Philips Evnia 27M2N3501PA - QHD IPS Gaming Monitor - 27 inch - 240Hz - 1ms

Philips Evnia 27M2N3501PA - QHD IPS Gaming Monitor - 27 inch - 240Hz - 1ms

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 179,00Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Evnia 27M2N3501PA - QHD IPS Gaming Monitor - 27 inch - 240Hz - 1ms op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r*******@g********05-07-2026
Deze witte Philips monitor nu een tijdje in gebruik en ik moet zeggen dat ik de keuze voor een witte monitor altijd wel mooi vindt. Het is een keer wat anders dan normaal. De monitor wordt volledig geleverd met een stroomkabel een HDMI kabel en een displayport kabel. Je hoeft dus niet langs de winkel voor bijvoorbeeld een displayportkabel als je die niet hebt. Omdat het een IPS paneel betreft zijn de kleuren zeer mooi van dit scherm! De responsnelheid van het scherm is zo laag dat je eigenlijk helemaal niets van een lag merkt tijdens het gamen. Het is ongelooflijk hoe Philips het voor elkaar heeft gekregen om voor zo'n laag bedrag zo'n prachtige monitor te maken. De monitor heeft ook voldoende mogelijkheden om hem op de juiste hoogte te zetten of te draaien daar links naar rechts. Je kunt ook een stukje software installeren op je laptop waarbij je de instellingen van de monitor rechtstreeks op je laptop kan aanpassen. Dat is een functie die ik nog niet echt ergens anders heb gezien. De hdmi poorten zijn van 2.0 en ondersteunen dus tot maximaal 144 Hertz. Als je de maximale refresh rate wil zul je de displayportkabel moeten gebruiken.
m*********@g********03-07-2026
Ik ben erg tevreden met deze monitor. Het eerste wat mij opviel was het mooie en moderne design. De witte afwerking geeft de monitor een frisse en luxe uitstraling, waardoor hij perfect op mijn bureau past. De monitor voelt stevig aan en is eenvoudig in hoogte en hoek te verstellen. Ik kan altijd prettig kan werken en gamen. In het dagelijks gebruik bevalt het scherm mij erg goed. Het beeld is scherp en de kleuren zien er levendig uit. Tijdens het gamen merk ik vloeiende beelden zonder haperingen, wat voor mij een leuke ervaring maakt. Ook bij het kijken van films of het werken met meerdere vensters tegelijk presteert de monitor uitstekend. Ik ben minder blij met kwaliteit van speakers maar meestal heb ik toch een koptelefoon op. Ik ben vooral blij met de combinatie van het mooie design, het gebruiksgemak en de goede beeldkwaliteit. Voor mij is dit een monitor die niet alleen goed presteert, maar er ook nog stijlvol uitziet.
v***********@g********29-06-2026

Goede gamingmonitor voor leuke prijs

Erg fijne monitor met hoge resolutie, daarbij heeft die een V vormige standaard waardoor hij perfect op de hoek van mijn bureau kan staan. Goed en snel beeld, voor een mooie prijs. Ik zou alleen in vervolg een zwarte nemen in plaats van een witte
Pluspunten
  • Resolutie
  • Draaibaar
  • Prijs
Minpunten
  • Kleur van monitor
  • Monitor is in hoogte verstelbaar
  • maar kan niet echt hoog
d***********@g********23-06-2026

Goede kwaliteit voor de prijs

Na jarenlang een 27 inch Full HD-scherm te hebben gebruikt, was deze monitor een flinke stap vooruit. Vooral de beeldkwaliteit valt direct op: het beeld is bijzonder scherp en kleuren komen mooi tot hun recht. Tijdens het gamen profiteer ik van de hoge ververssnelheid en snelle reactiesnelheid, waardoor alles soepel aanvoelt. Ook bij het bewerken van foto's en video's is de hogere resolutie erg prettig. De twee HDMI-poorten zijn handig omdat ik meerdere apparaten aangesloten heb. Daarnaast is het scherm eenvoudig in hoogte en hoek te verstellen en kan het een kwartslag worden gedraaid. Minpunten zijn de wat goedkope aanvoelende knop voor de instellingen en de matige ingebouwde speakers. Voor films en games raad ik daarom externe speakers of een headset aan. Verder biedt deze monitor veel kwaliteit voor zijn prijs.
Pluspunten
  • Prijs
  • Scherpte
Minpunten
  • gammele bedieningsknop
  • speakers