De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Sansbeauté® Wave Krultang 32mm - Wafeltang - Keramische Haarkruller op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch of dit echt zou werken bij mijn haar. Met föhnen, een krultang of andere stylingtools zakt een krul bij mij vaak binnen een paar uur uit. Daarom was ik verrast hoe goed de waves van deze wafeltang blijven zitten.
Het was even zoeken naar de juiste manier van gebruiken, maar dat heb je snel door. Het apparaat warmt snel op en werkt eigenlijk heel eenvoudig. Ik dacht vooraf dat ik er veel langer mee bezig zou zijn omdat het proces er best bewerkelijk uitziet, maar het ging juist verrassend snel.
Fijn vind ik ook dat je verschillende temperatuurstanden kunt kiezen én kunt instellen hoe sterk de waves worden.
Wat een leuke kleur tang. Bij de tang worden ook 2 haarclips en een kam geleverd. Je kan de tang instellen op hoeveel graden je wilt tot een max van 200 graden, en hoeveel seconden hij een alarm geeft wanneer hij dichtgeklapt op je haar zit.
Geeft erg goede en mooie waves.
Ik raad je zeker aan een hittebestendige creme of spray te gebruiken.
Nog even je handen door je haar en wat haarlak en wauw je kan zo door naar de dansvloer.
Ik raad deze tang zeker aan, heb mijn hoofd , haar en handen niet verbrand, ik ben zelf nogal lomp, dit apparaat werkt erg fijn.
Een hele fijne wave krultang. Normaal heb ik pluis in mijn lange dikke haar, maar met deze tang krijg ik een mooie look wafe effect in mijn haar. Ik heb dik lang haar maar ben echt binnen 15 minuutjes klaar door de snelheid van de tang. Ik zet hem in de hoogste stand en mijn haar voelt niet droger of doder aan dus ideaal voor mensen die snel een mooie look willen in hun haar.
Wauw wat ben ik hier blij mee. Na 3 zwangerschappen nog weinig krul in mijn haar.
De wavetang warmt snel op, en is op verschillende temperaturen in te stellen.
Zodra de "wave" klaar is, piept hij. Hierdoor verbrand je haar ook niet zomaar.
Vind het echt een geweldige tang. In 10 minuten was mijn halflange haar gekruld.
Veel volume. Na een dag en nacht zat het nog steeds goed.
De tang zelf houdt lekker vast en ziet er in het roze heel stylish uit. Een absolute aanrader.
Ik was vooral benieuwd of een wafeltang mijn haar daadwerkelijk een leuke slag zou geven zonder dat ik er ’s ochtends een half uur mee bezig zou zijn. Ik heb van mezelf vrij steil haar en vind het leuk om af en toe wat meer volume en structuur te creëren. De Sansbeauté Wafeltang is daarbij verrassend makkelijk in gebruik. Het apparaat ligt prettig in de hand en voelt ondanks het lichte gewicht niet goedkoop aan. Ook het design vind ik mooi, eenvoudig, modern en niet overdreven groot.
Het viel mij tijdens het gebruik vooral op hoe snel ik mijn haar kon bewerken. Ik hoef niet steeds hetzelfde plukje opnieuw te doen om het effect zichtbaar te krijgen. De wafels geven mijn haar een duidelijke textuur en zorgen ervoor dat het voller oogt. Ik vind het resultaat persoonlijk het mooist wanneer ik niet mijn hele haar doe, maar alleen de bovenste lagen en een paar plukken rondom mijn gezicht. Daardoor blijft het natuurlijker.
Wat ik daarnaast prettig vind, is dat de tang geen onhandig groot apparaat is dat je na gebruik liever meteen weer in de kast stopt. Ik pak hem er juist sneller bij omdat het resultaat weinig moeite kost. Voor mij is dit echt zo’n stylingtool geworden waarmee je met relatief weinig tijd toch een andere look kunt creëren.
Ik was erg benieuwd naar de Sansbeauté Wafeltang, omdat ik mijn haar graag wat meer volume en een mooie slag wil geven zonder er heel lang mee bezig te zijn. De wafeltang warmt snel op en is daardoor prettig als je ’s ochtends niet te veel tijd hebt.
Het gebruik vind ik makkelijk. Je neemt een pluk haar, plaatst de wafeltang erop en na een paar seconden heb je al een mooie golf. Vooral de bredere waves vind ik erg leuk: mijn haar krijgt meer volume en een speelse, beachy uitstraling. De keramische platen zorgen ervoor dat de tang soepel door het haar gaat.
Wat ik ook fijn vind, zijn de verschillende temperatuurstanden. Daardoor kun je de warmte aanpassen aan je haar. De timer helpt bovendien om de plukken steeds ongeveer even lang te behandelen.
De wafeltang is vooral leuk als je eens iets anders wilt dan gewone krullen. Voor mij is het een handige stylingtool om snel wat extra volume en slag in mijn haar te krijgen. Wel gebruik ik altijd een hittebeschermer, omdat je natuurlijk met hoge temperaturen werkt.