos product.
Ook het ronde rooster met lange en korte pootjes is een crime. Ze zitten altijd in de weg.
Jammer, want hij ziet er veelbelovend uit.
De opwarmtijd is erg lang.: Minimaal 15 minuten voor 180°C.
Als ik dit van te voren had geweten had ik zeker een andere keuze gemaakt.
De overige functies werken wel naar behoren. De grote diameter van de schaal is wel ideaal. Een cakeblik past makkelijk in de oven.
Mooie grote inhoud magnetron werkt goed.
Helaas voorverwarmen convectieoven duurt 30 minuten om 200C te bereiken. Heel jammer als een stokbrood snel wil bereiden. Heb product retour gestuurd ze zeggen te hebben gerepareerd maar nog steeds zelfde probleem. Heb veel spijt van mijn aankoop kost veel
energie. Rekje onhandig dubbelzijdigen poten zitten in de weg.
Hebben nog meer mensen dit voorverwam probleem? 😢
Handige combimagnetron. We gebruiken zelf de oven het meest en zijn daar heel tevreden over. Gerechten van Jamie, Gordon of master chef komen er altijd heerlijk uit.
Er zit veel ruimte in de magnetron en de magnetronfunctie werkt prima. Het instellen op ovenstand is erg omslachtig en onpraktisch. Heb spijt dat ik deze gekocht heb toen mijn andere stuk was gegaan..
Deze combimagnetron is niet erg aan te raden als je de oven graag (en regelmatig) gebruikt. Maximale temperatuur is 230 graden. Zelfs op deze stand moeten gerechten en producten er twee à drie keer zo lang in als de gestelde tijd.