Teufel Massive Zwart - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Teufel Massive Zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nc1264 17-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De koptelefoon wordt in een compacte verpakking geleverd. Weinig lucht in de verpakking.

De koptelefoon kan compact worden opgevouwen en wat erg fraai is, is dat er meerdere kabels worden meegeleverd van verschillende lengte met een losse cinch plug voor grotere versterkers. Ook wordt er een hoesje meegeleverd waarin de koptelefoon vervoerd kan worden. Niets is zo vervelend als een losse koptelefoon met kabels ergens in een tas.
Omdat de kabels los zitten kun je deze dus ook makkelijk vervangen mochten ze stuk gaan.

De koptelefoon zit goed om je oren en laten weinig omgevingsgeluid door. Koptelefoon zit comfortabel en je kunt hem langdurig op zetten.

Het geluid is mooi en strak. Diepe bassen en mooie hoge tonen. Geen gepiep of een brei van geluid.
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Hol 11-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Waanzinnig snelle levering.Koptelefoon zit geweldig.
Geluid is zeer goed.Bas is super.Dus voor deze prijs een schitterende koptelefoon.Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EddoH 16-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Echt een hele goede koptelefoon voor een scherpe prijs. Over smaak valt niet te twisten: het uiterlijk is niet direct iets wat mij aanspreekt. Echter zodra je het geluid hoort dan maakt dat allemaal niets meer uit. Vol, open en gewoonweg heel prettig om naar te luisteren. Alle details komen naar voren. Erg prettig hoog en een indrukwekkende basweergave.
Wat ook prettig is is dat hij erg weinig geluid 'lekt', je omgeving heeft totaal geen last als je op een flink volume speelt.
De meegeleverde snoeren zijn van heel prettig en degelijk materiaal en de koptelefoon is makkelijk in te klappen zodat hij nog redelijk compact is als je hem niet gebruikt.
Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Hol 11-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Waanzinnig snelle levering.Koptelefoon zit geweldig.
Geluid is zeer goed.Bas is super.Dus voor deze prijs een schitterende koptelefoon.Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerritspekman 05-08-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Superding en ongelooflijk goed geluid, ik heb hierna meerdere spullen bij jullie besteld! alle apparatuur is geweldig en eenvoudig te installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donkeyshot 21-07-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
Zodra ik de koptelefoon op zetten was het puur genieten.
Het geluid is geweldig en elk detail is goed te horen.
Ook makkelijk mee te nemen, vanwege het heel vernuftig kunnen opvouwen van de koptelefoon.
Ziet en voelt zeer degelijk.
Kan de koptelefoon ook op mijn telefoon aansluiten.
Was verbaasd dat er zelfs dan een geweldig geluid uit kwam.
Je krijgt met de koptelefoon echt waar voor je geld.
Ben zeer tevereden over de koptelefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwiet 29-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Onlangs op zoek gegaan naar een gelijkwaardige vervanger voor mijn defecte Sony MDR-XB500 en kwam al vrij snel uit bij deze Teufel Massive. Het moest er vooral eentje worden met mooie warme klanken en volle (maar niet te overdreven)bas. Tevens een basic uiterlijk, fijn (zacht) draagcomfort en last but not least...een prima kwaliteit/prijs verhouding. Kortom...Ik ben zeer tevreden. Snelle levering, en een fantastisch, prima uitgebalanceerd geluid, beter zelfs dan de Sony die ik had.Je krijgt er zelfs 2 kabels bij en een handig opbergtasje. Kortom...een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Borger 24-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed geluid, niet lange tijd draagbaar

Geschreven voor: Teufel Massive Zwart

Algemene score

7,0
de teufel massive is een mooie headset met goed geluid, maar na enige tijd het gedragen te hebben wordt het licht pijnlijk om hem op te hebben, de strakke band en niet al te dikke kussentjes hebben ervoor gezorgd dat ik na 1-2 uur een muts op moet doen om het te kunnen blijven dragen.

Pluspunten

  • goed geluid en bas
  • mooi
  • 2 kabels en een 3.5 naar 6.3mm converter

Minpunten

  • oncomfortabel/pijnlijk na lange tijd dragen

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 23-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Teufel Massive

Geschreven voor: Teufel Massive Zwart

Algemene score

8,0
Deze koptelefoon bevalt zeer goed. Komt mooi geluid uit en zit goed op je hoofd. Maar na twee jaar zijn de oorkussens poreus geworden en vallen uitelkaar. Nadeel is dat je er geen reserve oorkussens van kunt bestellen.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Goede pasvorm

Minpunten

  • Kunt geen oorkussens bestellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer