Inventum MN325CS - 32L Combination Microwave Oven with Grill - Silver - Magnetrons
Ruime combimagnetron
Mooie ruime combimagnetron, waar zelfs een kip aan een spit gebraden kan worden. Ideaal voor in iedere keuken.
mooi uiterlijk
ik die gekocht aan de hand van de reviews en ik heb er zeker geen spijt van . ik kan het iedereen aanraden
Pluspunten
- eenvoudig
- en spit
Een kwaliteitsprodukt zonder de hoofdprijs te betalen!
Met dit product merk je dat kwaliteit niet perse heel duur hoeft te zijn. Voor nog geen € 160,-- hebben we een combi met 1000 watt magnetron vermogen, een flinke inhoud van 30 liter en met een gezellige ouderwetse draaispit om een kip te grillen. Daarbij vinden we het toch ook wel fijn dat het gewoon een oerhollands product is.
Pluspunten
- 1000 watt magnetron vermogen
- defrost en voorverwarmen
- draaispit
- compact
- naar links draaiende deur met goede handgreep
Minpunten
- Ik eet nu meer dan goed voor mij is
makkelijk te bedienen
Prachtige machine zeer goed te bedienen met bakken en verwarmen. Zeer snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.En fijn om Jams te maken.
Pluspunten
- Bediening
- Veel mogelijkheden
Minpunten
- Gewicht
magnefiek apparaat
Op 28-11-18 ging mijn Samsung magnetron na 5 jaar kaduk en op 29-11-18 de Inventum MN325 cs gekocht bij Bol.com.Een Nederlands product,makkelijk in gebruik,had ik echt eerder moeten weten,het werkt uitstekend en ziet er nog leuk uit ook,echt een goede koop hoor!!!
Pluspunten
- Nederlands product
- eenvoudig in gebruik
- werkt uistekend
zeer duidelijke bedienig
gemakelijke bediening (vorig aparaat 18 jaar gehad)
duidelijke handleiding
een heel goed product
prijs kwalitijd zeer aan te bevelen
Pluspunten
- duidelijke display
Minpunten
- geen
magnetron
doet zijn werk heel goed wij hebben nog nooit zo'n goede gehad en we hebben er al drie versleten
bij de vorige moest je bij de temperatuur 20 bij tellen
Pluspunten
- goed leesbaar display
- makkelijk in het gebruik
Minpunten
- zijn er niet
Mooi Design
een zeer mooi en simpel te bedienen magnetron. En dat met een spit voor heerlijke kip of rollade. dat zie je niet veel bij de combi magnetrons. bediening is erg makkelijk en de inhoud is fenomenaal.
Pluspunten
- simpel in gebruik
- spit voor kip of rollade
- mooi design
Minpunten
- rooster met hoge en lage
- pootjes kan de schaal in de weg zitten
veel ruimte met 32 ltr !!!?
ik heb deze gekocht van wegen zijn vele mogelijkheden en bedieningsgemak... tot nu toe zeer tevreden en hoop er nog lang van te genieten .
Pluspunten
- lekker groot
- RVS
Minpunten
- geen
Mooie strakke combimagnetron
Gekozen om zijn veelzijdigheid. Alles is te combineren, hete lucht, gril, en magnetronfunctie. En dan ook nog een draaispil. Heel compleet.
Pluspunten
- Bediening gemak
- Draaispit
- De 10 voorgeprogrammeerde kook-instellingen
- Duidelijke display
Minpunten
- Geen antislip onder de pootjes
Oven functioneert niet goed
Twee maanden in huis en inmiddels een nieuwe van Inventum gekregen. Oven functioneert nog steeds niet goed. Het voorverwarmen op 180 C is binnen 5 minuten al klaar. Onmogelijk, dat kan zelfs met een gasoven niet. Na 20 minuten voorverwarmen op 180 C komt de temperatuur niet hoger dan 150 C [gemeten met oventhermometer].
Deur hangt iets scheef, wellicht oorzaak van het bovenstaande.
Grillcapaciteit is ook niet fantastisch, wat je wel zou verwachten van een combi met apart draaispit.
Ik ga apparaat terugbrengen naar de winkel en zoek wat anders uit...
Pluspunten
- prijs [goedkoop maar duurkoop]
- design
Minpunten
- prijs [goedkoop maar duurkoop]
- oven functioneert niet goed
veel mogelijkheden
de prijs is goed en hij heeft vele mogelijkheden ook werkt hij zoals ik verwacht had.
altijd een magnetron gehad maar deze combi magnetron vind ik heel goed.
geen goede keuze
Nou we hadden deze magnetron 1 jaar en moeten omruilen omdat de temperatuur niet goed is je kan er geen cake in bakken want dan moet je de temperatuur op 30 graden meer zetten en dan niet 60 minuten maar 80 en worstenbroodje bakken op 180 graden en 6 minuten gaat ook niet zijn ze niet warm ja het brood maar niet de vulling dus weer die temperatuur omhoog en meer minuten het is gewoon geen goed product
Na ruim 12 jaar is onze combi-magnetron stuk gegaan. Dus tijd voor een nieuwe. Her en der gezocht, maar helaas nergens eentje naar onze zin. We wilden graag weer een grote, minimaal 30 liter. Uiteindelijk op internet eentje gevonden die aan onze eisen voldeed. Goed de eigenschappen doorgenomen en uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben nogal een digibeet op het gebied van hoe alles werkt en roep vaak mijn man om hulp. Deze is echter heel gemakkelijk in gebruik. Dus een groot voordeel voor mij. Ook het uiterlijk mag er zijn. Prachtig. Vandaag mijn eerste cake erin gebakken. Goed gelukt. Wij zijn er blij mee en we hopen dat we er jaren van kunnen genieten. Ook hebben we totaal 5 jaar garantie en dat geeft ook een goed gevoel.