Remington CB 7480 - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Remington CB 7480
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
Soort styler
krulborstel
Ionische functie
Ja
Keramische toepassing
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

asgsf 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

good

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
very nice product! wasnt expecting to be this perfect. I am very happy with it. I think it is good in a way that doesnt damage the hair as much as the straighteners do.
Geschreven voor: Remington CB 7480

Reageer

Olcia 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede borstel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
word warm maar niet te warm, keratine is een groot plus punt en is ook niet te zwaar.
draad is lang genoeg.

Pluspunten

  • gewicht
  • temperatuur
  • keratine
Geschreven voor: Remington CB 7480

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kim 29-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Zeer geschikt voor mensen met krullen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb dit product van mijn vriend gekregen. Ik heb een slag in mijn haren en gebruik de straight brush om mijn krul er uit te kammen. Je haar wordt niet statisch als je hem gebruikt. Doordat je de borstel niet helemaal bij de aanzet van je haar kunt zetten, behoud je volume. Met een stijltang wordt het snel te stijl.

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Warmt snel op
  • Mooi stijl resultaat
  • Haalt de pluizigheid uit mijn haar

Minpunten

  • moeilijk bij het begin van je haar te zetten
  • Haar eerst goed kammen
Geschreven voor: Remington CB 7480

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patty 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stijlborstel zowel warm als koud goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zag er een degelijk en gebruiksvriendelijk toestel uit. Is het ook zeer zeker, voor jong en oud, heel lang en iets korter haar.
Geschreven voor: Remington CB 7480

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remington keratin protect straight brush 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn haar wordt inderdaad pluisvrij en glanzend in een handomdraai ! Het verschil met gebruik en zonder is overduidelijk merkbaar.

Pluspunten

  • Gemakkelijk
  • Glanzend zacht haar
Geschreven voor: Remington CB 7480

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esra 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stijl haar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een goed ding, en mijn haar blijft langer in stijl en het is handige klein en past altijd in mijn tas.
Geschreven voor: Remington CB 7480

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anna 24-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington CB 7480

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het werkt heel fijn, mijn haar is minder pluizig na gebruik. Warmt snel op en verschillende standen mogelijk.

Pluspunten

  • Haar pluist niet
  • Warmt snel op
  • Geen extra bescherming spray nodig
  • Verschillende standen
Geschreven voor: Remington CB 7480

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caro 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keratin Protect: beter dan een stijltang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product werkt perfect en is bovendien veel beter dan een stijltang omdat er meer volume in mijn haar blijft. Goede aankoop!

Pluspunten

  • Draaiend snoer
  • Veilig

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Remington CB 7480

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jus 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel, goed en elk perfect model??

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design en handig in gebruik, over lange periode kan ik niets zeggen, daar heb ik en te kort voor.
Op basis van wat ik nu weet gaat dat zeker goed komen

Pluspunten

  • Design
  • Haar makkelijk te verwijderen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Remington CB 7480

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gr. Popa 22-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Excelent

Algemene score

10,0
The product is good. Is reliable and comfortable. Protects my hair from damaged and it remains smooth whithout electrization.

Pluspunten

  • not expensive
  • comfortable
Geschreven voor: Remington CB 7480

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenprinses 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington stijlborstel met keratine bescherming en 3 standen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze stijlborstel gekozen vanwege de 3 warmte standen en omdat ketamine bescherming op de borstel haren zit. Het is ook fijn dat je haar niet gaat pluizen na gebruik.

Pluspunten

  • Kerarin protect
  • Warmte borstel en stijltang in een
  • 3 warmte standen
  • Ionen technologie voorkomt pluizig haar
  • Mooi vorm gegeven.
Geschreven voor: Remington CB 7480

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Straight brush 09-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keratinprotect straight brush

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie look, zeer handig in gebruik en fantastisch resultaat van het gebrushte haar zonder enige vorm van statische lading

Pluspunten

  • 2 in 1 styling
  • Geen statische lading tijdens gebruik
Geschreven voor: Remington CB 7480

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer