Siemens iQ700 EX875FVC1E - 80cm Induction Cooktop - Black - Built-in - Kookplaten
aanrader
na diverse reviews te hebben gelezen hierbij uitgekomen strakke uitstraling bedienings gemak en functie's en het gemak van schoonmaken moet alleen de bakfunctie uit testen hiervoor moet er nog een geschikte pan komen gebruiken alleen tijdens gebruik kookplaat beschermers voor krassen tegen te gaan verder prima
Pluspunten
- gebruikers gemak
- reinigen
Inductieplaat
Altijd op gas gekookt en nu voor het eerst op inductie, ik vind het geweldig en makkelijk schoon te houden.
Pluspunten
- geen open vuur
- makkelijk schoon te houden
- wordt niet warm zonder pan
Minpunten
- aanschaf braadslede is erg duur
Heerlijk snel koken
Zoals verwacht is het eten snel aan de kook. Het variabel in te delen vlak aan de rechterzijde is echt heel fijn, zowel voor grote braadslee te gebruiken als twee kleinere pannen.
Het is ook een ruime kookplaat, zodat je niet snel met stelen in de weg zit.
Pluspunten
- Variabel vlak
- Ruime kookplaat
Minpunten
- vrij hoge stand om aan de kook te houden
Sierraad in je keuken: snel, schoon en energie zuinig koken!
Wij kochten deze plaat voor de nieuwe keuken . Fijne kookplaat voor een gezin en wanneer je gasten hebt. Sierraad in je keuken: snel, schoon en energie zuinig koken!
Siemens súper functionele Kookplaat
Met deze mooi vormgegeven inductie kookplaat is het koken een feestje; eenvoudig te bedienen én met extra mogelijkheden als het instellen van tijd en een gaarfunctie. Tijdens het schoonmaken volstaat een eenvoudige druk op een knopje om de kookplaat tijdelijk te vergrendelen.
Zeer tevreden met deze aankoop.
Pluspunten
- Eenvoudig te bedienen
- Ruime kookplaat
- Flexgedeelte zorgt voor flexibel koken
Minpunten
- N.v.t.
Super makkelijk in gebruik.
Voor het eerst een inductiekookplaat gekocht dus ons eerst goed laten informeren.
Het overtreft onze verwachtingen in prestatie.
Heel gebruiks vriendelijk en makkelijk in onderhoud.
Pluspunten
- Gemakkelijke bediening