Siemens EH675LFC1E - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Siemens EH675LFC1E
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeannet 06-01-2017

Siemens Inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg blij met de aanschaf van dit apparaat.
Het is overzichtelijk en ruimtelijk opgesteld.
Erg makkelijk in gebruik en de toetsen ook makkelijk in te drukken (je hoeft ze alleen maar iets aan te raken)
Kortom, ik kan het apparaat aan iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Bediengspaneel werkt erg makkelijk
  • Genoeg ruimte voor 4 grote pannen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Petra 17-05-2017 Product paar weken in bezit

Fantastische inductie kookplaat met prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor mij is dit mijn eerste inductie kookplaat na jarenlang op gas te hebben gekookt.
De inductie kookplaat is in een woord geweldig! Had niet durven dromen dat de overstap van gas naar inductie zo fantastisch zou zijn. Had ik dit maar eerder gedaan! Zou niet anders meer willen. Met de boosterfunctie kookt het water razendsnel.
De kookplaat heeft een schitterend design. Oogt héél mooi in de keuken en geeft een opgeruimde aanblik.
De bediening is vrij eenvoudig en de tip touchslider met ledverlichting is geweldig en goed en snel te bedienen. Ook de timer is handig en makkelijk en heb je geen losse kookwekker meer nodig.
Al mijn kookpannen kan ik gewoon gebruiken, zelfs mijn braadpan. (zijn uiteraard wel geschikt voor inductie).
Zelfs mijn man is laaiend enthousiast, hij als Indo, die vaak Indische gerechten bereid en dacht dat wokken niet meer mogelijk zijn, is er heel tevreden mee en vindt het nu ontzettend snel gaan!
Ook de braadsensor functie is geniaal.
Ben zéér tevreden met de inductiekookplaat.
Deze kookplaat is een echte aanrader!

Pluspunten

  • Boosterfunctie
  • Braaadsensor
  • Tip touchslider werkt snel en eenvooudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem en dorry 15-05-2017

Geweldige kookplaat

Algemene score

10,0
twee weken gekocht nu al top, gaat zo gemakkelijk. kook vanzelf.
Ik moet nu opschieten, ik moet een siemens oven bestellen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Proto 30-01-2017 Product paar maanden in bezit

Vrijheid tijdens het koken met touch systeem

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Siemens bestaat al jaren en het heeft goede klantenservice. Het gebruik van de apparaten bevalt mij best. Het apparaat werkt goed/snel/makkelijk en het ziet er mooi uit.

Pluspunten

  • mooi
  • makkelijk

Minpunten

  • oud pannenset weggooien i.v.m. ferromagnetisch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cend 10-01-2017 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijke inductieplaat, display heel duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Overstappend van een oudere inductieplaat naar deze was geen enkel probleem.
De bediening wijst eigenlijk vanzelf. Heb er geen enkel probleem mee gehad.
Ben tot nu toe zeer tevreden over deze aankoop.

Pluspunten

  • duidelijk display
  • gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B. de Haan 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Groot en makkelijk te hanteren inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De inductie kookplaat is super makkelijk te gebruiken .Vooral de power / shortboost functie is erg fijn en heel snel.En niet meer apart een kookwekker te gebruiken er zit ook een timer functie op.En dit niet alleen er zijn nog meer extra functies. Ik ben er echt super blij mee.

Pluspunten

  • powerboost
  • warmhoudfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w.van zon 01-12-2016 Product paar weken in bezit

keurig afgewerkt

Algemene score

10,0
vanwege het gemak van een variabele kookzone, en goede kwaliteit prijs verhouding kortom aanbevelen waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-11-2016 Product paar weken in bezit

Prachtige, stijlvolle kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een genot om met deze kookplaat te werken. Ik wist niet wat ik ervoer. Alles is supersnel warm, De bediening is zo simpel als het maar kan. En schoonmaken is 'een fluitje van een cent'. En iedereen die in onze nieuwe keuken komt, ziet meteen wat een mooi design alles heeft (we hebben alle apparatuur van Siemens genomen). We zijn dik tevreden.
O ja, en die pannenset die we erbij kregen, passen er héél goed bij. Super.

Pluspunten

  • supersnel aan de kook
  • makkelijk regelen van de warmte
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • De aan/uit knop is wat moeilijk te zien op de dagl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Jolan 12-03-2017

War heeft u deze gekocht met pannenset?

Reageer

Diana Sijm 11-11-2016 Product paar weken in bezit

Inductiekoken went meteen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik dacht dat de overgang van gas naar inductie koken heel groot zou zijn, maar ik ben aangenaam verrast, Makkelijk te bedienen, heel gebruiksvriendelijk, veilig ook en met de boosterknop heb je zo alles aan de kook. Heel fijn koken; het is direct heet en de temperatuur kan ook zo weer laag. Je kunt de stand a la minuut aanpassen. En deze kookplaat is ook nog eens heel makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • direct stand regelen
  • boosterknop
  • veiligheid
  • makkelijk schoon maken

Minpunten

  • maar 4 kooppitten helaas
  • glas lijkt me wel kwetsbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

>