JBL Quantum 610 Wireless Gaming Headset - Over-Ear - Black

JBL Quantum 610 Wireless Gaming Headset - Over-Ear - Black

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 109,99Bekijk alle aanbieders
Noodle14-02-2022

Mooie headset met goed geluid

Deze mooie headset van JBL ontvangen om te mogen testen. Goede ervaringen met dit merk dus ik was erg benieuwd naar de kwaliteit van dit product. De eerste indruk is goed. De headset zit netjes verpakt en ziet er mooi, strak uit. De headset direct even getest op mijn telefoon met Spotify. Fijn geluid, mooi helder. Ik ben zelf niet zo'n fan van grote headsets maar deze zit erg comfortabel en je voelt hem haast niet. Mijn zoon heeft de headset al snel daarna in gebruik genomen. Hij gamed graag met vrienden, dus gamen en gezellig kletsen en zijn oude headset is kapot gegaan. Gevolg, ik zie de headset niet meer terug. Hij geeft aan dat het geluid fijn is en dat alle nodige geluiden goed hoorbaar zijn. Ook zijn vrienden zijn goed te verstaan en hij wordt ook goed verstaan. De headset was snel in gebruik te nemen, omdat mijn zoon games via de xbox speelt kon dit enkel bedraad maar dit geeft geen probleem . Omgevingsgeluiden worden goed afgeschermd dus een enkele keer extra roepen is geen uitzondering haha. Al met al een mooie headset en zeker een aanrader binnen deze prijsklasse.
Pluspunten
  • Geluid
  • Noisecanceling
  • Strak desing
  • Prettige draagbaar
  • Eenvoudig in gebruik
Minpunten