Inventum MN325CS - Reviews

Specificaties
Inhoud
32 liter
Uitvoering
magnetron met oven en grill (combi)
Vermogen
1000 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN325CS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geke57 22-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Na ruim 12 jaar is onze combi-magnetron stuk gegaan. Dus tijd voor een nieuwe. Her en der gezocht, maar helaas nergens eentje naar onze zin. We wilden graag weer een grote, minimaal 30 liter. Uiteindelijk op internet eentje gevonden die aan onze eisen voldeed. Goed de eigenschappen doorgenomen en uiteindelijk de knoop doorgehakt. Ik ben nogal een digibeet op het gebied van hoe alles werkt en roep vaak mijn man om hulp. Deze is echter heel gemakkelijk in gebruik. Dus een groot voordeel voor mij. Ook het uiterlijk mag er zijn. Prachtig. Vandaag mijn eerste cake erin gebakken. Goed gelukt. Wij zijn er blij mee en we hopen dat we er jaren van kunnen genieten. Ook hebben we totaal 5 jaar garantie en dat geeft ook een goed gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 30-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

geen goede keuze

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

3,0
Nou we hadden deze magnetron 1 jaar en moeten omruilen omdat de temperatuur niet goed is je kan er geen cake in bakken want dan moet je de temperatuur op 30 graden meer zetten en dan niet 60 minuten maar 80 en worstenbroodje bakken op 180 graden en 6 minuten gaat ook niet zijn ze niet warm ja het brood maar niet de vulling dus weer die temperatuur omhoog en meer minuten het is gewoon geen goed product

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

a van deelen 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer duidelijke bedienig

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
gemakelijke bediening (vorig aparaat 18 jaar gehad)
duidelijke handleiding
een heel goed product
prijs kwalitijd zeer aan te bevelen

Pluspunten

  • duidelijke display

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cama9999 02-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

10,0
doet zijn werk heel goed wij hebben nog nooit zo'n goede gehad en we hebben er al drie versleten
bij de vorige moest je bij de temperatuur 20 bij tellen

Pluspunten

  • goed leesbaar display
  • makkelijk in het gebruik

Minpunten

  • zijn er niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 18-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
een zeer mooi en simpel te bedienen magnetron. En dat met een spit voor heerlijke kip of rollade. dat zie je niet veel bij de combi magnetrons. bediening is erg makkelijk en de inhoud is fenomenaal.

Pluspunten

  • simpel in gebruik
  • spit voor kip of rollade
  • mooi design

Minpunten

  • rooster met hoge en lage
  • pootjes kan de schaal in de weg zitten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirky 28-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

veel ruimte met 32 ltr !!!?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
ik heb deze gekocht van wegen zijn vele mogelijkheden en bedieningsgemak... tot nu toe zeer tevreden en hoop er nog lang van te genieten .

Pluspunten

  • lekker groot
  • RVS

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 18-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie strakke combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
Gekozen om zijn veelzijdigheid. Alles is te combineren, hete lucht, gril, en magnetronfunctie. En dan ook nog een draaispil. Heel compleet.

Pluspunten

  • Bediening gemak
  • Draaispit
  • De 10 voorgeprogrammeerde kook-instellingen
  • Duidelijke display

Minpunten

  • Geen antislip onder de pootjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

LA 05-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Oven functioneert niet goed

Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

4,0
Twee maanden in huis en inmiddels een nieuwe van Inventum gekregen. Oven functioneert nog steeds niet goed. Het voorverwarmen op 180 C is binnen 5 minuten al klaar. Onmogelijk, dat kan zelfs met een gasoven niet. Na 20 minuten voorverwarmen op 180 C komt de temperatuur niet hoger dan 150 C [gemeten met oventhermometer].
Deur hangt iets scheef, wellicht oorzaak van het bovenstaande.
Grillcapaciteit is ook niet fantastisch, wat je wel zou verwachten van een combi met apart draaispit.
Ik ga apparaat terugbrengen naar de winkel en zoek wat anders uit...

Pluspunten

  • prijs [goedkoop maar duurkoop]
  • design

Minpunten

  • prijs [goedkoop maar duurkoop]
  • oven functioneert niet goed

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

ben knuiman 28-06-2017
  • Product paar weken in bezit

veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN325CS

Algemene score

9,0
de prijs is goed en hij heeft vele mogelijkheden ook werkt hij zoals ik verwacht had.
altijd een magnetron gehad maar deze combi magnetron vind ik heel goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer