Samsung MC455TBRCSR - Combi-magnetron - 45L - RVS - Magnetrons

Samsung MC455TBRCSR - Combi-magnetron - 45L - RVS
Samsung MC455TBRCSR - Combi-magnetron - 45L - RVS
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 141 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung MC455TBRCSR - Combi-magnetron - 45L - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Atomsk28-01-2015
Net binnen. Getest met een diepvriespizza i.c.m. de sensor cook functie. Resultaat was iets taaier als normaal met alleen hete lucht, maar ik had eerst het verkeerde programma ingesteld, dus misschien ligt het daar aan.
Irma71Bloem26-01-2015
De bediening is gemakkelijk en duidelijk. Doet precies wat ik wil. Ik heb hem net een paar dagen en vind hem nu al top!
diedrick5422-01-2015
Voor een nieuwe combimagnetron is de keus op dit model gevallen. Veel mogelijkheden, met name de grote inhoud en de giststand trok ons. De bediening is simpel en logisch.
0kk020-01-2015
Erg fijne oven om te gebruiken. Ziet er erg fraai uit, mooi design. Maar dat is mooi meegenomen want het gaat om de hete lucht + gril + magnetron functies. En die doen het geweldig. Alles zit erop. Enorm simpel in gebruik. Ook een combinatiestanden van grill+hetelucht, wat veel andere combimagentrons niet hebben. Kortom: absoluut tevreden met deze schitterende combimagnetron!
ANNE221320-01-2015
Het is een complete magnetron met veel mogelijk heden Ik vind het een aanrader gewoon doen. Hij is makkelijk te bedienen
Sandeep19-01-2015
Mooie aparaat. Het heeft meest opties en klinkt goed. Het is een beetje to groot maar ik wil een 45 liter combimagnetron, en it groot moet zijn
LTdeJong19-01-2015
Vandaag de hele dag al bezig geweest met het testen van onze nieuwe combi-magnetron. Helaas had onze oude Sharp het begeven en werd na een dagje online oriënteren hebben we gekozen voor een nieuw merk. Eén van de hoofdredenen waarom we voor deze Samsung gekozen hebben, is de bijgeleverde ovenplaat, ideaal voor een keukenprinses die van taart en andere lekkernijen bakken houdt. Ook is de keramische binnenkant en de inhoudsgrootte (45 liter!) zijn grote pluspunten natuurlijk. Bovendien is het een mooi apparaat om te zien en is de bediening gemakkelijk. Na één keer de handleiding gelezen te hebben zijn alle basisfuncties vanzelfsprekend. Wat ook verbazingwekkend goed werkt is de stoomreinigingsfunctie. Na een klein half uurtje haal je er een theedoek doorheen en is de over zo goed als nieuw. Twee kleine minpuntjes: het lampje om de combi-magnetron te verlichten is wat zwak voor zo'n grote inhoud. Het is niet pikdonker natuurlijk, maar in mijn optiek nèt niet fel genoeg. Ook is het - natuurlijk niet alleen voor dit type of merk - jammer dat de graden voor de heteluchtoven voorgeprogrammeerd zijn en dat de over bijvoorbeeld op 170 graden zetten niet mogelijk is. Gelukkig is hier met geringe ervaring met de magnetron makkelijk om heen te werken en hebben we samen vandaag al genoten van heerlijke, ovenverse cake en taart. Over de duurzaamheid kan ik natuurlijk nog weinig zeggen, maar de mooie rvs behuizing en bijgeleverde accessoires geven me genoeg hoop om daar ook een hoog cijfer voor te geven.
milmeij18-01-2015
Vooral een zeer ruim apparaat, makkelijk schoon te maken.Wij zochten een grote magnetron en dit was 1 van de weinige magnetrons voor een zeer mooie prijs. Wat ook een pluspunt is, is de vaste bakplaat waar je een grote ovenschaal op kwijt kan.
irene161017-01-2015
Mooie en zeer gebruiksvriendelijke combimagnetron. Gerechten worden perfect bereid. Staan als een juweeltje in onze keuken te pronken.
W Reijnders17-01-2015
tot nu toe zeer tevreden. gebruiksvriendelijk, groot genoeg. ziet er mooi uit, het oog wil natuurlijk ook wat.
TPiersma16-01-2015
Ik heb hem nog niet lang maar ben erg tevreden! Mooi apparaat en handige bediening. Lekker kokkerellen :-)
Mslivewithlove16-01-2015
Het is een ruime magnetron met veel mogelijkheden. Het is wel even wennen met de draaiknoppen. Ook heeft het een steam-clean functie ( automatisch reinigingsprogramma met water/stoom) waardoor schoonmaken van de magnetron makkelijker wordt en goed bij te houden is. Dit zal zeker bijdragen aan de duurzaamheid van de magnetron. De magnetron is nu een maand in het bezit en we zijn er erg tevreden over. Je krijgt zeker waar voor je geld.
baudi14-01-2015
Inhoud van 45 liter is echt een aanrader. Mijn vorige magnetron was 34 l en de breedte was maar 4 cm minder. Vooral met rechthoekige ovenschalen is dit super. En voor het eerst heb ik nu een echt bakblik; ik heb dit al uitgeprobeerd met kipvleugeltjes. Heel handig om iets uit te schuiven en alles te draaien. Kortom....een ideale combi-magnetronmet een design uitstraling in mijn keuken
Addy195913-01-2015
Ik ben ontzettend blij en zeer tevreden met onze nieuwe vrijstaande Samsung combi-magnetron met een inhoud van 45 L. En deze combi-magnetron heeft een groot scala aan mogelijkheden, nog steeds aan het ontdekken, groot pluspunt is de diverse kookprogramma's. Het is een stijlvol apparaat, roest vrijstaal design en echt een sieraad voor in onze keuken, tevens makkelijk schoon te houden en de display waarop de gegevens van je instellingen staan is erg handig en ook zeker design. Wat ik zo geweldig aan deze combi-magnetron vindt is, dat er een bakplaat in zit die ook zeer makkelijk schoon te maken is! Super voor het bakken van koekjes en natuurlijk wat wij ontzettend lekker vinden ovenfriet en andere lekkernijen. En er zitten 2 roosters in, waarvan 1 hoog en een laag rooster. Super fijn want, nu kunnen we 2 pizza's tegelijk afbakken. Wat ik ook heel erg fijn vindt is : dat hij een grote inhoud heeft tevens lekker breed is en ik op de bakplaat de stokbroden heel kan afbakken. Met deze vrijstaande combi-magnetron zet je snel en eenvoudig heerlijke gerechten op tafel. Deze Samsung Combi-Magnetron de Samsung MC455TBRCSR biedt diverse manieren van koken. Niet alleen Magnetron, Grill en Hetelucht, maar ook, Magnetron + Grill, Magnetron + Hete lucht en grill + Hetelucht-modus. De bediening wordt in de gebruiksaanwijzing goed en zeer duidelijk verwoord. Kortom deze combimagnetron is helemaal compleet! Overigens hebben wij verschillende apparaten van Samsung, o.a. 3D TV, Telefoons, computerbeeldscherm, 3D Blue -ray speler, Soundbar, waar wij dik tevreden over zijn! De Kwaliteit/ prijsverhouding is een dikke 10 waard en een zekerheid die geen toelichting nodig heeft. Ervaar het zelf!
Dirk en Tineke13-01-2015
De perfecte combimagnetron voor het hele gezin. Dit artikel is weer voor vele jaren keukengemak.Je kunt het niet bedenken of het zit erop en deze heeft een extra grote inhoud wat zeer handig is voor een heerlijke ovenschotel voor het hele gezin.
FSCB12-01-2015
Ik heb geen ruimte voor een aparte oven en heb al twee combi-magentrons versleten, waar ik in het gebruik altijd tegen de beperkte inhoud aanliep. Deze combi-magnetron biedt mij eindelijk de ruimte, die je soms nodig heb! Gister een schaal en nóg 2 kleinere schalen probleemloos in de oven kunnen opwarmen.Het apparaat is geluidarm en de bediening is erg overzichtelijk. Ik was nog niet gewend aan de veel krachtigere magnetronwerking als dat ik tot nu toe tot mijn beschikking had, waardoor ik de melk te lang in de magnetron had gezet. De melk was door de hele magnetron gesproeid... Maar ziedaar..!!!: De automatische schoonmaakstand ingezet; door middel van stoom wordt de hele binnenkant gereinigd en hoef je de boel alleen nog met een doekje af te nemen. Ik raad deze combi-magnetron van harte aan!
estherfab11-01-2015
geweldig mooi ding ,veel gebruiksmogelijkheden echt een fijn appaRAAT!werkt voor alles grillen bakken opwarmen
MPV4709-01-2015
Prachtige uitziende oven, heel ruim voor een vrijstaande, mooie vormgeving, helemaal op tijd bezorgd. Heel fijn dat er een bakblik in zit en niet alleen maar een draaiplateau. Dat geeft je het gevoel dat het een echte over is.
Marcel Radder08-01-2015
Fraai vorm gegeven. Lekker snel!Ik vond het de mooiste van allemaal. Na 20 jaar Sharp was ik toe aan iets nieuws.
Saskiabok197307-01-2015
Mooie combimagnetron, makkelijk in gebruik en heel makkelijk in onderhoud...zeer snel op voorverwarm temperatuur, simpele beschrijving meegeleverd.
Vontje6307-01-2015
Combi-magnetron beschikt over alle functionaliteit die ik wens, daarnaast is het apparaat door de draaiknopen makkelijk te bedienen. De vormgeving past uitstekend bij de rest van mijn Samsung producten in de keuken en spreekt mij zeer aan. Over duurzaamheid kan ik gezien de korte tijd dat het apparaat in mijn bezit is geen uitspraak over doen.
J. Ruitenberg06-01-2015
Tot nu toe zeer tevreden over mijn combi-magnetron. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Mede doordat je functies zowel apart als in combinatie met elkaar kan gebruiken. En de fermentatiefunctie en de zelfreinigngsfunctie vind ik heel speciaal! Met de duidelijke handleiding erbij makkelijk te gebruiken, er kan niks mis gaan, en als na verloop van de tijd je met de magnetron bekend raakt, gaat waarschijnlijk alles intuitief. De vormgeving van het apparaat is prachtig in zijn zilverkleur! Helaas weet ik over de duurzaamheid nog niks te zeggen want ik heb het apparaat pas 2 weken.
John Ruitenberg05-01-2015
Richard nikkie05-01-2015
Veelzijdige combi en gemakkelijk te bedienen, vormgeving en design maakt het in ieder interieur een prachtige aanwinst.
the1eppo05-01-2015
Combimagnetron werkt perfect. Alle functies benut en goed bevonden ;-) Hete lucht oven, grill en magnetron. Oven is snel op temperatuur, en de 900Watt Magnetron zorgt voor een snel opgewarmde maaltijd. Erg tevreden