Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Oplaadbaar
Nee
Werkt op batterij
Ja
Waterdicht
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j.van.baalen 26-08-2013
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

5,8
Ik gebruik mijn ladyshave vooral om te trimmen, maar vind dat het lang duurt, en ook niet dat het heel glad wordt. Ik was blijer met mijn oude philips om eerlijk te zijn (maar die was kapot gegaan)
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

fstj 01-08-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,0
Scheert aardig OK maar moet meerdere keren erover, handig met de opzetstukken.
Scheerblad na een jaar al kapot. Vervanging is belachelijk duur. Kan net zo goed een nieuwe kopen, maar dan een ander merk.
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

j.van.baalen 07-05-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Ik vind het een fijne ladyshave, vooral de opzetstukken zijn handig. Ik gebruik hem niet echt om benen te scheren, maar meer de bikinilijn.
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisa1965 16-09-2011
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

6,2
Messen zowel trim gedeelte als scheerknop waren vrij snel versleten. Aanschaf van deze onderdelen los zijn bijna net zo duur als het hele apparaat
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

MiriamG 25-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Mooi compact, niet voor de gevoelige huid

Algemene score

5,0
Ik heb dit apparaat nu enkele maanden in gebruik en ik moet zeggen: het is een makkelijk apparaatje om erbij te hebben. Hij scheert niet echt superglad, waardoor je het idee hebt dat je toch sneller het nog een keer moet doen, dan is een mesje met schuim toch beter. Op een droge huid vind ik het niet prettig, dat trekt. Ik had het fijn gevonden als de gebruiksaanwijzing uitgebreider was, het is mij bijvoorbeeld niet duidelijk of je het peelingopzetstuk voor meer dan je benen kunt gebruiken. Ik zou hem vooral meenemen op vakantie, maar ik vind het leuk dat ik hem gratis heb kunnen testen.

Pluspunten

  • compact
  • handig: droog en nat

Minpunten

  • niet echt glad
  • niet voor gevoelige huid
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

TinaFriedrich 02-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Not for me but for people with sensitive skin worth a try

Algemene score

4,0
I normally always use normal razor blades (throw-away) but years ago I tried an electrical shaver in hope to safe money over a longer time. But I was quite disappointed with the results at that time. Ever since I only used the one time razor blades cause there I go really “silk-smooth legs” as result. 

Now I was offered the chance to get this shaver for free to test it and so I was super excited if the Ladyshaver LS5160 could change my opinion about electrical shavers from years back. 



Facts:

The shaver feels smooth and good in the hand. It feels and looks like very high quality. In the time I have been using it I couldn’t notice any trace of use. 



The shaving process is super easy. Instructions are nearly not needed (maybe only to really get to the best results possible in matters of angle etc.) it is a very intuitive device. 



While shaving I noticed no damage on the skin and it is absolutely pain free. You can choose between two statuses differing what area of your body you want to shave (never noticed a big difference there).
It works under the shower but I have the feeling results were better when I shaved dry. 

Cleaning is quickly done and without problems (the tiny brush coming with the shaver is quite handy).



The result however - once again - leaves me very unsatisfied.
Hairs definitely get cut down short, BUT I do miss the silk feeling completely! If I feel with my hand after the shaving, I always feel short stumps of hairs and that is not the lvl I try to accomplish when I shave my legs for example.



So all in all:

I think for me this device is not worth the money cause I am not at all happy with the end result. I do however think that people that can’t use normal razor blades because of sensitive skin could really be happy with this product, since it’s absolutely skin friendly. No irritations, nor redness no cuts in the skin.

Pluspunten

  • easy to use
  • good quality

Minpunten

  • results
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Slecht
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PetraPoeldijk 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne pluspunten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
In het verleden heb ik diverse manieren van scheren geprobeerd. Ook mede doordat ik een gevoelige huid heb en regelmatig last van irritatie krijg. Helaas had ik tot op heden nog niet de gewenste manier gevonden. Op een gegeven moment kreeg ik de mogelijkheid deze Braun Silk Epil gratis te testen en vond het een mooie uitdaging om te kijken of deze manier voor mij geschikt was.
De ladyshaver heeft een aantal positieve punten. Ten eerste het feit dat hij zowel droog als nat gebruikt kan worden. Ook het voordeel is dat hij meerdere opzetstukjes heeft zodat hij op alle gedeelten van het lichaam te gebruiken is. Daarnaast werkt hij op batterijen dus je hebt nooit last van de snoertjes die in weg zitten.

Wat mij helaas tegen viel is dat hij niet het gewenste resultaat heeft als bij een mesje. Je moet er toch meerdere keren overheen om het gladde resultaat te krijgen.

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Nat en droog te gebruiken

Minpunten

  • Minder glad scheerresultaat
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AnoukT 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Beter dan een scheermesje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heb jij ook zo'n hekel aan het scheren van je benen, oksels en bikinilijn? Nou, ik wel. Ik stel het eindeloos uit en loop bijna de hele winter met een vachtje rond. Normaal scheer ik met een scheermesje, en toen ik benaderd werd om deze ladyshave gratis te ontvangen en te testen voor een review, vond ik het dus zeker een test waard: ging deze ladyshave mij van mijn hekel aan scheren af helpen?

De Braun LS5160 is snoerloos en daardoor nat en droog te gebruiken. Allereerst heb ik hem nat geprobeerd maar ik was erg ontevreden over het resultaat: blijkbaar is de ladyshave niet zo efficiënt en mijn badkamer vrij donker, dus toen ik klaar was met douchen zag ik dat mijn benen nog behoorlijk harig waren. Eerste poging mislukt en blijkbaar heeft deze ladyshave (onervaren met ladyshaves als ik ben!) dus wat meer tijd en rust nodig en moet je aardig vaak langs dezelfde plek voor je daar ook echt goed geschoren hebt.

Uiteindelijk ben ik erachter gekomen dat droog gebruiken bij méér licht mijn voorkeur heeft. Dan is de ladyshave nog steeds niet zo efficiënt maar zie je in elk geval het resultaat. De peeling kop vond ik niet zo'n groot verschil maken. Leuk idee maar een scrubje is handiger. Uiteindelijk gebruik ik hem droog voor mijn benen en nat voor mijn oksels en bikinilijn. Die laatste is wel wat minder netjes geworden doordat de kop toch vrij groot is voor de kleine hoekjes en bochtjes, maar ik heb ook de moeite niet genomen dit nog bij te werken met een gewoon scheermesje. Een groot pluspunt vind ik dat ik met de Braun LS5160 minder last heb van irritaties, ingegroeide haartjes en wondjes dan met een scheermesje. De batterijduur is heel oké. Mijn vriend heeft tot slot nog het tondeuse-opzetstuk geprobeerd (4 millimeter) voor zijn baardje, maar hij was daarover niet zo tevreden: het werd erg ongelijk en slordig.

Mijn scheermesje heb ik sinds ontvangst van de Braun LS5160 niet meer aangeraakt, dus in die zin heeft de ladyshave het zeker gewonnen van het scheermesje. Maar mijn hekel aan scheren heeft deze ladyshave vooral door de matige effectiviteit niet kunnen oplossen.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Batterijduur
  • Nat en droog te gebruiken
  • Minder wondjes en irritaties

Minpunten

  • Niet zo effectief
  • Tondeuse opzetstuk
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

debbyverhoeve 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Braun Sik-Epil LS 5160 snoerloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de Braun silk-épil heb ik gratis ontvangen om deze te testen. Het is wen fijn apparaat met een goede grip, het apparaat is zowel nat als droog goed te gebruiken. 100%waterdicht dus ook makkelijk scheren onder de douche. Scheert zowel de langere als de korte haartjes goed weg. wordt geleverd met 2 extra opzetstukjes.Het eerste opzetstukje werkt perfect voor de gevoelige plekken zoals in de liezen of onder de oksels, scheert glad. Het andere opzetstukje is zeer geschikt voor t trimmen van o.a bikinilijn.
Het apparaat is makkelijk te rinigen dmv meegeleverd borsteltje

Pluspunten

  • scheert glad
  • gemakkelijk onder de douche
  • goede ligging in de hand
  • snoerloos
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mooij 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima voor onderweg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De ladyshave is nat en droog te gebruiken en ligt gemakkelijk in de hand. Het apparaat maakt niet veel geluid en heeft verschillende opzetstukken. Met scheermesjes heb je voor je benen een gladder resultaat, maar voor de bikinilijn is deze uiterst geschikt.
De ladyshave werkt op batterijen en is derhalve gemakkelijk voor gebruik onderweg. Er zit hiervoor echter geen opbergtasje bij. Een oplader is voor thuisgebruik fijner. Dit apparaat mocht ik gratis testen en zal niet in mijn toilettas ontbreken als ik op reis ben.
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

missxs 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Silk epil Braun

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het apparaat is zowel nat als droog te gebruiken. Het komt met drie opzetstukken. Het heeft de mogelijkheid de haren op verschillende lengte te laten. Ook is er de optie voor de benen of bikinilijn. Wel raakte mijn huid wat geïrriteerd na de behandeling. Ik kreeg dit product gratis om te proberen.

Pluspunten

  • Makkelijk in het gebruik
  • Ook voor gebruik in bad

Minpunten

  • Huid raakte wat geïrriteerd
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maartje 03-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt niet onder de douche, en kost veel tijd

Algemene score

2,0
Enkele weken geleden ontving ik de ladyshaver. Het pakketje zag er prima uit, en kon niet wachten om het apparaat te testen onder de douche. Normaal gebruik ik scheermesjes, maar dit zag er veel belovend uit. Helaas, het werkte absoluut niet onder de douche. Nou ja, dan probeer ik het na het douchen, dit werkte ook niet geheel naar wens, ik was erg veel tijd kwijt met proberen mijn benen glad te krijgen. Bikinilijn en oksels ook even geprobeerd, maar heb maar snel het apparaat weer aan de kant gelegd, en ben weer terug bij mijn scheermesjes. Snel en makkelijk, in tegenstelling tot deze ladyshaver.

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • werkt niet onder de douche
  • kost veel tijd
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

snowyziggy 29-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn en handig apparaat

Algemene score

8,0
De Ladyshave 5160 is een fijn en handig apparaat die ook goed onder de douche werkt. Hiervoor gebruikte ik altijd een handscheermesje. Nadeel daarvan was dat deze altijd al zo snel vervangen moest worden. Het product heb ik gratis ontvangen om te testen en ben ik zeer tevreden. Ik moest even zoeken hoe precies de aan-knop werkte (niet drukken, maar schuiven). Verder ben ik enorm tevreden. Ik raad dit product zeker aan bij anderen.

Pluspunten

  • Fijn in de hand
  • Huid voelt zacht aan na gebruik
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

snowyziggy 29-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn en makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Ik heb nu een paar keer de Ladyshaver LS5160 mogen gebruiken. Ik vind het een heel fijn apparaat. In het begin moest ik wel even aan de aan/uit knop wennen. De indruk werd gewekt dat het gaat om een drukknop ipv een schuifknop. Verder ben ik tevreden met het gebruik. Het resultaat is goed. De huid voelt fijn aan. Hiervoor gebruikte ik gewoon scheermesjes, maar daarin merkte je toch dat de huid wat ruwer werd. Ik heb het product gratis ontvangen om uit te testen, maar zal het product zeker aanraden bij anderen.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Ligt fijn in de hand
  • Huid voelt zacht aan na gebruik

Minpunten

  • Batterijen
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Natalie 28-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne ladyshave

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne ladyshave vooral voor de bikinilijn en benen een goed resultaat. Ook fijn met het opzetstuk voor de benen voor een peeling. En het opzetstuk voor de bikinilijn werkt ook prima zeker voor de langere haartjes. Voor de oksels vind ik hem wat minder glad scheren. Ik had het product gratis gekregen om uit te testen, en ben er zeer tevreden mee. Hij is waterdicht dus je kan hem ook gewoon onder de douche gebruiken. Dat is erg fijn.

Pluspunten

  • waterdicht
  • opzetstukken

Minpunten

  • iets minder resultaat onder oksels
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LeonieBu 23-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De ladyshave is echt aanwinst! Hij scheert makkelijk en soepel over de huid. Vooral dat je hem zo snel kan pakken en gebruiken vind ik een groot pluspunt. De extra koppen die je erop kan zetten vergroten de mogelijkheden aanzienlijk wat het een multi-inzetbaar scheerapparaat maakt. Ik gebruik de ladyshave nu een paar weken nadat ik deze gratis ontving om te testen en ik gebruik hem nu al vaker dan mijn oude scheermethoden. Het enige nadeel is dat de ladyshave werkt op batterijen. Maar verder is het een degelijk en goed werkende ladyshave.

Pluspunten

  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Batterijen
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Carlijn 17-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat wat goed zn werk doet.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijn en makkelijk apparaat in gebruik.
Pluspunt is dat je het droog kunt gebruiken zonder dat ik scheerschuim hoef te gebruiken en een kwartier onder de douche hoef te staan.
Ik heb dit product gratis gekregen om hem te testen en ben er erg over te spreken.
Batterijen worden ook mee geleverd dus bij aankomt kan je hem direct gebruiken. Ik heb dit ook gelijk gedaan en nu erg blij met het gladde en snelle resultaat. Ik kan hem zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Droog scheren ook mogelijk
  • Meerdere opzet stukjes mee geleverd

Minpunten

  • Batterijen niet oplaadbaar
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingridv 11-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat heerlijk scheren onder de douche

Algemene score

8,0
Wauw heerlijk eindelijk niet meer scheren onder de douche met mesjes waardoor het steeds mis gaat. Dit apparaat scheert glad en kan je onder de douche gebruiken. Met de verschillende opzetstukken kun je makkelijk op alle plaatsen scheren. Eerlijk is het wel om te zeggen dat de kop wat breed is voor je bikinilijn. Ik mocht dit product testen en heb het dus gratis ontvangen. Maar zou het geld er ook echt voor over hebben. Super glad, snel en prettig in gebruik.

Pluspunten

  • Glad
  • Scheren onder de douche
  • Handige opzetstukken

Minpunten

  • Grote scheerkop voor je bikinilijn
Geschreven voor: Braun Ladyshaver Silk-épil LS 5160 Snoerloos Wet & Dry met 3 opzetstukken 1 stuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer