Remington S6700 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington S6700 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nienke85 03-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
Een verrassend gebruikersvriendelijke stijltang. Opwarmen van de tang is letterlijk binnen een paar seconden gepiept en de temperatuur is makkelijk in te stellen. Er zitten zitten grote platen op de tang waardoor je effectief kan steilen/of krullen. Het gaat erg soepel, en de tang ligt fijn in de hand. Snoer is lang, zodat je goed bewegingsruimte hebt tijdens het gebruik. Kortom, zeer tevreden!

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Handzaam
  • Grote keramische platen
  • Lang snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

xlizs92 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Top 2-1 tang!

Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
Ik ben super blij met deze stijltang! Het werkt super goed om zowel te stijlen als te krullen. Zelf heb ik lang haar en kan ik heel gemakkelijk een losse krul draaien. Let op: het gaat wel om een messy coupe, met een losse slag. Ik heb het zelf nog niet voor elkaar gekregen om echte gelikte krullen te draaien, maar misschien kan dat wel. Al met al een super fijne 2 in 1 tang!

Pluspunten

  • Zowel stylen als krullen
  • Wordt snel warm
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Te lang snoer, niet nodig voor mij

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephie1239 20-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super handig stijl en krul tang ineen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

10,0
Wouw, ik was nogal sceptisch zeker omdat ik zeer dik en lang haar heb of dit überhaupt ging werken.... Maar het werkt super!! De stijl / krultang glijd super gemakkelijk door je haar en is super handig te bedienen qua temperatuur regeling. Tevens is de opwarm tijd niet lang waardoor je gewoon voor je gevoel bij aanzetten bijna gelijk aan de gang kan. Super is ook dat het apparaat zich automatisch uitschakelt na 60 minuten. Mocht je per ongeluk in je haast iets te snel weglopen dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Hij ligt heerlijk in de hand en zoals ik al eerder aangaf werkt het super. Dus twijfel niet over deze aankoop als jij een simpele oplossing wil in 1 apparaat zoek niet verder maar kies de S6700 van Remington.

Pluspunten

  • Super handig in gebruik
  • Snel warm
  • Schakelt zelf uit na 60 min

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wendy 19-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte stijltang, handig in gebruik.

Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
Stijltang is vooral goed geschikt voor ontkrullen en lichte krullen. Is licht in gewicht en niet te groot voor gebruik bij jezelf. Compact en handig!

Pluspunten

  • snelle opwarming
  • compact en licht

Minpunten

  • momenteel geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dora 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, lang snoer. Glijdt heel goed door je haar heen.
Wel even wennen met dun haar... daarvoor glijdt deze stijltang iets te snel door het haar. Ik maak er krullen mee, dus daardoor was het even wennen. Mijn vorige stijltang was stugger. Verder goed apparaat!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Glijdt snel door haar

Minpunten

  • Niet heel geschikt voor dun haar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Dominique 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

brede, lange titanium platen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

10,0
Je kan de stijltang opwarmen op een zelf gekozen temperatuur. Het wordt snel warm. Handig in gebruik door het snoer dat 360 graden draait en dat best wel lang is. Je kan veel en dik haar stylen. Het is ook heel makkelijk om krullen of golven aan te brengen. De stijltang glijdt vlot door je haar. Wat handig dat de stijltang zichzelf uitschakelt uit veiligheid na 1 uur. De bijgeleverde beschermingshoes zorgt ervoor dat je de stijltang snel kan opruimen. Kortom, een echte aanrader!

Pluspunten

  • warmt snel op
  • lang snoer en draait 360 graden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 04-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

9,0
Hele fijne stijl- en krultang in 1!
Stekker (met handig lang snoer) in het stopcontact, 15 seconden wachten en je kan direct beginnen. De tang glijdt soepel door de haren heen, echt een aanrader! Een 9/10 gegeven. Het was een 10 als er een handige opberghoes bij zat waar die ook veilig op kan afkoelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michelle 03-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stijl en krultang in één!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

10,0
Ik heb de stijltang gekocht om te krullen. Ben er echt heel blij mee, glijd goed door je haar en door de lange platen kan je grotere plukken pakken

Pluspunten

  • Lange platen
  • Mooie krullen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sharon 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk dat je de temperatuur kan instellen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

7,0
ik heb dit gekocht voor een cadeau, qua uiterlijk is heel mooi, en is ook goed qua grootte. je kan er krullen mee maken en ook het haar stijlen dat is ook een pluspunt. het is geschikt voor alle soorten haren; dik, dun, beschadigd haar.

Pluspunten

  • gemakkelijk temperatuur in te stellen
  • mooi qua uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

elie 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington sleek en crul

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
de krul stijl tang is snel opgewarmd en stijl en krul werkt alle bij goed. de stijler houd makkelijk vast. wij zijn er erg blij mee.
zit een mooie hoes bij ideaal!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 18-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne, makkelijke stijl- en krultang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden met mijn Remington 6700 stijltang. Hij is makkelijk te gebruiken voor zowel en stijlen als het krullen. Binnen enkele seconden is hij warm en glijdt soepel over je haar. Daarnaast ziet hij er ook leuk uit en heeft hij een handig hoesje als bescherming voor de platen. Zeker een aanrader!!

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Snel warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Lies 12-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hairstyler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
Prima hairstyler, instelbare temperatuur, niet al te brede platen, ligt prettig in de hand, beschermkap ook heel handig, krullen en steil maken met 1 apparaat hanfig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Valeriya 01-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig, mooi en veilig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

10,0
De stijltang voldoet aan al mijn vetwachtingen: compact, handig om mee te nemen op reis, ziet er mooi uit, veilig in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Katleen 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale stijltang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
Deze stijltang werkt zoals het moet. Ze is handig om mee te werken; is direct opgewarmd en praktisch.

Pluspunten

  • direct opgewarmd
  • lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasmijn 24-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop! Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

9,0
Ben super blij met deze stijltang! Mooi design en warmt supersnel op. Het snoer is heel lang en zo kan ik mijn haar gemakkelijk in model brengen, echt een goede koop!

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 14-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Mooie tang voor stijlen en krullen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

9,0
Met Kerst deze mooie tang gegeven aan mijn dochter en zij is er zeer blij mee. Regelmatig wordt haar haar gestijld en gekruld...
Mooie tang, goede plaat en ligt lekker in de hand.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Stijlen
  • Krullen
  • Mooi design
  • Werkt prettig
  • Goede platen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

2 in 1 stijltang!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

8,0
De stijltang warmt super snel op. Mijn haren worden met 1x erover heen gaan al stijl. Ik heb zelf fijn haar. Ik heb ook geprobeerd om ermee te krullen en het verbaasde mij dat het echt lukte. Normaal gesproken lukt het mij niet om met een stijltang een krul te maken in het haar, maar deze stijltang is echt heel compact om ermee te draaien. Het heeft ook een licht gewicht. Voor deze prijs is deze stijltang zeker aan te raden.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • stijlt en krult

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris 13-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gaat heel soepel door je haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

9,0
Heel erg fijn! Deze tang gaat gemakkelijk door het haar. Ik ben ook een stuk sneller klaar met stijlen in vergelijking met mijn vorige stijltang van een ander merk. Mijn haar is erg glad na het stijlen vrijwel zonder pluis! Erg tevreden.

Pluspunten

  • Soepel door het haar
  • Snel warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 11-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Fijn in gebruik. En met temperatuur instellen. Ik heb dik vol haar en blijft mooi langdurig stijl

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ch 08-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Titanium warmte platen, snel warm en handig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington S6700

Algemene score

9,0
De verkoopster was erg gemotiveerd en enthousiast over dit product. Is snel op temperatuur en er zitten titanium warmte elementen op.

Pluspunten

  • snel warm
  • super glad resultaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews