BaByliss Curl Secret 2 - Reviews

Specificaties
Soort styler
krultang
Ionische functie
Ja
Keramische toepassing
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de BaByliss Curl Secret 2 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Curl secret 25-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Handig degelijk en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss Curl Secret 2

Algemene score

8,0
Handig apparaat voor een mooi resultaat. Hij maakt krullen linksom en rechtsom waardoor je een natuurlijk resultaat hebt. Hij is niet goedkoop maar spaart mij al heel wat kappersafsraken uit.

Pluspunten

  • Handig, licht en stevige krullen

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maaike 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ligt goed in de hand is zeer gemakkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss Curl Secret 2

Algemene score

9,0
Kwaliteit is top. Kan van meerdere personen achter elkaar het haar stylen.
Kan zelf de grote en grove van Krul of slag bepalen.
Let wel op dat je kleine haarstrengen pakt en niet te dikke, zeker bij lang haar kan het er anders in vast komen te zitten. Als dit het geval is, is het bijna niet meer mogelijk om in deze pluk haar de Krul er in te brengen. Verdeel deze pluk onder andere plukken, dan lukt het weer wel. De kinderen waren super blij ermee. Hoeven niet lang te wachten voor resultaat en de Krul blijft er lang in of je nu vol en dik haar hebt of pluizig dun haar.
Beide type haar geprobeerd en op beide super.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nikita 18-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super handige krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss Curl Secret 2

Algemene score

9,0
De krultang is super makkelijk te gebruiken wanneer je het doorhebt. Je kan hem ook makkelijk zonder hulp van een ander gebruiken. Krullen zijn mooi die eruit komen (alle 3 de soorten). Je haar kan wanneer je een te dikke pluk pakt vast komen te zitten, maar deze krultang zorgt er meteen voor dat die stopt met krullen en maakt een piepje zodat je je haar los kan maken. Soms komt er wat rook uit de tang zoals bij elke tang die heet wordt, het zou fijn zijn als er nog benadrukt wordt met een uitleg erbij dat je haar écht niet kan verbranden/kapot kan gaan van de tang zodat je er een fijner/veiliger gevoel bij krijgt. Over het algemeen super blij mee en ik gebruik hem elke week.

Pluspunten

  • drie verschillende soorten krullen
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nora 01-11-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super snel krullen die goed blijven zitten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss Curl Secret 2

Algemene score

9,0
Super handig om verschillende soorten krullen mee te maken. Minder intensief dan een gewoon krultang. Krullen blijven heel lang zitten.

Pluspunten

  • Voor grove of smalle krul,
  • Blijft heel lang zitten
  • Instelling voor links of rechtsom krul
  • Piepje wanneer krul klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Nadia.M 30-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer verrast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss Curl Secret 2

Algemene score

9,0
Ik was even sceptisch of mijn krullen echt wel mooi uit het apparaat zouden komen, maar niks is minder waar. De krullen die het apparaat maakt zijn super mooi en ook nog is heel natuurlijk. Het fijne is dat je twee opzetstukken hebt, waardoor je kan kiezen uit kleine krullen of meer grove krullen. Hierdoor kan je ook nog eens variëren in kapsel met maar 1 apparaat bij de hand.

Pluspunten

  • Multifunctioneel apparaat
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manou 30-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss Curl Secret 2

Algemene score

10,0
De krullen die het apparaat maakt zijn heel natuurlijk. Dit heeft te maken doordat je zelf de draairichting kan instellen van iedere krul of dat het apparaat automatisch verschillende richtingen kiest. Ik heb van mijzelf heel dun haar, maar door dit apparaat en de krullen die het maakt lijkt mijn haar een stuk voller. De krullen blijven voor mijn doen ook langer zitten dan met een krultang. En natuurlijk is het ideaal dat je alleen een pluk haar erin doet en er een krul uitkomt. Ik ben fan en gebruik het apparaat elke keer na het wassen en drogen van mijn haar.

Pluspunten

  • natuurlijke effect/krullen
  • krullen blijven lang zitten
  • 2 opzet stukken

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Floor 30-10-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Wauw Eenvoudig en met mooi resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss Curl Secret 2

Algemene score

10,0
Zo fijn om eindelijk een product te gebruiken waarmee ik simpel mooie krullen in mijn haar krijg die ook nog eens blijven zitten. Het apparaat is heel gebruiksvriendelijk doordat het vanzelf draait en netjes een piepje geeft wanneer het klaar is. Je kan zelf kiezen hoe groot of klein je de krullen wilt. Het geeft een natuurlijke look en is tegelijk stijlvol en feestelijk.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooie krullen
  • Twee verschillende opzetstukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Verlinden 28-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfecte en gevarieerde krullen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss Curl Secret 2

Algemene score

10,0
Zonder moeite krijg ik mooie krullen in mijn lange dikke haren die perfect blijven zitten. Geweldig...krult automatisch, je kan zelf de temperatuur/ instellingen regelen en hij 'piept' als de krul klaar is. Doordat er twee verschillende opzetstukken bij zitten kan ik variëren in de grootte van de krul voor een natuurlijke look.

Pluspunten

  • krult automatisch
  • twee opzetstukken
  • verschillende krul dikte
  • zelf temperatuur en instellingen regelen
  • geeft zelf aan wanneer de krul klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 27-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Geweldig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss Curl Secret 2

Algemene score

10,0
Krullen maken bij mijzelf is niet echt mijn specialiteit, maar met dit product maak je krullen als een pro! Er zitten twee opzetstukken bij, waardoor je keus hebt uit verschillende soorten krullen. Ook de draairichting kan jezelf instellen, wat een natuurlijk effect geeft aan je haar. Het apparaat is heel simpel in gebruik. Je hoeft alleen de draairichting en timer voor de tijd in te stellen en de rest gaat vanzelf. En wat ik een groot pluspunt vind is dat de krullen ook nog eens lang blijven zitten!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • 2 opzetstukken
  • Natuurlijk effect

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 27-10-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Voor het eerst blijven mijn krullen zo lang zitten!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss Curl Secret 2

Algemene score

9,0
Wat een super handig product! Voor het eerst blijven mijn krullen zo lang zitten!
Ik ben er super snel klaar mee, wat sochtends een hoop tijd scheelt, normaliter krijg ik altijd last van mn arm als ik klaar ben maar dit gaat zo snel:). Ik vind de opzetstukjes echt ideaal de temperatuur wordt daarop ook nog eens automatisch afgestemd!

Je kunt er zoveel verschillende creaties mee maken, de ene keer een compacte krul en de andere keer beachy waves, vind het ideaal dat je met 1 tang meerdere looks kunt maken! Ik raadt hem iedereen aan die op een snelle makkelijke manier prachtige krullen wil.

Pluspunten

  • Erg snel klaar
  • Meerdere looks met 1 tang
  • Maakt bijna geen geluid
  • Heel handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 27-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super snelle kruller

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss Curl Secret 2

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met het product . Het warmt snel op en heel verschillende warmte en krulstanden zodat je voor verschillende looks kunt gaan. In het begin moest ik wel even wennen aan hoe ik het moest gebruiken en ik mn haar er goed in kreeg maar na een paar keer oefenen lukt dit prima! Belangrijk wel is dat je het haar goed borstelt van te voren anders dan weigert het apparaat te krullen. Opzicht goed omdat je anders je haar in de knoop krijgt en het weg fikt. Ik ben er erg blij mee ook omdat ik er snel mee kan werken!

Pluspunten

  • Div krul/warmte standen.
  • Snel in gebruik
  • Krullen blijven lang zitten

Minpunten

  • Je moet je haar goed doorkammen
  • Middel Grote plukken .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Meagan 26-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede kruller

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss Curl Secret 2

Algemene score

9,0
Fijn ding voor je haren te krullen, krullen blijven beter zitten dan als je ze met een normale krul of stijltang doet, makkelijk in gebruik en hangt ook niet vast

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

CocoS22 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Happy!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss Curl Secret 2

Algemene score

10,0
Ik was al fan van de vorige Curl Secret, maar deze is helemaal geniaal. Doordat er 2 opzetstukken bij zitten, kan je van soort krul wisselen. Zo kun je ook een veel natuurlijkere slag/krul creeeren. Je maakt dan een te gek kapsel, maar wat wel natuurlijk oogt. Dus for every day use. Echt heel fijn! En natuurlijk werkt ie, net als het vorige model, super makkelijk en blijft de krul echt lang zitten. Vaak gewoon 2 dagen plezier van. Happy!

Pluspunten

  • Verschillende soorten krullen
  • Gemakkelijk
  • Lang plezier van het resultaat (minimaal 2 dagen!)

Minpunten

  • Het is wel een investering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer