Siemens EH975LVC1E - Reviews

Specificaties
Uitvoering
inductie
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
11100 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

yalcin 04-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

siemens inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
erg goed apparaat en siemens een van de beste. ik heb alle apparaten van siemens staan. ik zou dit voor iedereen raden

Pluspunten

  • energie zuinig
  • design is erg mooie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

SBeek 22-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inbouw:
Duidelijke tekening en montage instructie waardoor makkelijk in te bouwen en aan te sluiten kookplaat.
Gebruik:
Na een paar dagen de kookplaat te hebben gebruikt is de eerste indruk dat we een goede keus hebben gemaakt.
De bediening is eenvoudig en wat een verademing qua gebruiksgemak t.o.v. de defect geraakte (smeulende) Whirlpool keramische kookplaat.

Pluspunten

  • inbouw eenvoudig
  • eenvoudige bediening
  • geen minpunten tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SchoutenW 02-12-2017

utstekende kookplaat

Algemene score

8,0
jammer dat in de installatie-gids niet staat hoe de kookplaat juist aangesloten moet worden op dubbel gezekerde wandcontactdoos.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jicky1959 02-10-2017

Topper!

Algemene score

10,0
het is even wennen, maar het koken op de inductiekookplaat is een feestje op zich! de braadsensor, de eilanden, er is zoveel mogelijk met deze plaat. Je moet er even mee leren omgaan, maar met de duidelijk beschrijvingen is dat geen enkel probleem. Een topper in de keuken! Ook het schoonhouden is simpel, vele malen makkelijker dan een gastoestel dat wij hiervoor hadden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Arjan 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige bediening en een prachtig ontwerp, dat geldt zeker voor deze kookplaat. De duidelijke display licht mooi rood op. Eenvoudig schoon te houden, niet onbelangrijk. Hij blijft mooi.

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit
  • handig in gebruik
  • mooi design en display
  • eenvoudig schoon te maken en houden

Minpunten

  • breed model, heeft ook een bredere afzuiger nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaapz 10-07-2017

een heel fijn en mooi apparaat

Algemene score

10,0
Een hele mooie kookplaat zeer makkelijk te bedienen snel en een heel mooi design een sieraad in de keuken
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Inke 10-07-2017

Veel ruimte op de plaat

Algemene score

8,0
Fijne plaat, veel ruimte, is verdeeld in 3 zones.
Boost functie werkt perfect. Zelfs warmhoudfunctie, Heel makkelijk!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Amel 14-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Siemens Inductie EH975LVC1E

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote kookplaat, mooi design. In het middenstuk kan een grote pan op. Ideaal voor mijn couscouspan! De kookplaat is gebruiksvriendelijk en de warmtebron is super, zeker met de "boostfunctie."

Pluspunten

  • Boost
  • formaat

Minpunten

  • nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frida 24-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Overgestapt van keramisch naar inductie en dit is een wereld van verschil. de kookplaat is makkelijk te bedienen, erg luxe, voedsel snel warm en heel makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 26-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote plaat, veel ruimte voor grote pannen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede zichtbare kookzones met ruimte voor grote pannen naast elkaar.
Zeer makkelijkschoon te maken.
Plaat is kindvriendelijk omdat de kookzones je niet kunnen branden omdat ze zeer snel afkoelen.
Gebruiksvriendelijk dmv de tiptoetsen en grote cijfers.

Pluspunten

  • Snel schoon te maken
  • Snel afgekoelde kookzones
  • Gebruiksvriendelijk
  • Grote pannen makkelijk naast elkaar te plaatsen

Minpunten

  • Geen krasvrije glasplaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gw 11-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

1e indruk is goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat kookplaat binnen was, meteen zelf geinstalleerd. (je moet wel een beetje handig zijn en weten wat voor aansluiting je hebt). Simpele en overzichtelijke bediening. Werkt prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre.L 26-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

defect binnen 8mnd

Algemene score

5,0
Nieuwe Bruynzeel keuken met 3x Siemens apparatuur. Kookplaat geeft vaker E. Vaatwasser al interne lekkage gehad en Stoomoven ook al 2x lekkage gehad en nog niet opgelost.

Minpunten

  • is Siemens nog wel wat het geweest is ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Jack en Will Braken 22-12-2016
  • Product paar weken in bezit

mooie inductieplaat met grote zones en hoog vermogen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie inductieplaat met 5 stuks zones en hoge boost vermogen.
Goed te onderhouden. Dit is onze eerste inductie kookplaat en het bevalt erg goed.

Pluspunten

  • Design is mooi
  • Met boost zones
  • 5 pitten met veel ruimte voor pannen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunshine 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Inductiekookplaat 10x beter dan keramisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inductie koken is 10x beter dan keramisch. We hebben onze keramische kookplaat vervangen door inductie koken. Het verwarmt veel sneller en is makkelijker schoon te maken.

Pluspunten

  • snelheid koken
  • makkelijk af te nemen
  • mooie digitale display

Minpunten

  • geen klein pitje voor sauspan
  • knopjes goed indrukken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 20-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Ideale inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kookplaat is zeer snel, en zeer precies in te stellen qua power. Na twee keer koken heb je alles al door! Door de grootte van de plaat staan meerdere pannen met lange steel of grote handvaten elkaar niet in de weg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a.goertz 11-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

INDUCTIE KOOKPLAAT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en grote koopplaat. Deze is eenvoudig te bedienen. Hij bestaat uit vijf kookzones. De kookplaat heeft veel mogelijkheden en is makkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • veel kookstanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Graumans 26-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Inductie kookplaat

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor een Siemens inductie kookplaat omdat het een zeer goede kwaliteit is tegen een zeer gunstige prijs en nog een groot pluspunt is het bedieningsgemak !! Zeer goede indeling van de kookvlakken en het geweldige grote vlak in het midden.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • grote kookvlak in het midden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marten 25-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige inductie kookplaat

Algemene score

9,0
Dit product heeft een prachtug design, is erg gemakkelijk te instaleren en is erg gemakkelijk om mee te koken.
Ook de snelheid van de kookzones is geweldig.
Schoonmaken is ook erg makkelijk omdat het geheel exact vlak is.
IN conclusie een aanrader voor iedere keuken.

Pluspunten

  • design
  • gemak
  • installatie
  • reinigen
  • snelheid en makkelijke regeling van kookzones

Minpunten

  • hoge aansluitwaarde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

anneke79 05-10-2016

hele fijne ruime inductie kookplaat

Algemene score

10,0
Ik ben voor het eerst met inductie gaan koken en het bevalt uitstekend. De boostfunctie zorgt ervoor dat in enkele minuten je water kookt. Het verhogen en verlagen van de temperatuur gaat ook snel. De timer is praktisch en kan zo worden ingesteld dat de pit meteen uitgaat. Het eten is ook nog eens sneller klaar en het poetsen gaat gemakkelijk. Kortom een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Ceessie2 10-08-2016

Uitstekende kookplaat.

Algemene score

8,0
In de nieuwe keuken in de nieuwe woning geplaatst. Zijn we zeer tevreden over. Kookt prima.. Mooie uitvoering en toudhknoppen voor de bediening.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Toon meer reviews