Remington CB 7480 - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Remington CB 7480
Best Reviewed - januari 2018
Specificaties
Soort styler
krulborstel
Ionische functie
Ja
Keramische toepassing
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 45 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington CB 7480 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

asgsf 27-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

good

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

10,0
very nice product! wasnt expecting to be this perfect. I am very happy with it. I think it is good in a way that doesnt damage the hair as much as the straighteners do.

Reageer

Sivar 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn product voor glanzend haar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

10,0
Het is een fijn product dat doet wat het belooft, namelijk het haar stijlen zonder dat het er droog uit gaan zien. De lange snoer zorgt ervoor dat je genoeg bewegingsvrijheid hebt. Er zitten 3 hittestanden op, zodat elk haartype stijl wordt. Hij warmt snel op, zodat je het ook snel kunt gebruiken.

Pluspunten

  • Lange snoer
  • Snel warm
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MissTang 30-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Helaas geen vervanger voor de stijltang

Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

6,0
Ik had hoge verwachtingen van de stijlborstel, helaas zijn deze verwachtingen niet waargemaakt. Mijn haar wordt minder steil dan wanneer ik de stijltang gebruik en toch ben ik er ongeveer evenveel tijd aan kwijt. Ook wordt mijn haar er enorm statisch van, maar dat komt waarschijnlijk doordat de verwarming thuis aan staat en het buiten erg koud is. De stijlborstel is vrij zwaar en doordat het keurmerk in de greep is gelaserd, ligt het niet lekker in de hand. Wat wel heel fijn is, is de lange snoer en dat de borstel snel opgewarmd is. Voorlopig gaat de stijlborstel de kast in en blijf ik mijn oude vertrouwde stijltang gebruiken. Misschien dat ik in de lente weer een poging waag in de hoop dat het mijn haar niet meer statisch maakt.

Pluspunten

  • lange snoer
  • snel opgewarmd

Minpunten

  • tegenvallende resultaat
  • zwaar
  • maakt het haar statisch

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

angelvdZ 29-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne borstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

10,0
Echt een hele fijne borstel. Moeilijk haar krijg je hiermee makkelijk glad. Borstel is zeer eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • mooi resultaat
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syl01 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle stijlborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

10,0
Een vriendin had deze stijlborstel gekocht en ik mocht hem ook uittesten.
Stijl glanzend en verzorgend haar in 10 minuten.
Meerdere standen wat ideaal is en het snoer draait mee.
Daarnaast verzorgt het je haar door de keratine en amandelolie.
De prijs vind ik echt meevallen want het is een super goed product.

Pluspunten

  • Keratine en amandelolie verzorging
  • Snoer draait mee
  • 3 standen
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MaryL1984 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn en handige steilborster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

7,0
De stijlborstel is al een cadeautje om te ontvangen, want hij was mooi verpakt in een stijlvolle doos.
De stijlborstel warmt snel op en is heel makkelijk in gebruik!
Vooral als ik weinig tijd heb, pak ik de borstel er bij en ben ik er heel snel doorheen; je hoeft alleen maar door je haar te borstelen en klaar.
Voor een feestje oid neem ik wel wat meer tijd om er uitgebreider in 3 lagen doorheen te borstelen.
Mijn lange haar is zacht en er zit een mooie gloed overheen.
Kortom, erg tevreden!

Pluspunten

  • Snel(ler) klaar
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Beetje zwaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Beau 28-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stijlborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

10,0
Ik gebruik de stijlborstel nu ongeveer anderhalve week en ik vind hem superfijn in gebruik.
Hij wordt snel warm en gaat gemakkelijk door het haar heen. Het resultaat is door de keratine op de bladen heel mooi en glanzend haar. Voor mij een echte aanrader!

Pluspunten

  • Snel warm
  • Ligt makkelijk in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Weert 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kammen en stylen

Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

5,0
Als je een lichte slag in je haar hebt kun je die met de stijlborstel er goed uit halen..
Maar bij veel krul of pluizig haar is een styletang fijner.
De stijlborstel duurt wel lang voor dat die bij de 190 graden is en is zwaar om vast te houden.

Pluspunten

  • Kammen en stylen

Minpunten

  • Zwaar
  • Word niet snel warm

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Maurina 27-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooie brush voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

7,0
Wat fijn is aan de straight brush is dat je een groot oppervlak kunt pakken, dus veel haar in 1 keer kunt stylen.
Het is licht in gewicht dus niet al te zwaar in je handtas of shopper. Voorziet van verschillende standen wat geen schade aan je haar geeft. Door de keratine en amandelolie wat in het apparaat is ingebouwd blijft mijn haar lekker zacht.
Het handvat wordt tijdens het gebruik niet heet en heeft een goede grip.
Wat jammer is dat het lastig is om de haarpunten goed te stylen. Ook duurt het lang voor het warm wordt en je moet echt de tijd ervoor nemen om je haar (lang) goed te stylen.

Pluspunten

  • lange snoer
  • licht in gewicht
  • goede grip handvat
  • groot oppervlak stylen
  • verschillen standen

Minpunten

  • lastig om je haarpunten te stylen
  • duurt lang voor het warm wordt
  • duurt lang voordat het goed gestyled is

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nie 25-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

2 in 1 combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

8,0
Goed: Wat ik zo handig vind aan deze stijlborstel is dat je haar wordt gekamd en per haartje wordt gestyled. Zo wordt alles netjes gestyled, zonder dat je een plekje vergeet. Het is makkelijk te gebruiken en wordt snel warm. Daarnaast heb je geen hittebeschermer nodig, want de keratine en amandelolie doen goed hun werk waardoor je zacht en glanzend haar krijgt. Het fijne ervan is dat je snel klaar bent. Normaal ben ik 45 minuten bezig met mijn lange haar tot mijn heupen en nu ben ik maar 15 minuten bezig.

Minder goed: Wat ik wel minder vind is dat hij zwaar is in de hand. Je uiteinde van je haar wordt niet goed gestyled, omdat het geen houvast heeft. Ik vind het ook jammer dat je geen beschermhoes krijgt en de gebruiksaanwijzing is niet heel duidelijk.

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Makkelijk te gebruiken
  • Snel warm
  • Haar verzorging

Minpunten

  • Zwaar
  • Geen beschermhoes
  • Haar puntjes worden niet goed gestylted

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Weert 24-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stylborstel gladmakend

Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

5,0
Als je een lichte slag in je haar hebt kun je die met de stijlborstel er goed uit halen..
Maar bij veel krul of pluizig haar is een styletang fijner.
De stijlborstel duurt wel lang voor dat die bij de 190 graden is en is zwaar om vast te houden.

Pluspunten

  • Kammen en stylen in een

Minpunten

  • Zwaar
  • Niet snel warm

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

kuub 22-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel en mooi resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

8,0
Ik zou de stijlborstel van Remington zeker aanraden. Op de haarborstel zit keratine en amandelolie die je haar laten glanzen en die je haar verzorgt. Hierdoor hoef je zelf geen olies of haarproducten in je haar te doen, dit bespaart je tijd, moeite en geld. Een hittebeschermende spray zou ik echter wel aanraden. Nog een fijne kant aan deze borstel is dat de stijlborstel zo is ontworpen dat je totaal geen last hebt van statisch haar. Als laatst het aller grootste pluspunt; door de 3 standen kun je elke haartype, binnen de kortste tijd, steil krijgen.

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • geschikt voor elk haartype
  • snel warm
  • verzorgt je haar
  • luxe uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BaharC 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

9,0
Mooi design, snoer draait mee, ligt goed in de hand en is niet zwaar. Door de keramische coating die verrijkt is met keratine en amandelolie is je haar in een mum van tijd gestyled. Resultaat, glanzend en zacht haar! Kortom, heel blij met deze aankoop!

Pluspunten

  • Is niet zwaar
  • Snoer draait mee
  • Mooi design
  • Coating verijkt met amandelolie en keratine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

InkyvM 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

8,0
De borstel heeft een fijn lange kabel die meedraait. De borstel is snel opgewarmd, is gebruiksvriendelijk en wordt aan de achterkant niet heet, wat heel fijn is. Ook gaan de klitten meteen uit je haar. Er zitten 3 wamte standen op de borstel
De haren worden echter niet zo stijl als bij een stijltang

Pluspunten

  • 3 wamtestanden
  • lang snoer
  • warmt snel op

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mandy de Wit 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stijlborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

7,0
Snel warm, diverse temperatuuropties voor verschillende haarsoorten. Wel een vrij zware borstel met harde pinnen. Haar wordt mooi glad, de uiteinde en de achterkant van het haar vond ik iets lastiger te borstelen.

Pluspunten

  • Glad haar
  • Snel warm

Minpunten

  • Zwaar
  • Harde pinnen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Skort 19-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideaal voor glad en pluisvrij haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

8,0
De borstel ziet er prachtig uit en mijn haar gaat er makkelijk doorheen. Ik begin pluk voor pluk en daarna borstel ik heel mijn haar door. Deze bestreken maakt mijn haar glad en stijl en pluisvrij. Het lange snoer vind ik erg makkelijk, hierdoor heb je veel bewegingsvrijheid. De borstel is snel warm en klaar voor gebruik.

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Snel warm
  • Verschillende temperaturen

Minpunten

  • Beetje zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heliya 18-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het is een super makkelijk apparaat.

Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

10,0
Het is een heel makkelijk apparaat, net als je eigen borstel, maar dan veel sneller.
Ik heb mijn haren in een korte tijd klaar dankzij dit apparaat.
Ik ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Chique
  • Makkelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vipratha 17-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stijlborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

9,0
Mooi, fijn en goedwerkend product. Heb hem nu al een paar maanden en je moet wel een paar keer over je haar maar je hebt hierna wel een mooi resultaat: glanzend, natuurlijk stijlhaar.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Lange kabel
  • Mooie verpakking

Minpunten

  • Aan de zwaardere kant
  • Heeft maar 3 standen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lindsey 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk en snel

Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

8,0
Deze stijlborstel is ideaal als je snel je haar wilt stylen. Voor glad en pluisvrij haar. De borstel is snel op temperatuur en heeft een lang snoer. Het voordeel ten opzichte van een gewone stijltang is dat je echt al vanaf de aanzet kunt stylen en het gaat een stuk sneller.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel resultaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gabje10 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Super mooi eindresultaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington CB 7480

Algemene score

8,0
Ik stijlde mijn haar altijd met een stijltang...maar nu niet meer nu ik deze krulborstel heb geprobeerd!
Binnen 30 seconden was de krulborstel op de juiste temperatuur en door zijn grote oppervlak was ik zo klaar.
En dan het resultaat was boven mijn verwachting,zacht glanzend stijl en zonder te pluizen! Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Snel klaar
  • Glanzend haar
  • Lang snoer
  • Niet duur

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews