[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze Philips PH805 is echt een prachtige koptelefoon.
Zowel zijn uiterlijk, geluid en gebruiksgemak maken dit tot een bijna perfect product.
Als eerste het uiterlijk.
De koptelefoon is mooi vormgegeven en voelt stevig aan. Wordt geleverd in een mooie stevige hoes waarin je ook de oplaadkabel, splitter en audiokabel vind.
De oplaadkabel had van mij een stuk langer gemogen. Deze is nu zo'n 10cm en daarmee erg kort als je niets hebt om de koptelefoon op te leggen en je een hoog stopcontact hebt.
Mijn oren passen goed in de schelpen en sluiten weer goed aan op mijn hoofd.
Het geluid.
De noise canceling werkt goed en filtert het omgevingsgeluid goed weg. Niet helemaal, maar voldoende om je er niet aan te storen.
Er zijn verschillende geluidsopties beschikbaar en je kunt door op de rechter schelp te tikken, van optie veranderen.
Geluid klinkt helder en de bass is heel goed.
Bij sommige muziek of filmpjes voel je de schelpen helemaal gaan trillen.
Bij een volledige lading gaat hij tot bijna 40 uur mee (getest) en het opladen gaat supersnel.
Je kunt dus gerust twee dagen met één lading naar je favoriete muziek luisteren.
Toch een negatief puntje kunnen ontdekken tijdens het testen van het product.
De gevoeligheid van de schelpen is erg hoog.
Zodra je de koptelefoon goed op je hoofd wil zetten omdat deze bijvoorbeeld afgezakt is, dan tik je al snel op een schelp en pas je het geluid aan op gaat het op pauze.
Over het algemeen ben ik zeer tevreden en gebruik de koptelefoon vaak. Zowel binnen als buiten.
Oorspronkelijk gepost op philips.com