Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 53 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington S9300 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

e**k@h**l.com 13-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

voor alle wilde haren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

7,0
Ik heb dit product cadeau gedaan met kerst. Zij is er onwijs blij mee. Haren blijven gezond en zijn mooi stijl.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • fijn voor haren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mel 12-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Heel mooie stijltang! Zeker een aanrader. Krullen gaat ook zeer makkelijk. Ook mooi van kleur.

Pluspunten

  • Makkelijk om mee te krullen
  • Heel licht

Minpunten

  • Prijs
  • Lang moeten wachten op levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

k**s@s**t.be 07-01-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Ik had voordien reeds een Remington stijltang en was hiervan zeer tevreden. Deze heb ik nu extra aabgekocht als reserve stijltang. Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding van deze stijltang zeer goed

Reageer

d**x@y**o.com 07-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
Maakt het haar mooi glad en glanzend.
Toestel warmt snel op
Doet zijn werk

Pluspunten

  • Snel warm
  • Mooi glad

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Romy 06-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Ik heb altijd een Remington stijltang, dit is een waardige opvolger van mijn vorige.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolien C 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
Zeer fijne stijltang , men haar pluist niet en perfect glanzend. zeker een aanrader

Pluspunten

  • haar pluist niet
  • glanzend effect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Shauni 02-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs/kwaliteit topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor deze stijltang omwille van het leuke kleurtje en de mooie prijs. Ik koop al jaren producten van Remington en ben er steeds tevreden over. Ook deze stijltang voldoet aan mijn verwachtingen: aanpasbare hitte, elegant uiterlijk, makkelijk te bedienen, ... De stijltang is ook fijn genoeg om er ook krullen mee te maken.

Pluspunten

  • warmte instelbaar
  • krullen maken ook mogelijk
  • handige display
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

c**s@h**l.com 19-12-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Deze tang werkt zeer goed. Heel content . Zou hem zeker aanbevelen aan iedereen

Reageer

l**4@g**l.com 18-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington S9300 exclusief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
De reviews waren erg positief en bij de tang hoorde een kabel die mee draait als men de tang gebruikt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

c**s@m**m.com 16-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Voldoet aan de verwachtingen, warmt snel op, wel wat zwaar om te hanteren .

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

i**0@g**l.com 13-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
Snel warm en goede resultaat. Heb meer het merk gebruikt en ben tevreden over het kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

i**0@z**o.nl 05-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne stijl/Krul tang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Deze Remington heeft een mooie kleur,
Wordt snel warm en maakt het haar zijde glad stijl en kan je ook mooie krullen maken.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Mooie kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

t**2@l**e.nl 04-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
we waren eerst van plan om de S8500 te kopen, echter lag de S9300 ernaast met wat functies meer voor maar een paar euro duurder. dus deze gekocht. prima product voor maar een paar euro meer dan een ander goed product

Pluspunten

  • handzaam
  • goed te bedienen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mary 13-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

mooi glad

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
goede tang, prijs kwaliteit is goed. Remington is een goed merk. Dit is al mijn derde tang.
Hopelijk gaat deze lang mee

Pluspunten

  • goedkoop
  • glad en mooi haar

Minpunten

  • snoer rolt niet fijn op
  • opwarmen duurt langere dan vorige remington

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Lisanne 24-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Ben heel tevreden met dit product. Ik heb ook het gevoel dat mijn haar minder snel beschadigd raakt door de oliën in het product.
Het laat mijn haar stralend achter en warmt snel op.

Pluspunten

  • Mooi stijl haar
  • Verwarmt snel

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carolina 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verrassend snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Ik ben erg onder de indruk van hoe snel deze stijltang opwarmt en hoe hij, met een of twee keer op hetzelfde stuk, je haar mooi en steil krijgt zonder statisch te worden. Duidelijk hoe je hem gebruikt en welke temperatuur je moet hebben voor je haartype. Ik heb hem op 170 graden gedaan en heb zelf niet erg krullend haar.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • Maakt je haar snel steil

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Dilara 06-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remington shine therapy pro

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

9,0
Het product is erg fijn, heel licht, lange snoer, doet zijn werk heel goed heb geen pluizend haar meer! Enige vervelende is dat de platen van elkaar afglijden soms en dat het een irritant geluid maakt als ik het aanzet.

Pluspunten

  • Geen pluizig haar
  • Snelle opwarming

Minpunten

  • Irritant (zacht) geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remington stijltang Shine Therapy Pro 04-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en fijn product.

Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
Fijn product, warmt snel op. Onthoud welke temperatuur je het laatste gebruikt hebt. Er zit een lockfunctie op zo blijft je tang altijd dezelfde temperatuur behouden. Makkelijk op te bergen en beschikt over een lang snoer. Kortom blij met deze aankoop. Vorige remington stijltang begaf en na 10 jaar. Qua prijs kwaliteit verhouding een goede stijltang. Doormiddel van cashback en oudjaarsdeal was deze stijltang nu 25 euro.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

e 01-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

8,0
goede stijl tang, werkt snel en fijn, glad haar zonder pluis.
aanrader licht gewicht lange snoer drie meter

Pluspunten

  • snel warm
  • stijl

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jade 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S9300

Algemene score

10,0
Product doet wat vermeld word.
Maakt pluizig haar per direct glad/ glanzig en smooth.
Je haar ziet er heel verzorgt uit.

Pluspunten

  • Lange kabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews