Remington S 8598 - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Remington S 8598
Best Reviewed december 2017
Specificaties
Soort styler
straightener
Ionische functie
Nee
Keramische toepassing
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 33 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kim 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Super snel resultaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een super mooie en goed werkende stijltang. Laat je haar mooi glanzen en creëert super snel resultaat. Binnen no-time is deze tang opgewarmd en klaar om te gebruiken.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Beschermt je haar
  • Veel opties
  • Mooi etui bijgeleverd
  • Meedraaiend snoer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Betül 20-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte gebruiksgemak!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze stijltang afgelopen zondag gekocht en ben er heel erg tevreden mee. Het is makkelijk om in te stellen hoe warm je de stijltang wil hebben. Bovendien gaat hij ook makkelijk door het haar en door de amandelolie krijg je een mooie glans in je haren. Zeker aan te raden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jacobs 20-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

revieuw keratin protect stijltang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede stijltang ! Als je de temperatuur vastzet merk je gelijk dat de stijltang niet afkoelt ! Als je de eerste keer na het haar drogen de tang gebruikt en het goed doet heb je er een paar dagen plezier van !

Pluspunten

  • temperatuur blijft goed,tang koelt niet af
  • Blijft stomen door goede instelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gigi79 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Haar blijft gezond en lang stijl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit een hele fijne stijltang voor een goeie prijs. Je haar blijft hierdoor gezond dus hebben mijn natuurlijke krullen ook geen warmte schade opgelopen. Het apparaat is makkelijk te bedienen en op de juiste warmte in te schakelen.

Pluspunten

  • handleiding over haartype en hitte
  • Keramische gecoate platen
  • 6 jaar garantie
  • lang snoer
  • mooi opberg tasje

Minpunten

  • Extra jaar garantie online aanvragen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maria FERNANDEZ LEAL 07-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Very reliable, easy in hand, hair respectful

Algemene score

8,0
Good price, very good quality, light, take very little place in my cupboard, ideal to carry on travel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Amanda 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Zijdezacht, glanzend en glad haar met deze stijltang!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven stijltang, handig in gebruik. De platen met keratine en amandelolie zorgen voor zijdezacht en glanzend haar en (als je een beetje handig bent - ik kan het sindskort) kun je er ook mooie krullen mee maken.
Er zit een handige sensor in de platen verwekt, die de temperatuur aanpast op de vochtigheid van je haar, wel een veilig idee.
Ook handig: er zit een opberghoesje bij, voor als je ‘m mee wilt nemen.
Prijs - kwaliteitverhouding vind ik wel goed voor dit product.

Pluspunten

  • Zijdezacht haar door de coating op de platen
  • Mooie vormgeving
  • Opberghoesje
  • Sensor voor temperatuur
  • Heel snel klaar voor gebruik, binnen 15 sec.

Minpunten

  • Geen haakje om m op te hangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lotte 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot actief oppervlak, makkelijk instelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik zocht een neiuwe stijltang ter vervanging van de vorige. Maar hij moest een groter actief oppervlak hebben, snel en eenvoudig instelbaar zijn en een goede bescherming bieden. dit alles heb ik gevonden in dit product. mijn haar is super glad, zcht en voelt niet stroef aan na het gebruik.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • groot actief oppervlak
  • instelbare temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Noraly 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne stijltang

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had eerst mijn twijfels, maar ken remington als goed merk. Maar al gauw merkte ik het verschil met mijn voorganger van een ander merk. De stijltang glijd fijn door mijn haar, stijlt het haar sneller, en maakt het zacht. Voor mij komt er geen ander merk stijltang meer.

Pluspunten

  • Snel warm, en piept dan ook.
  • Maakt het haar snel glad en zacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

luna 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

werkt soepel en snel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt heel goed! Werkt in een beweging en mijn hele haar is snel glad. De temperatuur kan apart worden ingesteld en het apparaat warmt heel snel op en koelt snel weer af.

Pluspunten

  • temperatuur instellen
  • stelt temperatuur zelf bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anet 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel op temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
snel warm, veel mogelijkheden qua temperatuur, in snel tempo je haar gestijld, geeft de temperatuur aan met lichtje, geeft een piepje wanneer hij warm is en ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • snel warm
  • ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Madu 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keratin maakt het haar erg zacht en shining

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product werkt zoals ik verwacht had van reviews van Youtubers. Prijs is aan dure kant, dus ik verwacht dat dit het ook waard zal zijn.

Pluspunten

  • Design
  • Het resultaat, mijn hard wordt zacht
  • Tang is niet zwaar van gewicht
  • Easy to use

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

V 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel mooi, mij haat word heel mooi stijl. Ben hier super blij mee. Raad hem zeker aan !!! Handih draai snoer en snel warm

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pot sonja 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijltang voor ieder soort haar, dik of dun

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden reeds een paar jaren een stijltang van Remington die ook heel goed was. Deze is nog beter omdat de stijltang zich aanpast aan het soort haar....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

A van Dommelen 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

3x meer bescherming.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blij met mijn nieuwe Remington keratine protect styletang. Hij is binnen 15 seconde opgewarmd en klaar voor gebruik. Één keer door mijn haar heen en mijn haar is style. Ook valt er met deze styletang te krullen. Je haar word 3x meer beschermt door de keratine en de amandel olie.

Pluspunten

  • 3x meer bescherming
  • Snel style haar en binnen 15 seconde warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anissa 25-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

great

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik altijd de remington stijltangen maar deze is echt een onderscheiding, het is echt een grote verbetering en zeker het geld waard.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • keratine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 070 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keratin Protect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht voor mijn dochter, die al heel lang vraagt om een stijltang. Volgens de reviews is dit een van de betere, goede prijs- en kwaliteitsverhouding. De puber in kwestie is uiterst tevreden, dus moeders ook. Tot 31-12-2017 via de website van remington 20 euro cashback, zie de website.

Pluspunten

  • Prijs- en kwaliteitsverhouding
  • Extra bescherming voor het haar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tatjana 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stijltang!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Qua prijs één van de beste stijltangen ooit getest.
Ziet er leuk uit!
Reistasje bij!
Wordt super snel warm.
Na één keer over het haar te gaan,n helemaal stijl.
Haar glanst.
Dode punten lijken te verdwijnen.
Plastic wordt niet warm.
Past zich écht aan aan je haartype.
Trekt niet aan het haar.
Koelt snel weer af.
+ cashback is een grote meerwaarde bij het aankopen. Zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Mooi
  • Snel warm
  • Haar glanst
  • Past zich ook echt aan aan het haar
  • Reiszakje aanwezig

Minpunten

  • Kleine oppervlakte om het haar tussen te stijlen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Y 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Straight heel goed! Mooi glans!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Precies zo als het word aangeven, het beschermd geeft een mooi glans en mijn haar ziet er weer prachtig uit! Het straight echt heel goed!

Pluspunten

  • Beschermd, mooi glans
  • Straight echt heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne tang!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijn! Snel warm, werkt perfect! Haren worden erg zacht met een mooie glans. Ook makkelijk in gebruik!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 21-12-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne stijltang

Algemene score

9,0
Deze stijltang ligt perfect in de hand, is fijn in werking en het haar blijft lang mooi glad en glanzend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews