De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Acer Predator / Helios Neo / PHN16-73-927F op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb voor deze laptop gekozen vanwege de sterke prestaties en het mooie 240Hz-scherm, wat vooral bij snelle games een groot verschil maakt. Games waaronder de nieuwe Battlefield 6 draaien soepel en het beeld oogt extreem vloeiend, precies zoals ik had verwacht. Het scherm is helder, scherp en heeft goede kijkhoeken, wat het prettig maakt voor zowel gamen als dagelijks gebruik.
De laptop voelt stevig en goed afgewerkt aan. Het toetsenbord typt comfortabel en blijft ook bij langere gamesessies fijn in gebruik. Wel is het gewicht aan de hoge kant, maar dat neem ik voor lief gezien de prestaties.
Al met al werkt het product zoals verwacht en vind ik de prijs-kwaliteitverhouding goed voor wat je krijgt: veel kracht, een uitstekend scherm en een solide bouw. Ik ben tevreden met mijn keuze en zou deze laptop zeker aanraden aan gamers die prestaties en details belangrijk vinden.
ik kan alleen zeggen Wauw!, als je komt vanuit een low/mid end pc gamer, is dit een wereld van verschil, de weergave, van de games. als je dit niet gewend bent dan is deze laptop een echte aanrader.de kwaliteit van games, kleuren van het scherm zijn echt helder en vergelijking met een monitor die ik zelf heb en samen aangesloten zag je echt een groot verschil, Refreshrate erg prettig wat op 240hz zit. op normaal gebruik hoor je de laptop niet blazen dat is erg fijn maar als je een zware game of bij elke game wel naar voren komt, zal de grafische kaart RTX 5070 van Nvidia erg gaan blazen om de prestatie in control te houden.
Als iemand die overstapt van een oudere, niet-gaming laptop, is de Predator Helios Neo 16 AI een enorme upgrade. Games draaien soepel met hoge FPS en het 240Hz-scherm zorgt voor een merkbaar vloeiende ervaring. Het scherm is helder, kleurecht en heeft goede kijkhoeken. De laptop voelt stevig aan, met een solide chassis en sterke scharnieren. Het RGB toetsenbord speelt prettig en wordt niet heet tijdens langere sessies. De AI functies regelen prestaties en koeling automatisch, wat het gebruik comfortabel maakt. Door het gewicht minder mobiel, maar dat is logisch voor deze kracht. Ik zou moet meer terug willen naar een reguliere laptop!