Inventum IKI6010 Inbouw Inductie Kookplaat - Kookplaten

Inventum IKI6010 Inbouw Inductie Kookplaat
Inventum IKI6010 Inbouw Inductie Kookplaat
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 89 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IKI6010 Inbouw Inductie Kookplaat op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Wil Kuppens03-04-2021

Inventum inductie kookplaat VKI6010ZWA

Ik als chefkok ben tot nu toe zeer tevreden over de kookplaat . Hij doet wat ze beloven en is makkelijk te bedienen . Voor zijn prijs een goed en degelijk producten. Enig minpuntje de tiptoetsen zijn voor slecht ziende mensen bijna niet te zien .
Marionneke5314-03-2021

Handige kookplaat met gewone stekker

Mooie inductiekookplaat voor een goedkope prijs. Kookt snel zeker met de boosterknop. Heel handig dat er een gewone stekker aan zit zodat je geen monteur hoeft te laten komen. Makkelijke te bedienen!
Pluspunten
  • Gewone stekker
Minpunten
  • niets
Arnoud25-02-2021
3.0

Oh oh die gebruiksaanwijzing!

3.0
Het apparaat ziet er fraai uit en is gemakkelijk in te bouwen en aan te sluiten, maar....... In de beschrijvingen staat nergens dat de pannen geschikt moeten zijn voor inductie. Dat betekent dus afscheid van een fraaie BK pannenset. Daar wordt moeder de vrouw niet blij van! Dus helaas nog niet in gebruik kunnen nemen. Omruilen voor een keramisch toestel lijkt een optie maar dat bekent nogal wat qua aansluiting (niet een normaal stopcontact!) en verder is het energieverbruik ca. 25% hoger. In de gebruiksaanwijzing wordt alleen als eis gesteld pannen met een dikke vlakke metalen bodem, en nog een vreemde opmerking over een "donkere bodem" voor beter rendement. Volgens mij heeft de kleur bij inductie geen invloed!
Pluspunten
  • fraai design
Minpunten
  • onvolledige/incorrecte handheiding
van wijk10-02-2021

mooie inductie plaat

een mooie inductieplaat gemakkelijk te monteren en gewoon aansluiten op 220/240 volt en een goede prijs voor deze plaat
Pluspunten
  • mooie plaat
  • kan zo op 220 volt met de stekker
Bennie06-01-2021

Mooie, goede en makkelijk te bedienen inductie plaat

Gunstig geprijsd en toch veel mogelijkheden die duurdere platen niet hebben. Mooie strakke plaat! diverse aansluit mogelijkheden dus voor elke situatie aan te passen voor de prijs van een gebruikte een nieuwe plaat met veel foefjes die je niet hoeft te gebruiken als je er niks om geeft.
Sjaak04-01-2021

Goede kookplaat

Heb hiervoor gekozen omdat ik van het gas af wil. Is gemakkelijk aan te sluiten en werkt prima. Makkelijk schoon te maken.
Paul25-11-2020

ontzettend blij met de aanschaf

Makkelijk in te bouwen. Geen extra fase in de meter kast te plaatsen à +/- €200,- Makkelijk te bedienen. Super makkelijk schoon te maken/houden
Pluspunten
  • Inbouwen
  • Aansluiten
Minpunten
  • eerder moeten kopen
Mark21-10-2020

Grote 'knoppen'

Kookplaat gekocht voor mijn schoonvader die voor het eerst gaat koken op inductie ipv gas. Gemak van druktoetsen en duidelijke symbolen maken koken makkelijk en veilig!
Pluspunten
  • druktoetsen
  • normale 220V aansluiting
Anita N28-09-2020

Normale stekker, makkelijke bediening

Ik weet niet wat ik nog meer kan verwachten van een kookplaat van deze prijsklasse! Hij maakt misschien wat geluid, maar dat kan ook aan mij liggen want volgens mijn kinderen hoor ik toch al teveel, haha! Dat er een gewone stekker aan zit, is een enorm voordeel, want dan hoef je niks te regelen met elektriciteitsgroepen ofzo. Randloos is ook erg prettig met schoonmaken en de bediening is kinderlijk eenvoudig, zodat mijn kroost ook eens wat voor mama kan koken. Heel erg tevreden dat ik de overstap van gas naar inductie heb gemaakt!
Pluspunten
  • normale stekker
  • prijs
Minpunten
  • geluid
Mieke S25-09-2020

Uitstekende inductiekookplaat

Deze inductiekookplaat is zeer praktisch. Aansluiten EITJE ! Stekker in gewoon stopkontact en koken maar! Hij is makkelijk te bedienen en werkt snel, nauwkeurig en veilig. Prima apparaat!
Pluspunten
  • simpel om aan te sluiten
  • makkelijke bediening
  • nauwkeurig bij instellingen
  • snelle opwarming
  • veilig w.b. koken en verbrandingsgevaar
Minpunten
  • opletten! opperval is van glas!
Andre04-09-2020

Super makkelijk

Doet wat ie moet doen, mijn eten koken. Zelfs makkelijker dan op gas, vooral het schoonmaken, doekje er over klaar.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Gewone stekker
  • Makkelijk schoonmaken
Minpunten
  • Niet elke pan werkt
Harry12-08-2020

Inductie 1 fase

Gewoon stekkeren en werken geen gedoe in de meterkast voor tientallen euro's, zeer snel en supermakkelijk te onderhouden
Pluspunten
  • zo in het stopcontact
  • zeer makkelijkschoon te maken
Monique04-07-2020

Gebruiksgemak en strak design

Prima product, voor prima prijs. Makkelijk te plaatsen. Mooi design en zeer gebruikersvriendelijk, zoals altijd bij Inventum. Heb de handleiding nauwelijks nodig gehad. Binnen 1-2 dagen gewend aan het koken op deze plaat. Makkelijk schoon t maken en blijft mooi. Geen gedoe en extra kosten vanwege speciale aansluiting met dit 1-fase apparaat. Plaatsen, stekker erin en klaar. Powerboost en kookwekker per plek zijn ook handig. Aarzel vooral niet. Als ik geweten had dat er 1-fase inductie kookplaten bestonden en dan ook nog voor deze prijs (Coolblue) dan had ik hem al veel eerder aangeschaft. Fan van Inventum.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Eenvoudig plaatbaar
Ria24-05-2020

Inductie Kookplaat

Elektrische kookplaat moest vervangen worden. Nu voor inductie gekozen. Een hele mooie kookplaat om te zien. Niet duur. In het begin moest ik erg wennen aan de snelle kookduur en de tiptoetsen. In het begin er wel bij blijven staan i.v.m. snelle kookduur en overkoken. En het geluid.Maar nu na enkele maanden wil ik niet anders meer. Geluid valt nu erg mee. Tiptoetsen makkelijk te bedienen. Je moet even aanvoelen hoe hoog de stand moet zijn om te koken. Sta er nu niet meer bij. De pannen laat ik niet dicht met koken maar zet ze even schuin op de pan. dit i.v.m. overkoken. Mocht het toch overkoken, schakelt de plaat vanzelf uit. Heel handig dus. De plaat is heel makkelijk schoon te houden. In een mum van tijd heb ik het eten klaar.
Ingrid17-05-2020

Makkelijk in gebruik, snel te plaatsen en zo weer schoon

Ik heb voor dit product gekozen omdat ik het schoonmaken van een gasstel zat was. Hier is een doekje met wat afwasmiddel en water voldoende. Maar nu hij in gebruik is zie ik nog meer voordelen: de pannen en dus het eten wordt snel warm. De plaat zelf niet. De bediening is makkelijk. Uiteindelijk scheelt het ook nog eens energie.
T.de Bruijn04-04-2020

mooi strakke kookplaat

Wat een geweldige kookplaat is deze inventum IKI6010. Steker in wandcontactdoos en koken maar. Cijfer is voor mij een tien voor de kwaliteit en de prijs. kookplaat is zeer gebruiksvriendelijk. In principe hoef je de handleiding niet eens te lezen alles wijst vanzelf.
Pluspunten
  • 1-fase dus direct op een wandcontactdoos
Sjouke22-03-2020

Dit had echt jaren eerder gemoeten!!!!

Nu 4 maanden in gebruik en nog positiever als in men eerste review. Koken is nog nooit zo’n feestje geweest. Waar ik iets bang was dat er consessies gedaan moesten worden tijdens het koken is dit absoluut niet het geval. Met de boost functie is water in no time aan de kook. Schoonmaken is een piece of cake. Had jaren eerder gemoeten.
LiGielen15-03-2020

Betaalbare goed bedienbare kookplaat met een gewone stekker.

Die stekker voor in het gewone stopcontact is echt een uitkomst, ik had geen mogelijkheid om een perilexaansluiting te maken.
Pluspunten
  • betaalbaar
  • duidelijke bediening
Minpunten
  • best grote inbouwmaat
  • iets minder vermogen
Bert van Leeuwen02-02-2020

nette kookplaat met gewone stekker

Ik heb deze inductie kookplaat gekozen vanwege de aansluiting, heb m wel op een eigen groep gezet zodat er geen stoppen uitslaan bij gebruik meerder apparaten op de groep. inmiddels kook en bak ik 4 maanden op de plaat en het is geweldig. met de boost kookt je water voor een eitje in notime als je alle zones gebruikt worden de max standen verminderd (voor mij geen probleem) geen geklooi meer met vuile pitten en gasbranders. de plaat pas precies op de plaats van een gaskookplaat
Pluspunten
  • snel warm
  • schoonmaken
Minpunten
  • voor mij niets
mike01-02-2020

plug and play

makkelijk te instaleren en te gebruiken. top kwaliteit en goede prijs. je hoeft geen aanpassingen te doen aan je meterkast dus goed en goedkoop alternatief.
demkes17-01-2020

gebruiksvriendelijk

Onze gaskookplaat was aan vervanging toe daarom meteen overgestapt naar inductie wat een ideaal apparaat, geen dure installateur nodig. plug and play. Mooie prijs voor een mooi produkt.
Pluspunten
  • plug en play
  • makkelijk in te bouwen
Ottenkamp12-12-2019

Werkt snel en makkelijk

Om dat we van het gas af willen en geen dure aan leg wilden voor twee fase groep in de meterkast was dit de uit komst
Sjouke03-12-2019

mooi design , zeer functioneel en makkelijk schoon te houden

zeer aan te raden kookplaat. voor een ieder die de voordelen van inductie koken wil, maar niet de mogelijkheid heeft om een extra fase hier voor aan te leggen een geweldige optie. prijs/kwaliteit is echt geweldig. dit samen met de 5 jaar garantie die inventum verstrekt absoluut geen miskop.
Pluspunten
  • design
  • makkelijk schoon te houden
  • geen extra fase nodig
Martin29-10-2019

Plaatje van een kookplaat

Bij het plaatsen van een nieuw aanrechtblad heb ik ook gekozen voor deze Inductiekookplaat, geen seconde spijt gehad. Gemakkelijk in gebruik en in combinatie met mijn nieuw aanrechtblad is het een "PLAATJE"
Jo17-03-2019

indutie kookplaat inventum IKI 6010

Ik ben super blij met de kookplaat.Snel op temperatuur en makkelijk te bedienen. Kook met meer plezier en gaat ook veel sneller dan op gas. Had hem eerder moeten kopen.