Siemens EH975LVC1E - Reviews

Specificaties
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
11100 watt
Aantal gasbranders/kookzones
5
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Judith 26-03-2017 Product paar weken in bezit

Grote plaat, veel ruimte voor grote pannen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede zichtbare kookzones met ruimte voor grote pannen naast elkaar.
Zeer makkelijkschoon te maken.
Plaat is kindvriendelijk omdat de kookzones je niet kunnen branden omdat ze zeer snel afkoelen.
Gebruiksvriendelijk dmv de tiptoetsen en grote cijfers.

Pluspunten

  • Snel schoon te maken
  • Snel afgekoelde kookzones
  • Gebruiksvriendelijk
  • Grote pannen makkelijk naast elkaar te plaatsen

Minpunten

  • Geen krasvrije glasplaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SBeek 22-03-2017 Product paar dagen in bezit

Eerste indruk inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inbouw:
Duidelijke tekening en montage instructie waardoor makkelijk in te bouwen en aan te sluiten kookplaat.
Gebruik:
Na een paar dagen de kookplaat te hebben gebruikt is de eerste indruk dat we een goede keus hebben gemaakt.
De bediening is eenvoudig en wat een verademing qua gebruiksgemak t.o.v. de defect geraakte (smeulende) Whirlpool keramische kookplaat.

Pluspunten

  • inbouw eenvoudig
  • eenvoudige bediening
  • geen minpunten tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gw 11-02-2017 Product paar dagen in bezit

1e indruk is goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat kookplaat binnen was, meteen zelf geinstalleerd. (je moet wel een beetje handig zijn en weten wat voor aansluiting je hebt). Simpele en overzichtelijke bediening. Werkt prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre.L 26-01-2017 Product paar maanden in bezit

defect binnen 8mnd

Algemene score

5,0
Nieuwe Bruynzeel keuken met 3x Siemens apparatuur. Kookplaat geeft vaker E. Vaatwasser al interne lekkage gehad en Stoomoven ook al 2x lekkage gehad en nog niet opgelost.

Minpunten

  • is Siemens nog wel wat het geweest is ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Jack en Will Braken 22-12-2016 Product paar weken in bezit

mooie inductieplaat met grote zones en hoog vermogen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie inductieplaat met 5 stuks zones en hoge boost vermogen.
Goed te onderhouden. Dit is onze eerste inductie kookplaat en het bevalt erg goed.

Pluspunten

  • Design is mooi
  • Met boost zones
  • 5 pitten met veel ruimte voor pannen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sunshine 10-12-2016 Product paar dagen in bezit

Inductiekookplaat 10x beter dan keramisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inductie koken is 10x beter dan keramisch. We hebben onze keramische kookplaat vervangen door inductie koken. Het verwarmt veel sneller en is makkelijker schoon te maken.

Pluspunten

  • snelheid koken
  • makkelijk af te nemen
  • mooie digitale display

Minpunten

  • geen klein pitje voor sauspan
  • knopjes goed indrukken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan 20-11-2016 Product paar maanden in bezit

Ideale inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kookplaat is zeer snel, en zeer precies in te stellen qua power. Na twee keer koken heb je alles al door! Door de grootte van de plaat staan meerdere pannen met lange steel of grote handvaten elkaar niet in de weg.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a.goertz 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

INDUCTIE KOOKPLAAT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en grote koopplaat. Deze is eenvoudig te bedienen. Hij bestaat uit vijf kookzones. De kookplaat heeft veel mogelijkheden en is makkelijk schoon te houden

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • veel kookstanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Graumans 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

Inductie kookplaat

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor een Siemens inductie kookplaat omdat het een zeer goede kwaliteit is tegen een zeer gunstige prijs en nog een groot pluspunt is het bedieningsgemak !! Zeer goede indeling van de kookvlakken en het geweldige grote vlak in het midden.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • grote kookvlak in het midden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marten 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige inductie kookplaat

Algemene score

9,0
Dit product heeft een prachtug design, is erg gemakkelijk te instaleren en is erg gemakkelijk om mee te koken.
Ook de snelheid van de kookzones is geweldig.
Schoonmaken is ook erg makkelijk omdat het geheel exact vlak is.
IN conclusie een aanrader voor iedere keuken.

Pluspunten

  • design
  • gemak
  • installatie
  • reinigen
  • snelheid en makkelijke regeling van kookzones

Minpunten

  • hoge aansluitwaarde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbie 06-07-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie functionele plaat

Algemene score

8,2
Zijn zeer tevreden over onze inductie kookplaat. Eenvoudig te bedienen en toch vele snufjes. De touch-sliders werken eenvoudiger dan de voorgaande kookplaat die omhoog of omlaag schakelde door middel van herhaaldelijk drukken op de desbetreffende toets.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer