Remington S9300 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington S9300 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mary 13-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mooi glad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
goede tang, prijs kwaliteit is goed. Remington is een goed merk. Dit is al mijn derde tang.
Hopelijk gaat deze lang mee

Pluspunten

  • goedkoop
  • glad en mooi haar

Minpunten

  • snoer rolt niet fijn op
  • opwarmen duurt langere dan vorige remington

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Lisanne 24-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Ben heel tevreden met dit product. Ik heb ook het gevoel dat mijn haar minder snel beschadigd raakt door de oliën in het product.
Het laat mijn haar stralend achter en warmt snel op.

Pluspunten

  • Mooi stijl haar
  • Verwarmt snel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carolina 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verrassend snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Ik ben erg onder de indruk van hoe snel deze stijltang opwarmt en hoe hij, met een of twee keer op hetzelfde stuk, je haar mooi en steil krijgt zonder statisch te worden. Duidelijk hoe je hem gebruikt en welke temperatuur je moet hebben voor je haartype. Ik heb hem op 170 graden gedaan en heb zelf niet erg krullend haar.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • Maakt je haar snel steil

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Dilara 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington shine therapy pro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Het product is erg fijn, heel licht, lange snoer, doet zijn werk heel goed heb geen pluizend haar meer! Enige vervelende is dat de platen van elkaar afglijden soms en dat het een irritant geluid maakt als ik het aanzet.

Pluspunten

  • Geen pluizig haar
  • Snelle opwarming

Minpunten

  • Irritant (zacht) geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remington stijltang Shine Therapy Pro 04-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en fijn product.

Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
Fijn product, warmt snel op. Onthoud welke temperatuur je het laatste gebruikt hebt. Er zit een lockfunctie op zo blijft je tang altijd dezelfde temperatuur behouden. Makkelijk op te bergen en beschikt over een lang snoer. Kortom blij met deze aankoop. Vorige remington stijltang begaf en na 10 jaar. Qua prijs kwaliteit verhouding een goede stijltang. Doormiddel van cashback en oudjaarsdeal was deze stijltang nu 25 euro.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

e 01-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
goede stijl tang, werkt snel en fijn, glad haar zonder pluis.
aanrader licht gewicht lange snoer drie meter

Pluspunten

  • snel warm
  • stijl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jade 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Product doet wat vermeld word.
Maakt pluizig haar per direct glad/ glanzig en smooth.
Je haar ziet er heel verzorgt uit.

Pluspunten

  • Lange kabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Trudy Sparla 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit. En luxe uitvoering. Verstelbare temperatuur.
Snel geleverd. Goed verpakt.
Snel verwarmd. En er zit een hoesje bij om de platen te beschermen.

Pluspunten

  • Verstelbare temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nur 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aantrekkelijke kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Na 5 jaar lang remington S8500 te hebben gebruikt, over gestapt naar dit model en ben er super blij mee ! Warmt snel, maakt je haar super glad en shineyyy, de snoer is lang genoeg om het overal in je kamer te gaan gebruiken en zelfs met nat weer blijft mijn haar deels goed. Ik raad dit product zeker aan ! Eigenlijk alle stijltangen van Remington wel !

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Glans en zacht haar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E Kees 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snel op temperatuur, snoer draait mee!!

Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Mijn dochter doet de kappers opleiding en heeft goed gereedschap nodig, nog mooier is dat er een cash back actie is

Pluspunten

  • beschermhoesje
  • temperatuur instelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 27-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Fijne stijltang
Kado gekregen
Had de krultang al van dit merk
Ook zeer te vreden mee
Werkt goed
Is snel warm
Tot 230 graden instelbaar
Fijn in de hand
Handig opberghulsje
Haar glanst mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Leonie 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne Stijltang, Glad glanzend haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
Ik heb deze stijltang gekozen omdat ik graag de temperatuur zelf wil kunnen instellen. De stijltang is lekker licht, en snel warm. Hij maakt mijn haar met een beweging per lok mooi glad en glanzend. Slag maken met deze tang is wat lastiger, maar wellicht zal dit als ik hem vaker gebruik makkelijker gaan. Ik heb ook een CHI tang (niet instelbaar) en daar doet deze stijltang van Remmington niet veel voor onder. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Snelle opwarmtijd
  • pluisvrij glanzend haar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lisa 26-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de Remington Shine Therapy PRO stijltang! Doet exact wat ze hoort te doen, is snel opgewarmd én terug afgekoeld. Geen tijdsverspilling meer voor mij, met deze stijltang ben ik nog sneller klaar én tevreden dan van mijn vorige :) Zorgt ook voor glanzend haar ipv pluizend haar!

Pluspunten

  • Zeer snel warm
  • Glanzend haar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Shorty1991d 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Onwijs goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Glad haar , glanzend haar niet statisch. Voor deze prijs onwijs goed !!
Ligt ook lekker in de hand , lekker licht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maastricht 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
snel, gladde stijling en mooi glanzend haar. lange snoer. betaalbaar. ik neem altijd het merk remington.

Pluspunten

  • glanzend haar
  • snel warm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Cigdem 24-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Super fijn styltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Super fijn styltang ben er erg blij mee.. stylt super goed binnen enkele seconden meteen opgewarmd ik raad het zeler iedereen aan die op zoek is naar een super goed styltang

Pluspunten

  • Opgewarmd binnen enkele seconden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deb 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed heet, heel stijl dacht haar met een mooie glans.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
Net 1 keer gebruikt en nu al helemaal blij mee! Mijn haar is super zacht en het glanst heel mooi. De stijltang wordt goed heet met 230 graden. Het haar glijd makkelijk tussen de platen door. Al met al super tevreden, goede prijs-kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • 230 graden
  • Lang snoer
  • Gladde platen
  • Zacht haar
  • Geeft glans

Minpunten

  • Beetje rare geur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emelie DC 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super handig !

Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Ligt gemakkelijk in de hand, draait goed mee met de bewegingen. Snel warm en handig menutje om de graden in te stellen. Extra bijgeleverde rubberen hoesje voor bijvoorbeeld de stijltang te vervoeren in je koffer is ook hele praktisch. Kortom, doet wat ie moet doen ! Heel blij met mijn aankoop !

Pluspunten

  • Ergonomisch gebruik
  • Snel warm
  • Licht gewicht
  • Prijs-kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kizeba 16-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Is smal waardoor je gemakkelijk korte stukken haar vast kunt pakken. Goed warm en heel kwalitatief. Hiervoor 12 jaar een remington gehad zonder problemen. Top!

Pluspunten

  • Smal
  • Top kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilayda Yucel 13-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

lange kabel, snel verwarmd, niet schadelijk voor haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
Ik raad deze stijltang aan omdat het haar een glanzende look geeft. Het vervult mijn behoeften. Ik ben blij dat ik dit product heb gekocht.

Minpunten

  • Het buitenste gedeelte wordt ook warmer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews