Remington S 8598 - Reviews

Best Reviewed mei 2018 Remington S 8598
Best Reviewed - mei 2018
Specificaties
Soort styler
straightener
Ionische functie
Nee
Keramische toepassing
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 48 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kim 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Super snel resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super mooie en goed werkende stijltang. Laat je haar mooi glanzen en creëert super snel resultaat. Binnen no-time is deze tang opgewarmd en klaar om te gebruiken.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Beschermt je haar
  • Veel opties
  • Mooi etui bijgeleverd
  • Meedraaiend snoer
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Betül 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte gebruiksgemak!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze stijltang afgelopen zondag gekocht en ben er heel erg tevreden mee. Het is makkelijk om in te stellen hoe warm je de stijltang wil hebben. Bovendien gaat hij ook makkelijk door het haar en door de amandelolie krijg je een mooie glans in je haren. Zeker aan te raden!
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Emma 04-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een hele goede stijlstang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product eerst geleend van een vriendin en daarna zegt aangeschaft omdat ik er onwijs over te spreken ben! De stijltang heeft een onwijs mooi design en warmt snel op. Je haar blijft heel lang mooi stijl en de tang geeft je haren bovendien een mooie glans. De opbergetui is ook erg handig!

Pluspunten

  • mooi design
  • warmt snel op

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington keratineprotect stijltang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een stijltang van goede kwaliteit en heb al eerder Remington gebruikt. Ook nu weer tevreden. Het haar is lekker zacht en het kan tegen vochtig weer zonder meteen chaotisch te worden.

Pluspunten

  • Instelbare temp.
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Niet de goedkoopste maar iedere cent waard
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hounaida 25-05-2018
  • Product gekocht

Prachtige glans

Algemene score

10,0
Dit is beste uitvinding ooit !! Ik heb hem een keer gebruikt bij een vriendin en ik wist niet wat ik zag !! Mijn haar heeft nog nooit zo mooi geglanst

Pluspunten

  • Glad, glans en snel
  • Keratin protect

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yassine 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington S8598

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Remington is a good brand and a good product recommended by many people.
Me also , I recommend this product .

Pluspunten

  • enriched with keratin and almond oil
  • The intelligent sensor measures the humidity
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia Sosa 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijltang Remington S 8598

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De beste stijltang en beste merk. Mijn vorige stijltang van Remington 11 jaar gewerkt en altijd super tevreden geweest.

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anamaria 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Very good product

Algemene score

10,0
Very good product. I am very happy with it! High quality, high standard for a low price! Highly recommend it!
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijltang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stijltang is snel opgewarmd, trekt geen haar, stijlen gaat snel en het haar blijft lang mooi zitten.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Niet te brede platen
  • 5 temperatuur standen

Minpunten

  • Hoge prijs
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lisanne 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte stijltang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb verschillende stijltangen al in gebruik gehad, maar deze stijltang is echt mijn favoriet! Vanwege de keramische platen krijg je heel mooi resultaat en je haren voelen super zacht aan. Ook blijven de haren niet achter de platen hangen, wat ik bij mijn vorige stijltang wel had. Hierdoor blijft je haar mooi intact. Én je kunt je haren er ook mee krullen, vanwege de ronde platen!

Pluspunten

  • Keramische platen
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Georgi 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie stijltang. Warmt snel op en het scherm is heel mooi.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie stijltang. Mooi design. Scherm/display is super mooi en geeft duidelijk de warmte aan waartussen je kan kiezen. Stijltang is ook snel warm en kan je gelijk gebuiken. Ik zou hem iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Mooi display
  • Mooie opbergtas erbij
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jacobs 12-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

revieuw keratin protect stijltang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stijltang. Heb hem nu een paar maanden in gebruik. Nog steeds gebruik ik hem graag. Mooi stijl- verzorgd effect. Geen kans tot verbranding enz . Tevreden
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Demi 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maakt het haar goed stijl en super glanzend.
De stijltang glijdt zo zacht over het haar heen dat het nauwelijks te voelen is, dat kan even wennen zijn ;)
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Justyna 09-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het warm snel op, lange kabel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed kwaliteit deze product. Deze stijltangen warm snel op en heeft lange kabel. Mooi verschijning. Ik beveel dit product aan.
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja1 06-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington Keratin Protect S8598 stijltang

Algemene score

10,0
Speciaal voor mijn dochter gekocht, ze was heel blij met deze stijltang, anderen merken geprobeerd, deze steekt met kop en schouder boven al anderen stijl tangen, makkelijk in gebruik. temperatuur instelbaar tot 230 Celsius. Zeer geschikt voor beschadigd en krullend haar.

Pluspunten

  • temperatuur instelbaar
  • Keratin protect voor beschadigd haar
  • beste straightener
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aneta 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great straigthener

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
I chose this products because I have quite thin and dry hair, therefore what is important for me is that the straightener does its job but also do not damage hair too much, and that's what I found in S 8598. I really like that the plates have ceramic coating and the are enriched with keratin and almond oil - it makes my hair soft and shiny. Another great feature of this product is the protective sensor that measures humidity of hair and which really works well! I can tell that my hair loves it.

Pluspunten

  • ceramic plates
  • keratin and almond oil
  • protective sensor
  • wide range of temperature
  • light

Minpunten

  • not that heavy duty case
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nat1234 05-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stijltang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al jaren fan van remington en zoals gewoonlijk super fijne stijltang, gaat lang mee en is snel warm en laat je haar mooi glanzen.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Verschillende tempraturen
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacobs 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

revieuw keratin protect stijltang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede stijltang ! Als je de temperatuur vastzet merk je gelijk dat de stijltang niet afkoelt ! Als je de eerste keer na het haar drogen de tang gebruikt en het goed doet heb je er een paar dagen plezier van !

Pluspunten

  • temperatuur blijft goed,tang koelt niet af
  • Blijft stomen door goede instelling
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gigi79 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Haar blijft gezond en lang stijl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit een hele fijne stijltang voor een goeie prijs. Je haar blijft hierdoor gezond dus hebben mijn natuurlijke krullen ook geen warmte schade opgelopen. Het apparaat is makkelijk te bedienen en op de juiste warmte in te schakelen.

Pluspunten

  • handleiding over haartype en hitte
  • Keramische gecoate platen
  • 6 jaar garantie
  • lang snoer
  • mooi opberg tasje

Minpunten

  • Extra jaar garantie online aanvragen
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maria FERNANDEZ LEAL 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Very reliable, easy in hand, hair respectful

Algemene score

8,0
Good price, very good quality, light, take very little place in my cupboard, ideal to carry on travel.
Geschreven voor: Remington S 8598

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews