Inventum MN325CS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 60 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN325CS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geke57 22-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Na ruim 12 jaar is onze combi-magnetron stuk gegaan. Dus tijd voor een nieuwe. Her en der gezocht, maar helaas nergens eentje naar onze zin. We wilden graag weer een grote, minimaal 30 liter. Uiteindelijk op internet eentje gevonden die aan onze eisen voldeed. Goed de eigenschappen doorgenomen en uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben nogal een digibeet op het gebied van hoe alles werkt en roep vaak mijn man om hulp. Deze is echter heel gemakkelijk in gebruik. Dus een groot voordeel voor mij. Ook het uiterlijk mag er zijn. Prachtig. Vandaag mijn eerste cake erin gebakken. Goed gelukt. Wij zijn er blij mee en we hopen dat we er jaren van kunnen genieten. Ook hebben we totaal 5 jaar garantie en dat geeft ook een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LA 05-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Oven functioneert niet goed

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

4,0
Twee maanden in huis en inmiddels een nieuwe van Inventum gekregen. Oven functioneert nog steeds niet goed. Het voorverwarmen op 180 C is binnen 5 minuten al klaar. Onmogelijk, dat kan zelfs met een gasoven niet. Na 20 minuten voorverwarmen op 180 C komt de temperatuur niet hoger dan 150 C [gemeten met oventhermometer].
Deur hangt iets scheef, wellicht oorzaak van het bovenstaande.
Grillcapaciteit is ook niet fantastisch, wat je wel zou verwachten van een combi met apart draaispit.
Ik ga apparaat terugbrengen naar de winkel en zoek wat anders uit...

Pluspunten

  • prijs [goedkoop maar duurkoop]
  • design

Minpunten

  • prijs [goedkoop maar duurkoop]
  • oven functioneert niet goed

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Harry 30-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

geen goede keuze

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
Nou we hadden deze magnetron 1 jaar en moeten omruilen omdat de temperatuur niet goed is je kan er geen cake in bakken want dan moet je de temperatuur op 30 graden meer zetten en dan niet 60 minuten maar 80 en worstenbroodje bakken op 180 graden en 6 minuten gaat ook niet zijn ze niet warm ja het brood maar niet de vulling dus weer die temperatuur omhoog en meer minuten het is gewoon geen goed product

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Hoekwater 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig ondanks fout aangegeven oventemperatuur

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Ik heb deze combimagnetron een paar weken in bezit. Het eerste wat ik deed is koekjes bakken. Ik heb gelukkig de 2 roosters van mijn oude magnetron nog, die ik boven elkaar kan zetten, waar ik 2 bakblikken (bodem van springvorm) op jan leggen. Kwam er toen achter dat de temperatuuraanduiding van de oven niet klopt. Je moet er 30 gr. bij geven. Dus in het geval van de koekjes die ik altijd op 180 gr. bak, eerst 10 min. voorverwarmen op 210 gr. en dan ook afbakken op 210 gr. ca. 24 min. Voorgeprogrammeerde programma'' s en combiprogramma's heb ik nog niet geprobeerd. Bijv. cake zelf gebakken 10 min. 190 gr. voorverwarmen en afbakken ook op 190 gr. 70-75 min. perfect. Harde broodjes opwarmen, 4 min. voorverwarmen op 230 gr. en dan 2,10 min. op 230 gr. Hij komt dus niet tot 240 gr. maar 210 gr. Met deze wetenschap, doet hij het perfect, ook de magnetron. Alleen jammer dat je hier zelf achter moet
komen. Verder klopt de gebruiksaanwijzing met menu's kiezen niet. Dit kan eenvoudiger. Druk op menuknop en dan de draaiknop naar links, hoef je menuknop niet zo vaak in te drukken. Dit is natuurlijk geen eerlijke productinformatie van Inventum, jammer hierdoor kunnen mensen
zich bekocht voelen. Gelukkig is er Kieskeurig en ik hoop dat mensen er zich niet van laten weerhouden deze combimagnetron te kopen.

Pluspunten

  • inhoud 32 ltr.
  • draaideur

Minpunten

  • 1 rooster
  • verkeerd aangeduide oventemperaturen
  • gebruiksaanwijzing klopt niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjaBL 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima combi-magnetron met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Ik heb deze combi-magnetron nu 14 dagen in gebruik en hij bevalt prima. Al een cake en boterkoek in gebakken en dat ging heel goed, ze werden ook mooi bruin. Afbakbroodjes idem. Het voorverwarmen gaat ook echt heel snel. Enige minpuntje is het rooster, dat past maar net op de glasplaat en schiet makkelijk ernaast, zeker als je met ovenwanten aan een schaal erop zet.

Pluspunten

  • over tot 240 graden
  • voorverwarmen gaat snel
  • draaispit
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • rooster

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noud 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette combimagnetron.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Verder is de binnenruimte groter dan bij apparaten met nagenoeg dezelfde buitenmaten. Kan tot 240 gr en er zit een draaispit bij. Compleet apparaat dus.

Pluspunten

  • complete uitrusting
  • hoge temperatuur mogelijk.
  • ruim van binnen
  • Nederlandse taal op display

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

magnefiek apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Op 28-11-18 ging mijn Samsung magnetron na 5 jaar kaduk en op 29-11-18 de Inventum MN325 cs gekocht bij Bol.com.Een Nederlands product,makkelijk in gebruik,had ik echt eerder moeten weten,het werkt uitstekend en ziet er nog leuk uit ook,echt een goede koop hoor!!!

Pluspunten

  • Nederlands product
  • eenvoudig in gebruik
  • werkt uistekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cama9999 02-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
doet zijn werk heel goed wij hebben nog nooit zo'n goede gehad en we hebben er al drie versleten
bij de vorige moest je bij de temperatuur 20 bij tellen

Pluspunten

  • goed leesbaar display
  • makkelijk in het gebruik

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
een zeer mooi en simpel te bedienen magnetron. En dat met een spit voor heerlijke kip of rollade. dat zie je niet veel bij de combi magnetrons. bediening is erg makkelijk en de inhoud is fenomenaal.

Pluspunten

  • simpel in gebruik
  • spit voor kip of rollade
  • mooi design

Minpunten

  • rooster met hoge en lage
  • pootjes kan de schaal in de weg zitten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Gekozen om zijn veelzijdigheid. Alles is te combineren, hete lucht, gril, en magnetronfunctie. En dan ook nog een draaispil. Heel compleet.

Pluspunten

  • Bediening gemak
  • Draaispit
  • De 10 voorgeprogrammeerde kook-instellingen
  • Duidelijke display

Minpunten

  • Geen antislip onder de pootjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AvY 24-05-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slecht apparaat, voldoet niet.

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
Apparaat doet niet wat beloofd wordt. Oven temperatuur klopt niet. Gril werkt slecht.
Programma om kip te grillen aan draaispit levert een witte niet gare kip op. ook een ovenschotel is geen korst op te krijgen. Gewoon een slecht apparaat. Had hem na eerste ervaring omgeruild voor een nieuwe, maar deze is net zo slecht. Kan oven wel gebruiken, maar moet spelen met tijd en temperatuur om een goed resultaat te krijgen.

Pluspunten

  • weinig

Minpunten

  • gril
  • oventemperatuur

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

R. de Jong 14-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Product half jaar in bezit;

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
ontdooien duurt veel langer dan aangegeven, moet er vaak op bv 800gram nog 10 min bij schroeven. Opwarmen dito hetzelfde, Hoop herrie.

Pluspunten

  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • doet miet wat beloofd wordt.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Tjerk Drouen 30-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig en snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
We hebben deze combimagnetron gekocht voor opwarmen van snacks zoals worstenbroodjes en opwarmen van maaltijden. Hij stond aangeprezen als makkelijk in gebruik. Dit kan ik beamen.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Snel

Minpunten

  • Display is niet te dimmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tineke Van derVeen Kuperus 17-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede verlichting, ideaal en een prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Ik zocht een magnetron met draaispit en vond deze. Zeer redelijk geprijsd en ook nog eens een mooi desing, want het oog wil ook wat!

Pluspunten

  • Draaispit
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 14-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

de kleine alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
De oude magnetron was stuk gegaan en we hebben niet heel veel ruimte.
We moesten dus opzoek naar een compacte magnetron die veel kan.
Dit paste perfect en heeft heel veel mogelijkheden.

Enige tip is misschien een keramische binnenkant voor fijne gebruiksgemak (schoonmaken).

Pluspunten

  • Sterke ovenfunctie
  • 1000 watt magnetron
  • compacte afmetingen
  • veel voorgeprogrammeerde standen

Minpunten

  • geen keramische binnenkant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon de Louw 09-03-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote binnenruimte en gemakkelijk in de bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Ik gebruik al vele jaren Inventum en nadat mijn vorige magnetron aan vervanging toe was dit model aangeschaft. Het is zeker geen duur product maar wel een alleskunner. Er is veel ruimte in de magnetron om dingen warm te maken of te koken. Er zit zelfs een geïntegreerde bevestiging in voor het spit.

Een echte aanrader voor een hele scherpe prijs.

Pluspunten

  • Veel binnen ruimte
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Buitenzijde zijn vlug vette vingers te zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inventum combimagnetron MN305CS 25-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima veelzijdig apparaat

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Voor ontbijt, koffietafel, thee, lunch of diner: Werkelijk een prima veelzijdig apparaat om heerlijkheden op tafel te toveren.

Pluspunten

  • werkt op alle fronten prima

Minpunten

  • Je kunt het apparaat niet totaal uitschakelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrry van Deursen 15-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

waardeloos product

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
Ik heb deze magnetron 2jaar en dit is het tweede apparaat bij de eerste was de temperatuur niet
je moest er 20 graden bij zetten en kan ik met dit nieuwe apparaat helemaal niks mee een kroket uit de oven normaal 200 graden nu 249 graden en dan is nog lauw dus ik snap niet dat deze magnetron zo hoog scoort

Minpunten

  • word niet warm afwijkende temperaturen

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 16-02-2021

Beste Harry,

Wat vervelend om te lezen dat de magnetron niet naar behoren werkt. Een lauwe kroket is inderdaad niet lekker. Jammer dat u 2 jaar gewacht hebt en niet meteen contact met ons hebt opgenomen. U hebt namelijk standaard 2 jaar fabrieksgarantie op dit apparaat. Toch kijken we graag samen met u naar een passende oplossing voor het probleem. Daarvoor kunt u het beste per e-mail contact opnemen met onze afdeling service: service@inventum.eu, maar bellen kan ook naar 088-4583688. Onze collega's helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

Winy 06-02-2021
  • Product gekocht

Mooie en gemakkelijke combi magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Ik heb deze gekozen omdat de inhoud mooi is van maat, makkelijk te bedienen. De prijs is ook goed.
En ziet er mooi uit.
Heb er net nog een kruitcake in gebakken en dat ging ook prima!Er zit ook een spit bij voor een kip te grillen.
Een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peters 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen ook voor slechtzienden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Voor mijn slechtziende moeder is de meeste huishoudelijke apparatuur bijna onmogelijk om te bedienen omdat ze het gewoonweg niet zíet; kleine afbeeldingen/tekst, veel zwart. Deze combimagnetron hebben we gekozen voor 1) gebruiksvriendelijkheid 2) vermogen (hoog wattage) 3) design (ziet er mooi strak uit). Mijn moeder is er blij mee; ik ook blij! :)

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • strak design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews