Siemens EH975LVC1E - Reviews

Specificaties
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
11100 watt
Type/soort
kookplaat

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

yalcin 04-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

siemens inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
erg goed apparaat en siemens een van de beste. ik heb alle apparaten van siemens staan. ik zou dit voor iedereen raden

Pluspunten

  • energie zuinig
  • design is erg mooie
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lexio 24-01-2018

Grote kookplaat met veel vermogen.

Algemene score

8,0
Deze kookplaat nu een aantal maanden in bezit en de plaat bevalt goed. Wel gaat de bediening, via tiptoetsen, erg zwaar en moet je soms hard drukken. De timerfunctie is ook ideaal, maar de braadfunctie is niet echt handig, omdat je eerst in een tabelletje het gerecht moet opzoeken, dan een niveau moet instellen wat gelijk staat aan het aan de temperatuur. Het zou fijner zijn als direct een gewenste temperatuur gekozen zou kunnen worden.
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

SBeek 22-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inbouw:
Duidelijke tekening en montage instructie waardoor makkelijk in te bouwen en aan te sluiten kookplaat.
Gebruik:
Na een paar dagen de kookplaat te hebben gebruikt is de eerste indruk dat we een goede keus hebben gemaakt.
De bediening is eenvoudig en wat een verademing qua gebruiksgemak t.o.v. de defect geraakte (smeulende) Whirlpool keramische kookplaat.

Pluspunten

  • inbouw eenvoudig
  • eenvoudige bediening
  • geen minpunten tot nu toe
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marten 25-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige inductie kookplaat

Algemene score

9,0
Dit product heeft een prachtug design, is erg gemakkelijk te instaleren en is erg gemakkelijk om mee te koken.
Ook de snelheid van de kookzones is geweldig.
Schoonmaken is ook erg makkelijk omdat het geheel exact vlak is.
IN conclusie een aanrader voor iedere keuken.

Pluspunten

  • design
  • gemak
  • installatie
  • reinigen
  • snelheid en makkelijke regeling van kookzones

Minpunten

  • hoge aansluitwaarde
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diane 19-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

5-pits kookplaat met ruime kookplaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een super kookplaat! Ruime kookplaten waardoor je de pannen goed naast of onder elkaar kan zetten. Het instellen van tijden gaat makkelijk het bedieningspaneel ziet er ook nog eens leuk uit!

Pluspunten

  • ruime kookplaten
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C. Roovers 10-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime inductiekookplaat

Algemene score

9,0
De kookplaat werkt ontzettend snel en prettig. Erg fijn om op deze inductiekookplaat te koken. Doormiddel van de drie verschillende zones kan er met veel boost gekookt worden waardoor je snel een maaltijd op tafel hebt staan. Altijd op Siemens inductieplaten gekookt en ik zou niet anders willen.

Pluspunten

  • Werkt snel en efficient
  • Ruime kookplaat
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SchoutenW 02-12-2017

utstekende kookplaat

Algemene score

8,0
jammer dat in de installatie-gids niet staat hoe de kookplaat juist aangesloten moet worden op dubbel gezekerde wandcontactdoos.
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jicky1959 02-10-2017

Topper!

Algemene score

10,0
het is even wennen, maar het koken op de inductiekookplaat is een feestje op zich! de braadsensor, de eilanden, er is zoveel mogelijk met deze plaat. Je moet er even mee leren omgaan, maar met de duidelijk beschrijvingen is dat geen enkel probleem. Een topper in de keuken! Ook het schoonhouden is simpel, vele malen makkelijker dan een gastoestel dat wij hiervoor hadden.
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arjan 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige bediening en een prachtig ontwerp, dat geldt zeker voor deze kookplaat. De duidelijke display licht mooi rood op. Eenvoudig schoon te houden, niet onbelangrijk. Hij blijft mooi.

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit
  • handig in gebruik
  • mooi design en display
  • eenvoudig schoon te maken en houden

Minpunten

  • breed model, heeft ook een bredere afzuiger nodig.
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jaapz 10-07-2017

een heel fijn en mooi apparaat

Algemene score

10,0
Een hele mooie kookplaat zeer makkelijk te bedienen snel en een heel mooi design een sieraad in de keuken
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Inke 10-07-2017

Veel ruimte op de plaat

Algemene score

8,0
Fijne plaat, veel ruimte, is verdeeld in 3 zones.
Boost functie werkt perfect. Zelfs warmhoudfunctie, Heel makkelijk!
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Amel 14-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Siemens Inductie EH975LVC1E

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Grote kookplaat, mooi design. In het middenstuk kan een grote pan op. Ideaal voor mijn couscouspan! De kookplaat is gebruiksvriendelijk en de warmtebron is super, zeker met de "boostfunctie."

Pluspunten

  • Boost
  • formaat

Minpunten

  • nog niet tegengekomen
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frida 24-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Overgestapt van keramisch naar inductie en dit is een wereld van verschil. de kookplaat is makkelijk te bedienen, erg luxe, voedsel snel warm en heel makkelijk schoon te maken.
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 26-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote plaat, veel ruimte voor grote pannen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede zichtbare kookzones met ruimte voor grote pannen naast elkaar.
Zeer makkelijkschoon te maken.
Plaat is kindvriendelijk omdat de kookzones je niet kunnen branden omdat ze zeer snel afkoelen.
Gebruiksvriendelijk dmv de tiptoetsen en grote cijfers.

Pluspunten

  • Snel schoon te maken
  • Snel afgekoelde kookzones
  • Gebruiksvriendelijk
  • Grote pannen makkelijk naast elkaar te plaatsen

Minpunten

  • Geen krasvrije glasplaat
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gw 11-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

1e indruk is goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat kookplaat binnen was, meteen zelf geinstalleerd. (je moet wel een beetje handig zijn en weten wat voor aansluiting je hebt). Simpele en overzichtelijke bediening. Werkt prima.
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre.L 26-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

defect binnen 8mnd

Algemene score

5,0
Nieuwe Bruynzeel keuken met 3x Siemens apparatuur. Kookplaat geeft vaker E. Vaatwasser al interne lekkage gehad en Stoomoven ook al 2x lekkage gehad en nog niet opgelost.

Minpunten

  • is Siemens nog wel wat het geweest is ?
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Jack en Will Braken 22-12-2016
  • Product paar weken in bezit

mooie inductieplaat met grote zones en hoog vermogen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie inductieplaat met 5 stuks zones en hoge boost vermogen.
Goed te onderhouden. Dit is onze eerste inductie kookplaat en het bevalt erg goed.

Pluspunten

  • Design is mooi
  • Met boost zones
  • 5 pitten met veel ruimte voor pannen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunshine 10-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Inductiekookplaat 10x beter dan keramisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inductie koken is 10x beter dan keramisch. We hebben onze keramische kookplaat vervangen door inductie koken. Het verwarmt veel sneller en is makkelijker schoon te maken.

Pluspunten

  • snelheid koken
  • makkelijk af te nemen
  • mooie digitale display

Minpunten

  • geen klein pitje voor sauspan
  • knopjes goed indrukken
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 20-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Ideale inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kookplaat is zeer snel, en zeer precies in te stellen qua power. Na twee keer koken heb je alles al door! Door de grootte van de plaat staan meerdere pannen met lange steel of grote handvaten elkaar niet in de weg.
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a.goertz 11-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

INDUCTIE KOOKPLAAT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en grote koopplaat. Deze is eenvoudig te bedienen. Hij bestaat uit vijf kookzones. De kookplaat heeft veel mogelijkheden en is makkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • veel kookstanden
Geschreven voor: Siemens EH975LVC1E

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews