Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 135 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington CI83V6 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

k**s@y**o.com 13-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

9,0
Zeer goed krultang prijs / kwaliteit.
Enige minpunt is dat je je lokken zelf moet vasthouden en je ze niet kan dichtknijpen terwijl je wacht op de krul.

Pluspunten

  • snel
  • eenvoudig

Minpunten

  • zelf lok vasthouden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hennes 13-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krullen maar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik, mooi effect! Wel aanrader on de bijgeleverde handschoen te gebruiken!

Pluspunten

  • Mooi effect
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

e**n@g**l.com 12-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
Eindelijk een krultang die werkt! Het enige onhandige is dat je tijdens het krullen nog weleens op de temperatuurknopjes drukt, maar verder een top apparaat!

Pluspunten

  • Verschillende temperatuurstanden
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

pauline@koster.cc 10-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

9,0
Fantastische krultang niet zwaar en makkelijk te bedienen, ook blijven de krullen lang zitten!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**3@k**l.nl 10-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed bevallen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

9,0
Hele goede kwaliteit. Zelfs het dikke haar van mijn dochter komt goed in de krul dus ze kan nu vele mooie kapsels maken. Prijs is een mooie prijs voor dit apparaat. Zeer aan te bevelen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Caro 07-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topproduct

Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

10,0
Mooiste krul ever! EINDELIJK
Na het lezen van reviews deze krultang gekocht, doet wat ie moet doen.
Razendsnel in opwarmen, mooi design, zachte mooie krullen, verschillende standen, haren vallen niet van de stang.
Topproduct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 07-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader als je krullen lang wilt houden vooral met dik haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

10,0
Een jaartje geleden had ik een keer eentje gekocht maar die was helaas kapot gegaan echt hele fijne service en geld terug gekregen maar achteraf toch spijt dat ik geen nieuwe had gekocht nu toch er voor gekozen om een nieuwe te kopen en wauw ik ben verliefd op deze curling wand het heeft een olie laagje waardoor het mijn haar beschermd de krullen blijven ook super lang zitten zeker een aanrader heel blij met mijn aankoop remington is gewoon top

Pluspunten

  • Krullen blijven lang zitten ook met dik haar
  • Beschadigt je haren niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

k**k@h**l.com 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

9,0
Super, handig, en mooi resultaat! Erg blij met deze krultang.
Temperatuur instelling werkt ideaal, èn hij is snel warm

Pluspunten

  • Handig
  • Mooi resultaat
  • Draaibaar snoer

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anonymous 04-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed bevonden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
Het is even oefenen, maar de krultang maakt mooie krullen. Er wordt een duidelijke beschrijving bij geleverd. Wat ik ook handig vind is dat er een zakje in de doos zit waar je de krultang in kan bewaren. Dit kan trouwens worden verbeterd, zodat het beter past met de hadschoen bijvoorbeeld. Op het artikel dat ik heb besteld was een cashback mogelijk. Ik vind het zelf prettig als daar meer informatie over te vinden is, hoe je dit het beste kan regelen. De doos wegdoen voordat je de cashback hebt aangevraagd is namelijk niet zo'n goed idee, kwam ik achter. Daar staat namelijk de AEN code op, waarvan je ook een foto moet maken en meesturen met je aanvraag. Dat wist ik niet en de doos stond al bij het oud papier toen ik erachter kwam. Dat was niet zo handig van mij..

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

maria 04-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden over het resultaat.
Veilig met de handschoen erbij zodat je je vingers niet verbrandt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

alisa 03-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

10,0
Hele goede producten voor betaalbare prijs! Heb meerdere producten van dit merk en altijd blij mee

Pluspunten

  • Betaalbaar
  • Beschermend
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

m**g@h**l.com 03-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Curls by Remington

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

10,0
Voldoet precies aan hetgeen wat ik wilde voor me haar als resultaat. Me haar is binnen een paar seconden gekruld.

Pluspunten

  • Snel resultaat
  • Betaalbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Demi 02-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
Netjes verpakt met reistas en handschoen. Krultang wordt snel warm en makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Snel warm
  • Makkelijk in gebruik
  • Handige reistas

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marie 29-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
Prachtige krullen creer je met de krultang. En blijven lang zitten. De tijd van krullen indraaien viel me een beetje tegen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

@she 29-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
makkelijk te gebruiken product zeker in combinatie met de bijgeleverde handschoen

Pluspunten

  • temperatuur instelbaar
  • bijgeleverde handschoen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 29-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

9,0
Wat een fijne krultang is het. De tang maakt mooi gelijke krullen, wat niet te onderscheiden is van echt. De krullen zijn goed gestyled waardoor ze er lang in blijven zitten
Er zit een handschoen bij zodat je je vingers niet verbrandt.

Kortom een aanrader voor niet veel geld!

Pluspunten

  • Styled goed
  • mooie krullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B**7@h**l.com 28-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

10,0
ik ben er heel erg blij me de krullen blijven wel 2 dagen zitten en met de cashback actie een leuke prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D 28-12-2021
  • Product gekregen

Erg goede krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
Ik vind het een erg prettig werkend product. Ik vond het met een variant van dit product moeilijk om krullen te maken, met dit product zijn ze perfect.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Mooie krul

Reageer

Michelle 27-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

10,0
Een hele fijne krultang. Krult gemakkelijk en blijft lang zitten!
De krultang wordt ook snel warm wat ook heel fijn is.

Pluspunten

  • Snel heet
  • Niet zwaar
  • Temperatuur instelbaar tot 210 graden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

l**s@h**l.com 26-12-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CI83V6

Algemene score

8,0
De krullen blijven lang zitten. Erg tevreden. Fijn dat er een hittebestendig hoesje en handschoen bij zit.

Reageer

Toon meer reviews