Inventum MN325CS - Reviews

Best Reviewed 6 keer nov 2020 Inventum MN325CS
Best Reviewed - november 2020
Specificaties
Inhoud
32 liter
Uitvoering
magnetron met oven en grill (combi)
Vermogen
1000 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN325CS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geke57 22-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Na ruim 12 jaar is onze combi-magnetron stuk gegaan. Dus tijd voor een nieuwe. Her en der gezocht, maar helaas nergens eentje naar onze zin. We wilden graag weer een grote, minimaal 30 liter. Uiteindelijk op internet eentje gevonden die aan onze eisen voldeed. Goed de eigenschappen doorgenomen en uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben nogal een digibeet op het gebied van hoe alles werkt en roep vaak mijn man om hulp. Deze is echter heel gemakkelijk in gebruik. Dus een groot voordeel voor mij. Ook het uiterlijk mag er zijn. Prachtig. Vandaag mijn eerste cake erin gebakken. Goed gelukt. Wij zijn er blij mee en we hopen dat we er jaren van kunnen genieten. Ook hebben we totaal 5 jaar garantie en dat geeft ook een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LA 05-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Oven functioneert niet goed

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

4,0
Twee maanden in huis en inmiddels een nieuwe van Inventum gekregen. Oven functioneert nog steeds niet goed. Het voorverwarmen op 180 C is binnen 5 minuten al klaar. Onmogelijk, dat kan zelfs met een gasoven niet. Na 20 minuten voorverwarmen op 180 C komt de temperatuur niet hoger dan 150 C [gemeten met oventhermometer].
Deur hangt iets scheef, wellicht oorzaak van het bovenstaande.
Grillcapaciteit is ook niet fantastisch, wat je wel zou verwachten van een combi met apart draaispit.
Ik ga apparaat terugbrengen naar de winkel en zoek wat anders uit...

Pluspunten

  • prijs [goedkoop maar duurkoop]
  • design

Minpunten

  • prijs [goedkoop maar duurkoop]
  • oven functioneert niet goed

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Harry 30-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

geen goede keuze

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
Nou we hadden deze magnetron 1 jaar en moeten omruilen omdat de temperatuur niet goed is je kan er geen cake in bakken want dan moet je de temperatuur op 30 graden meer zetten en dan niet 60 minuten maar 80 en worstenbroodje bakken op 180 graden en 6 minuten gaat ook niet zijn ze niet warm ja het brood maar niet de vulling dus weer die temperatuur omhoog en meer minuten het is gewoon geen goed product

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Hoekwater 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig ondanks fout aangegeven oventemperatuur

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Ik heb deze combimagnetron een paar weken in bezit. Het eerste wat ik deed is koekjes bakken. Ik heb gelukkig de 2 roosters van mijn oude magnetron nog, die ik boven elkaar kan zetten, waar ik 2 bakblikken (bodem van springvorm) op jan leggen. Kwam er toen achter dat de temperatuuraanduiding van de oven niet klopt. Je moet er 30 gr. bij geven. Dus in het geval van de koekjes die ik altijd op 180 gr. bak, eerst 10 min. voorverwarmen op 210 gr. en dan ook afbakken op 210 gr. ca. 24 min. Voorgeprogrammeerde programma'' s en combiprogramma's heb ik nog niet geprobeerd. Bijv. cake zelf gebakken 10 min. 190 gr. voorverwarmen en afbakken ook op 190 gr. 70-75 min. perfect. Harde broodjes opwarmen, 4 min. voorverwarmen op 230 gr. en dan 2,10 min. op 230 gr. Hij komt dus niet tot 240 gr. maar 210 gr. Met deze wetenschap, doet hij het perfect, ook de magnetron. Alleen jammer dat je hier zelf achter moet
komen. Verder klopt de gebruiksaanwijzing met menu's kiezen niet. Dit kan eenvoudiger. Druk op menuknop en dan de draaiknop naar links, hoef je menuknop niet zo vaak in te drukken. Dit is natuurlijk geen eerlijke productinformatie van Inventum, jammer hierdoor kunnen mensen
zich bekocht voelen. Gelukkig is er Kieskeurig en ik hoop dat mensen er zich niet van laten weerhouden deze combimagnetron te kopen.

Pluspunten

  • inhoud 32 ltr.
  • draaideur

Minpunten

  • 1 rooster
  • verkeerd aangeduide oventemperaturen
  • gebruiksaanwijzing klopt niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjaBL 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima combi-magnetron met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Ik heb deze combi-magnetron nu 14 dagen in gebruik en hij bevalt prima. Al een cake en boterkoek in gebakken en dat ging heel goed, ze werden ook mooi bruin. Afbakbroodjes idem. Het voorverwarmen gaat ook echt heel snel. Enige minpuntje is het rooster, dat past maar net op de glasplaat en schiet makkelijk ernaast, zeker als je met ovenwanten aan een schaal erop zet.

Pluspunten

  • over tot 240 graden
  • voorverwarmen gaat snel
  • draaispit
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • rooster

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noud 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette combimagnetron.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Verder is de binnenruimte groter dan bij apparaten met nagenoeg dezelfde buitenmaten. Kan tot 240 gr en er zit een draaispit bij. Compleet apparaat dus.

Pluspunten

  • complete uitrusting
  • hoge temperatuur mogelijk.
  • ruim van binnen
  • Nederlandse taal op display

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

magnefiek apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Op 28-11-18 ging mijn Samsung magnetron na 5 jaar kaduk en op 29-11-18 de Inventum MN325 cs gekocht bij Bol.com.Een Nederlands product,makkelijk in gebruik,had ik echt eerder moeten weten,het werkt uitstekend en ziet er nog leuk uit ook,echt een goede koop hoor!!!

Pluspunten

  • Nederlands product
  • eenvoudig in gebruik
  • werkt uistekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cama9999 02-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
doet zijn werk heel goed wij hebben nog nooit zo'n goede gehad en we hebben er al drie versleten
bij de vorige moest je bij de temperatuur 20 bij tellen

Pluspunten

  • goed leesbaar display
  • makkelijk in het gebruik

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
een zeer mooi en simpel te bedienen magnetron. En dat met een spit voor heerlijke kip of rollade. dat zie je niet veel bij de combi magnetrons. bediening is erg makkelijk en de inhoud is fenomenaal.

Pluspunten

  • simpel in gebruik
  • spit voor kip of rollade
  • mooi design

Minpunten

  • rooster met hoge en lage
  • pootjes kan de schaal in de weg zitten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Gekozen om zijn veelzijdigheid. Alles is te combineren, hete lucht, gril, en magnetronfunctie. En dan ook nog een draaispil. Heel compleet.

Pluspunten

  • Bediening gemak
  • Draaispit
  • De 10 voorgeprogrammeerde kook-instellingen
  • Duidelijke display

Minpunten

  • Geen antislip onder de pootjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peters 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen ook voor slechtzienden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Voor mijn slechtziende moeder is de meeste huishoudelijke apparatuur bijna onmogelijk om te bedienen omdat ze het gewoonweg niet zíet; kleine afbeeldingen/tekst, veel zwart. Deze combimagnetron hebben we gekozen voor 1) gebruiksvriendelijkheid 2) vermogen (hoog wattage) 3) design (ziet er mooi strak uit). Mijn moeder is er blij mee; ik ook blij! :)

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • strak design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wally 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Combi magnetron

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

1,0
Wat een shit apparaat kip grillen na twee uur met speciaal a 10 progamma nog niet gaar appeltaart na 80 minuten nog shit voor mij nooit geen inventum meer als dit machine in amerika verkocht zou worden dan kregen ze de ene na de andere schade claim ik heb nog nooit zoon shit machine gezien
Als je temparatuur instelling al niet klopt dan klopt de hele machine niet hij gaat bij mij naar het grof vuil

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 04-01-2021

Beste Wally,

Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over de Inventum combimagnetron MN325CS. Het lijkt erop dat uw aangekochte magnetron defect is. Op dit apparaat geven we standaard 2 jaar fabrieksgarantie en nog 3 jaar aanvullende garantie. (U kunt op onze website kijken voor meer informatie: https://www.inventum.eu/service-garantie/garantie-informatie/).

U kunt met uw Inventum combimagnetron teruggaan naar de winkel waar u deze heeft aangeschaft, óf u kunt contact opnemen met onze afdeling Service, zij helpen u graag! Ze zijn per e-mail te bereiken via service@inventum.eu of telefonisch: 088-4583688.

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

Diana 02-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Design uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk.
Zeer uitgebreid apparaat met vele mogelijkheden voor een hele goede prijs.
Ziet er heel luxe uit.
Dus een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoukje 27-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede keus, deze vrijstaande combi magnetron

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
lang zitten vergelijken wat nu de beste keuze zou zijn voor mijn eisen, die waren namelijk....simpel in bediening, mooi design, 32 liter en niet al te duur. goede prijs kwaliteit verhouding, nu maand in mijn bezit en veel gebruikt, alleen de kip moet ik nog aan het spit gaan proberen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inventum combimagnetron MN325CS 12-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

combi magnetron MN325CS met spit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
mooie Combi magnetron met spit functie er op ! Daarom hebben wij gekozen voor deze mooie compacte oven!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • Spit voor kip of vlees

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rosteven 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

magnetron Inventum MN325CS

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

8,0
Produkt sinds een paar dagen binnen. Belangrijke functies uitgeprobeerd en het werkt goed.
Zeer goede prijs voor de geleverde kwaliteit
Magnetron ziet er robuust en stevig uit
Veel mogelijkheden, nog niet alles uitgeprobeerd
Het is een aanrader

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 09-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

MN325CS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
ik vind het een goede oven waar een kip in gegrild kan worden, tevens makelijk voor snacks. Makelijk in gebruik kortom fijn apparaat ik raad het product echt aan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sylvia Warman 06-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling. Makkelijk schoon te houden

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Deze magnetron heeft alles wat je van een magnetron mag verwachten en meer. Als je de werking en mogelijkheden door heb, merk je dat je er alles mee kunt maken. Uiteraard is het ook fijn te weten dat je bij vragen altijd een beroep kunt doen op inventum. Ik kreeg al heel snel meer informatie na het sturen van een mail. Het geeft uiteraard ook veel vertrouwen dat je 5 jaar garantie hebt. Hij is gemakkelijk schoon te houden en de ingebouwde programma’s zijn perfect.

Pluspunten

  • Design
  • Goede werking en mogelijkheden

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara Haamans 30-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale combi-magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Hele fijne combi-magnetron, makkelijk in gebruik.
Er zit ook een braadspit bij, lekker voor de kip :-)

De combi-magnetron is een echte aanrader, wij gebruiken hem hier dagelijks!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Braadspit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Winy 19-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote handige combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Mooie grote handige magnetron.
Met draaispit,dus een lekkere kip kan erin.Niet moeilijk te bedienen.Nederlandse gebruiksaanwijziging.
5 jaar garantie!!Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews