Virtufit Elite TR-900i Loopband - Reviews

Best Reviewed dec 2019 Virtufit Elite TR-900i Loopband
Best Reviewed - december 2019
Specificaties
LCD display
Ja
Inklapbaar
Ja
Snelheid tot maximaal
20 km/h
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Virtufit Elite TR-900i Loopband op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MvL 20-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijke loopband

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-900i Loopband

Algemene score

9,0
Door het (degelijke constructie) gewicht van de loopband heb je minstens twee sterke personen nodig om hem de trap op te tillen. Maar eenmaal op zijn plaats en gemonteerd is het een fantastische loopband. De app "Kinomap" werkt ook prima en geeft de loopband nog meer mogelijkheden.
Het oppervlak van de loopband is breed en lang waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je er naast stapt.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veelzijdig
  • Kinomap app

Minpunten

  • gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bernhard 20-12-2019
  • Product gekocht

Zeer tevreden, top aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-900i Loopband

Algemene score

10,0
Loopband online aangeschaft inclusief montage en instructies van de monteur, erg handig. Inmiddels meerdere keren gebruik van mogen maken en meer dan tevreden. De loopband voelt erg stevig en betrouwbaar waardoor het lopen erg soepel aanvoelt. De vele opties waarover de loopband beschikt moet ik allemaal nog uitvinden, maar dat moet wel goed komen. Kortom, zeer tevreden met de loopband en ga hier nog veel plezier aan beleven.

Pluspunten

  • Veel trainingsprogramma’s
  • Stevig
  • Goed af te lezen display

Reageer

Paul 10-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide stevige band met krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-900i Loopband

Algemene score

8,0
Het product voelt erg zwaar en solide aan. Met mijn 100kg heb ik niet het idee dat de band uit elkaar begint te vallen, ook niet bij hoge snelheden. De integratie met kinomap geeft een leuke extra dimensie aan het lopen. Let wel op dat wanneer het apparaat op een verdieping geplaatst moet worden dat het toch een kilo of 80 is wat omhoog moet worden getild.

Pluspunten

  • stevig
  • zwaar
  • kinomap integratie
  • sneltoetsen

Minpunten

  • bedieningspaneel ouderwets

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Krijgsman 26-11-2019
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-900i Loopband

Algemene score

10,0
Kan er niets anders van maken dan echt een top loopband. Echt een flinke vooruitgang ten opzichte van mijn vorige (stuk goedkopere) loopband. De band voelt erg solide aan en biedt voldoende demping. De band is na gebruik inklapbaar en evt verrijdbaar. De tr 900 bied verder voldoende opties om je mee te vermaken. Van de geteste loopbanden kan ik deze zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Solide
  • Voldoende opties

Reageer

Evert Jan 22-11-2019
  • Product gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-900i Loopband

Algemene score

8,0
Ik heb de loopband aangeschaft om aan mijn dagelijkse beweging te kunnen voldoen. Met aanschaf van de tr-900i zit het met mijn dagelijkse beweging wel goed. Ik ben heel erg tevreden over het functioneren van de loopband. Hij werkt heel erg goed. Vooral de vele trainingsprogrammas bieden veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Veel trainingsprogrammas

Reageer

Teunis 18-11-2019
  • Product gekocht

Ik beveel dit product zeker aan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Virtufit Elite TR-900i Loopband

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken beschik ik thuis over de Virtufit TR900i loopband. Deze loopband heb ik aangeschaft om in de wintermaanden lekker binnen te kunnen blijven trainen. Inmiddels al meerdere keren gebruik gemaakt van deze loopband en alles functioneert naar behoren. Groot en zacht loopoppervlak, overzichtelijk af te lezen display, vele diverse trainingsprogramma's en handige extra opties als USB oplader en MP3 ingang, erg handig! De loopband maakte in het begin wel een tikkend geluid, maar dat gaf de monteur ook aan tijdens de installatie. Inmiddels, na een paar keer gebruiken, is de loopband erg stil in gebruik. Ik beveel het product zeker aan!

Pluspunten

  • Zacht en groot loopoppervlak
  • Goed af te lezen display
  • Stil in gebruik

Reageer