Remington S 8598 - Reviews

Best Reviewed okt 2018 Remington S 8598
Best Reviewed - oktober 2018
Specificaties
Soort styler
straightener
Ionische functie
Nee
Keramische toepassing
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 104 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington S 8598 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kim 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Super snel resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Een super mooie en goed werkende stijltang. Laat je haar mooi glanzen en creëert super snel resultaat. Binnen no-time is deze tang opgewarmd en klaar om te gebruiken.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Beschermt je haar
  • Veel opties
  • Mooi etui bijgeleverd
  • Meedraaiend snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Betül 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte gebruiksgemak!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Ik heb deze stijltang afgelopen zondag gekocht en ben er heel erg tevreden mee. Het is makkelijk om in te stellen hoe warm je de stijltang wil hebben. Bovendien gaat hij ook makkelijk door het haar en door de amandelolie krijg je een mooie glans in je haren. Zeker aan te raden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

D 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stijltang voor na een keratinebehandeling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Recent een keratine behandeling ondergaan bij de kapper. Deze stijltang beschermt,voedt en maakt het haar sterker. M’n punten van het haar voelen niet meer droog, maar juist gezonder aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalia 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super perfect product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
Ik was heel. Lang op zoek naar een goede stijltang de remington keratineprotect is perfect mijn haren zijn heerlijk zacht niet pluizerig een fijne tang fijn om vast te houden van goede degelijke kwaliteit. Ik zou iedereen dit product aanbevelen

Pluspunten

  • Fijn in de hand
  • Snel warm
  • Mooie opbergetui
  • Lang snoer

Minpunten

  • Geen enkel minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Mooie stijltang die het haar niet beschadigt. Heeft een fraai design en is zeer praktisch in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit mooie opberg opbergetui erbij!
Ik heb dik haar en Mn haar was zo gestijld!
Warmt snel op.
Top !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

tineke 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
fijn product gemakkelijk in gebruik en dat voor een goede prijs, ligt lekker in de hand,veel bewegingsvrijheid en is goed te hanteren

Pluspunten

  • fijn in gebruik
  • goed te hanteren

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanininoni 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Mooi en fraai ding, werkt goed.. snel op temperatuur en mijn haar mooi glad en zacht! Je krijgt er een leuk en handig tasje bij.. ik ben superblij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Snel warm
  • Fraai

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chanisa 12-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington Stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Werkt goed !!
word ook tien graden heter dan gemiddelde stijltang 🤩🤩
Mijn haar is met keratine behandeld dus perfect voor deze stijltang love love love It

Pluspunten

  • Keratine protected

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Els 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Styltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Via reclame heb ik het product gekocht, warmt snel op en je haar blijft lang goed zitten. Er zit een handig tasje bij voor als je de styltang mee neemt!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

I 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Top product. Maakt je haar zacht en pluisvrij.
Mijn har wordt natuurlijk stijl met super veel glans!

Pluspunten

  • Pluisvrij
  • Glans

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefanie 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige stijlvolle haar styler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Prachtige handzame styler die snel op temperatuur komt en heerlijk in de hand ligt. Met deze heerlijke styltang kan ik mijn haar heerlijk en makkelijk behandelen. Wat wil je nog meer. Hoe leuk is dat!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Famke 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

8,0
Pluspunten makkelijk in gebruik,goed resultaat,heerlijk glad en zacht haar
Wat een fijne stijltang, mooi design met duidelijke temperatuurweergave, ligt goed in de hand. Fijn idee ook dat je je haar niet kan beschadigen doordat de temperatuur automatisch wordt aangepast. Het lange snoer is ook erg handig zodat je voldoende bewegingsvrijheid hebt. De tang komt snel op temperatuur en is zelfs voor een redelijk onhandig iemand zoals ik, heel makkelijk in gebruik. De tang glijdt soepel door je haar en je bent in no time klaar. Het resultaat mag er zijn en mijn haar voelde heel zacht aan. Er zit ook een mooie hoes bij zodat je de tang ook mee op reis kan nemen zonder dat er krassen op komen.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • duidelijk afleesbaar
  • goed hanteerbaar

Minpunten

  • plastic voelt goedkoop en kwetsbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Linda 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

maakt je haar mooi stijl en houdt het heerlijk zacht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
Goede stijltang, zeer snel warm en door de speciale platen met amandelolie is je haar goed beschermd.

Pluspunten

  • snel heet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alessia 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Werkt prima. Snel opgewarmd, en binnen een paar minuten stijl haar.
Mijn haar blijft heel de dag stijl.
Met mooi etui.

Pluspunten

  • snel opgewarmd
  • inclusief etui
  • lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marij 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

glanzend en stijl

Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
reviews allemaal zeer goed. Zelf net geprobeerd, stijlt perfect. Mooi glanzend glanzend haar. Ben erg tevreden.

Pluspunten

  • glanzend haar
  • snel warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kavi 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington S8598

Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Ik vind hem heel makkelijk te gebruiken,
goede kwaliteit, en gekocht in Black Friday voor leuke prijs. Zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Maakelijk te gebruiken
  • Goed resultaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gebruiker 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijltang S8598

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Ik vind de stijltang erg goed. Ik raad het aan 👍🏼 ik heb hem nu een paar dagen en heb mijn haar meteen gestijld ik heb ook door dat ik de volgende dag er gewoon alleen maar een keer over heen kan en dat het alweer helemaal stijl is.

Pluspunten

  • snel warm
  • lange snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Oprah 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

9,0
Ik heb in het verleden stijltangen gehad, helaas waren die stijltangen kwalitatief minder goed dan ''Remington'' stijltangen. Het is een goed product en een aanbeveling voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MarTimmer 30-11-2018
  • Product getest

fijne stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S 8598

Algemene score

10,0
Prettig te gebruiken stijltang. Persoonlijk heb ik geen glad haar maar toch heb ik met deze stijltang binnen no time glad haar. Door de hitte bestendige sensor wordt het haar extra beschermd. handig dat het een extra lang snoer is. Fijn in gebruik en je haar voelt na gebruik weer zacht aan.

Reageer

Toon meer reviews