ETNA KIF572ZT - Kookplaten

ETNA KIF572ZT
ETNA KIF572ZT
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 349,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KIF572ZT

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 47 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF572ZT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

T************@g********23-12-2025

Prachtige kookplaat en niet te duur.

Wij hebben altijd op gas gekookt. Deze kook plaat is geweldig, sneller als gas. Maar ook mooi en snel schoon. De 70cm breedte is handig en ook de bediening is fijn.
Pluspunten
  • Snelheid
  • Bediening
  • Onderhoud
r********@u*********08-12-2025

Bevalt heel goed en is simpel te bedienen

Wij zijn zeer tevreden met de apparatuur van ETNA in onze keuken. Bediening is heel makkelijk en duidelijk. En de apparaten werken prima. Daar komt bij dat de prijs kwaliteit heel goed is.
Pluspunten
  • Prijs
  • Werkt super
d********@z*******30-11-2025

blij mee!

Ik was op zoek naar een nieuw kookstel maar dan een die elektrisch was. Het was nog een hele puzel om te kijken wat eigenlijk het beste maar ook qua bediening het makkelijks was.. Na veel speurwerk ben ik uitgekomen bij deze ETNA. Na deze een tijdlang al gebruikt te hebben ben ik nog steeds blij met deze keuze. Het ging mij om de prijs maar ook om het bedienings gemak en dat is goed gelukt met de aanschaf van dit apperaat.
Pluspunten
  • Gemakkelijke bediening
  • En de snelheid van het op temperatuur komen.
Minpunten
  • Nog niet gevonden
p*********@p********29-11-2025

Prima kookplaat

Het is een prima kooplaat met handige functies. Een nadeel is de zwakke aanduidingen (toetsen) op de kookplaat. Niet te snappen dat dit niet helderder kan.
Pluspunten
  • functies
Minpunten
  • aanduiding toetsen
Angela 21-11-2025

Aanrader!

Zeer mooie kookplaat. Hij is ook wat breder dan de meeste kookplaten met deze nismaat. De plaat is gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken. Ik gebruik de plaat nu 2 weken en ik ben tot nu toe zeer tevreden.
e**@u*********17-10-2025

Mooie grote inductieplaat voor een kleine prijs !

Prima en mooie grote inductieplaat, makkelijk om te bedienen door “digitale regelaars”. Aan laten sluiten door een installateur en die was er ook blij mee omdat er al een snoer aan zat om de stekker te monteren. Wel goed opletten dat je pannen gebruikt die geschikt zijn, al met al heel blij mee en het koken gaat een stuk sneller 😉
Pluspunten
  • Mooi groot en makkelijk in de bediening
  • Mooie prijs voor zo’n prima product
a***************@g********27-09-2025
De kookplaat doet het prima, inductie koken bevalt ook goed. Het enige minpunt is de zichtbaarheid van de tekens op de kookplaat. Niks is duidelijk afgebeeld, de hitte regeling niet, de omtrek van de plek voor de pan niet. Dus het is steeds goed kijken als je de plaat wilt bedienen en ik schuif helaas regelmatig een pan over de haast onzichtbare afscheidingen heen.
Pluspunten
  • Werking
  • Geluid
Minpunten
  • Zichtbaarheid tekens op kookplaat
Maria29-08-2025

Mooie inductieplaat

Mooie inductie kookplaat. Makkelijk te bedienen en je kunt 2 warmtebronnen samenvoegen, ideaal
  • 2 warmtebronnen samen te voegen
a***********@g********18-08-2025

Werkt goed

Het werkt zoals verwacht. Jammer dat de tiptoetsen niet goed zichtbaar zijn
Pluspunten
  • Werkt goed/makkelijk schoon te maken
  • Snel warm/snel afgekoeld
Minpunten
  • Tiptoetsen slecht te zien
Otte06-08-2025

Zeker een aanrader

Mij eerste keer op inductie koken. Heb voor de 70cm gekozen,zodat mijn pannen de ruimte hebben. Hij werkt uitstekend,zeker voor de beginner om op inductie te koken. Ga deze zeker aanraden,hij werkt makkelijk en fijn.
Pluspunten
  • Koppelen
  • Makkelijk te bedienen
j************@g********01-08-2025

Heel tevreden

Het is voor mij een eenvoudig apparaat met gemakkelijk bediening waar ik heel blij mee ben en heel tevreden
Pluspunten
  • Gemakkelijk
m*********@h******18-07-2025
DE werking van de inductieplaat is goed. De enige kanttekening die ik heb is dat de symbolen cq touch drukknoppen slecht zichtbaar zijn op de zwarte plaat. Wanneer deze goed zichtbaar zijn dan is het een top inductie plaat.
Pluspunten
  • Bijna alles.
Minpunten
  • niet goed zichtbaar touch drukknoppen
Michael28-06-2025

Alle ruimte voor 4 pannen groot of klein perfect

Deze inductie plaat van etna heb ik juist gekozen omdat deze wat breder was en wat een goede keuze alle pannen passen en alle hitte wordt perfect verdeeld ipv een kleinere plaat met verschillende kook grote en daar komt bij dat de inbouw hetzelfde blijft.
Pluspunten
  • Perfecte verdeelheid over welke pan dan ook
  • Geen grote of kleine kook afdelingen
b**************@u*********27-06-2025

Top top top

Heel fijne inductie plaat
Pluspunten
  • Fijne plaat
  • Fijn om op te grillen
Minpunten
  • Niks
D************@g********27-06-2025
Wij hebben een 70cm brede inductiekookplaat aangeschaft van ETNA. Enorm goede prijs kwaliteit verhouding. Goede service ook bij vragen, echt een aanrader.
n**********@z*******27-06-2025
De kookplaat is makkelijk in het gebruik. Duidelijke handleiding. Makkelijk schoonmaken
v*********@g********04-05-2025

goede prijs/kwaliteit

Prima kookplaat, werkt fantastisch. Enige minpuntje is dat de bediening regelaars wel wat duidelijker zichtbaar hadden mogen zijn.
Pluspunten
  • werkt goed
  • mooi design
Minpunten
  • bediening regelaars niet duidelijk zichtbaar
b******@h**********18-04-2025

Top apparaat aan te bevelen

De inductie is boven mij verwachting. Alles zit op logische plek en koken is zeer goed te doen met de inductie.
Pluspunten
  • Groot en makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Nog niks
h**************@g********14-04-2025
The induction hob is really good and easy to use. flex cooking help a lot in cooking with big pot. Boost mode help in fast cooking. easy to install.
r**********@g********11-04-2025

aanrader

Werkt er goed met goeie kookzones. Is daarnaast voor een inbouw inductie kookplaat goed te betalen Installatie was ook makkelijk met duidelijke manual.
m**************@g********10-03-2025

ENTA KOOKPLAAT

DE ETNA KIF572ZT IS PRACHTIG ALLEEN ZIE IK DE BETEKENISSEN OP DE PLAAT NIET ZO GOED. MAAR VOOR DE REST EEN GOEDE KOOKPLAAT
Pluspunten
  • KOOKPLAAT DOET PERCIES WAT HIJ MOET DOEN
  • KOOKPLAAT IS HEEL ENSL ERG WARM
Minpunten
  • DE TEKENS OP DE PLAAT ZIE JE NIET ZO GOED
Jasper20-02-2025

Mooie strakke inductieplaat

Mooie plaat. Krachtig. Werkt goed. Makkelijk te installeren. Wel beetje moeilijk om soms het juiste knopje te vinden. Contrast tussen knopjes en achtergrond is beperkt.
Pluspunten
  • Ontwerp
  • Installatie
Minpunten
  • Contrast knopjes
Nozem17-02-2025

Heerlijk koken

Mega fijn koken! Warmt zeer snel op en goed gebruiksgemak, fijn formaat en mooi ontwerp.
Pluspunten
  • Snel verwarmd en kookpunt
  • Mooi ontwerp
  • Zeer functioneel
Mike12-02-2025

Gewoon goed

heb de kookplaat gekocht om zijn mogelijkheden 2 grote of 4 kleine kookgroepen , inductie is nieuw voor mij makkelijk in gebruik, voor de prijs en de kwaliteit is dit een goed product ben er heel blij mee
Pluspunten
  • 2 of 4 kookzones
Minpunten
  • even wennen als je eerst gas had
i***@l**********08-01-2025

zeker aan te raden

mooi grote kookplaat, precies wat we zochten. even wennen aan de bediening , maar met de timer kun je veel gemakkelijker koken zonder dat het aanbrandt.
Pluspunten
  • timerfunctie
  • brede kookplaat
Minpunten
  • temperatuursignalering