Inventum MN325CS - Reviews

Best Reviewed apr 2020 Inventum MN325CS
Best Reviewed - april 2020
Specificaties
Inhoud
32 liter
Uitvoering
magnetron met oven en grill (combi)
Vermogen
1000 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 35 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN325CS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geke57 22-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Na ruim 12 jaar is onze combi-magnetron stuk gegaan. Dus tijd voor een nieuwe. Her en der gezocht, maar helaas nergens eentje naar onze zin. We wilden graag weer een grote, minimaal 30 liter. Uiteindelijk op internet eentje gevonden die aan onze eisen voldeed. Goed de eigenschappen doorgenomen en uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben nogal een digibeet op het gebied van hoe alles werkt en roep vaak mijn man om hulp. Deze is echter heel gemakkelijk in gebruik. Dus een groot voordeel voor mij. Ook het uiterlijk mag er zijn. Prachtig. Vandaag mijn eerste cake erin gebakken. Goed gelukt. Wij zijn er blij mee en we hopen dat we er jaren van kunnen genieten. Ook hebben we totaal 5 jaar garantie en dat geeft ook een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LA 05-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Oven functioneert niet goed

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

4,0
Twee maanden in huis en inmiddels een nieuwe van Inventum gekregen. Oven functioneert nog steeds niet goed. Het voorverwarmen op 180 C is binnen 5 minuten al klaar. Onmogelijk, dat kan zelfs met een gasoven niet. Na 20 minuten voorverwarmen op 180 C komt de temperatuur niet hoger dan 150 C [gemeten met oventhermometer].
Deur hangt iets scheef, wellicht oorzaak van het bovenstaande.
Grillcapaciteit is ook niet fantastisch, wat je wel zou verwachten van een combi met apart draaispit.
Ik ga apparaat terugbrengen naar de winkel en zoek wat anders uit...

Pluspunten

  • prijs [goedkoop maar duurkoop]
  • design

Minpunten

  • prijs [goedkoop maar duurkoop]
  • oven functioneert niet goed

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Harry 30-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

geen goede keuze

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
Nou we hadden deze magnetron 1 jaar en moeten omruilen omdat de temperatuur niet goed is je kan er geen cake in bakken want dan moet je de temperatuur op 30 graden meer zetten en dan niet 60 minuten maar 80 en worstenbroodje bakken op 180 graden en 6 minuten gaat ook niet zijn ze niet warm ja het brood maar niet de vulling dus weer die temperatuur omhoog en meer minuten het is gewoon geen goed product

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Noud 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nette combimagnetron.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Verder is de binnenruimte groter dan bij apparaten met nagenoeg dezelfde buitenmaten. Kan tot 240 gr en er zit een draaispit bij. Compleet apparaat dus.

Pluspunten

  • complete uitrusting
  • hoge temperatuur mogelijk.
  • ruim van binnen
  • Nederlandse taal op display

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cama9999 02-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
doet zijn werk heel goed wij hebben nog nooit zo'n goede gehad en we hebben er al drie versleten
bij de vorige moest je bij de temperatuur 20 bij tellen

Pluspunten

  • goed leesbaar display
  • makkelijk in het gebruik

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
een zeer mooi en simpel te bedienen magnetron. En dat met een spit voor heerlijke kip of rollade. dat zie je niet veel bij de combi magnetrons. bediening is erg makkelijk en de inhoud is fenomenaal.

Pluspunten

  • simpel in gebruik
  • spit voor kip of rollade
  • mooi design

Minpunten

  • rooster met hoge en lage
  • pootjes kan de schaal in de weg zitten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Gekozen om zijn veelzijdigheid. Alles is te combineren, hete lucht, gril, en magnetronfunctie. En dan ook nog een draaispil. Heel compleet.

Pluspunten

  • Bediening gemak
  • Draaispit
  • De 10 voorgeprogrammeerde kook-instellingen
  • Duidelijke display

Minpunten

  • Geen antislip onder de pootjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

martin 03-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

lekker makkelijk en groot genoeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Helemaal top , makkelijk in bediening ...fluisterstil en je kan er alles in bakken ... hoge temperatuur eindelijk haalbaar ...pizza ,cake, brood geen probleem... top Inventum,

Pluspunten

  • hoge temperatuur haalbaar
  • makelijke bediening
  • groot genoeg

Minpunten

  • helaas eerder moeten kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarjaBL 08-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima combi-magnetron met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Ik heb deze combi-magnetron nu 14 dagen in gebruik en hij bevalt prima. Al een cake en boterkoek in gebakken en dat ging heel goed, ze werden ook mooi bruin. Afbakbroodjes idem. Het voorverwarmen gaat ook echt heel snel. Enige minpuntje is het rooster, dat past maar net op de glasplaat en schiet makkelijk ernaast, zeker als je met ovenwanten aan een schaal erop zet.

Pluspunten

  • over tot 240 graden
  • voorverwarmen gaat snel
  • draaispit
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • rooster

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I. Frenken 05-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Combiemagnetron

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijn apparaat maar ik heb nog niet alles geprobeerd. Ik heb dit apparaat gekozen omdat er een draaispit in zit en er is niets lekkerder dan een kip aan het spit..

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • draaispit in het apparaat

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit 04-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Fantastische en mooie combimagnetron!
Je kunt er in opwarmen,ontdooien,bakken, grillen en koken. De combimagnetron heeft ook een fijne grote inhoud.
Er zitten 10 voorgeprogrammeerd kook programma’s op die ik erg praktisch vind. Verder zit er een handige digitale timerfunctie op.

Alle instructies zijn makkelijk en overzichtelijk terug te vinden in de gebruiksaanwijzing.

Kortom ik ben super blij met de aankoop van mijn combimagnetron MN325CS. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Bakken,koken,opwarmen,ontdooien en grillen
  • Timerfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ludje 27-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in bediening met toch veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Prijs /kwaliteit is goed. Hij is heel makkelijk te bedienen, zelfs als je niet zo technisch bent.
Het uiterlijk is ook mooi.

Pluspunten

  • makkelijk om te bedienen
  • grote inhoud
  • mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob Bloemhoff 22-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

BESTE magnetron OOIT. En dan ook nog eens die SPIT-functie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
De beste magnetron ooit . En tot 1000 Watt . De ruimte in zijn formaat - klasse. En dan ook nog eens die geweldige SPIT - functie.

Pluspunten

  • Een (herhaalbare) 30 - seconden knop.
  • Tot 1000 watt.
  • SPIT - functie
  • Mooi.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ron Mutsaars 18-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in de bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze combimagnetron gekozen omdat hij een mooie uitstraling heeft en heel veel mogelijkheden, dat je kunt bakken,grillen, opwarmen, ontdooien enzv. En de verhouding prijs en kwaliteit goed is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gbbosma 12-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke en gebruiks vriendelijke combi-magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Deze combi-magnetron gekocht omdat onze oude er mee ophield na 15 jaar. Wat een geweldig apparaat is dit. We gebruiken deze combi-magnetron nu ongeveer 5 weken en zijn zeer tevreden over de mogelijkheden. De handleiding is gemakkelijk en duidelijk te begrijpen. We hebben al een kip en een rollade aan het spit gehad en alles in 45 minuten klaar en gaar. De kip had een krokante korst en mals vanbinnen, de rollade was mooi gebruind en sappig vanbinnen. De magnetron doet zijn werk in alle stilte en maakt alles goed warm met verschillende wattages. Ook is het handig dat je de gewichten van het te verwarmen voedsel kan instellen zodat het ook goed door en door opgewarmd word. De diverse menu's zijn makkelijk te begrijpen en in te stellen. De ontdooi functie doet wat het moet doen, ontdooien maar niet warm maken. Was met onze oude wel anders. En alles staat in het Nederlands op de displays. De combi-magnetron voelt degelijk aan en is mooi afgewerkt. Ook de knoppen geven een degelijke/stevige indruk. Over de levensduur kan ik niet veel vertellen na. 5 weken maar dit zal vast goed komen. 2 jaar garantie en daarna nog 3 jaar omruilgarantie. Inventum geeft hier mee aan dat ze veel vertrouwen hebben in hun producten en dit heeft ons dan ook doen besluiten om voor dit merk te gaan. Zoekt u een combi-magnetron, dan zou ik zeggen. INVENTUM.

Pluspunten

  • Draaispit
  • Oven tot 240 graden
  • Oven snel warm
  • Ontdooid snel
  • Gewichten van produckten zijn instelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tonny 25-01-2020
  • Product gekocht

combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Een geweldig apparaat waar we een heerlijke kip in kunnen grillen aan het draaispit.
Het apparaat voldoet aan onze wensen, oven tot 240 gr. instelbaar zodat we ook een taart kunnen bakken.

Pluspunten

  • Draaispit
  • tot 240 graden
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

klaas 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima combimagnetron, heel goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
goede prijs/kwaliteit verhouding, werkt prima en zeer makkelijk te bedienen, wel even de gebruiksaanwijzing lezen, daarna piece of cake

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 23-12-2019
  • Product gekocht

Flinke combi magnetron snel warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit verhouding is prima , oven is snel op temperatuur en de draai spit is een welkome extra. De uitleg is wat sober maar al doende leert men.

Pluspunten

  • Ruime magnetron
  • Snel warm

Minpunten

  • Draaiplaat kan n i et stilgezet worden
  • Geen bakplaat

Reageer

Feikens 17-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij is mooi groot van binnen past een heel afbak stokbrood

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
Afbak stokbroden passen er direct 2 in en een hele kip gegrild met het voor geprogrammeerde programma gewicht aangeven en hoppa perfect.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • van binnen rvs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haas 13-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie fijne magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
mooie fijne magnetron makkelijk te bedienen en extra garantie zeker een aanrader!duidelijk display en voldoende auto functies

Pluspunten

  • display
  • prijs
  • gemak

Minpunten

  • geen
  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews