Siemens EH675FEC1E - Reviews

Best Reviewed dec 2016 Siemens EH675FEC1E
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Aantal gasbranders/kookzones
4
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

inductie koken 24-08-2016 Product paar dagen in bezit

Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kookplaat is makkelijk in gebruik en de bediening is duidelijk. Ook het gebruik is eenvoudig. Alle 4 de kookzones zijn voor verschillende maten van de pan te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wim 19-04-2017 Product paar weken in bezit

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk te plaatsen. Zeer gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Zeer handig met de boostfunctie om snel iets te verwarmen. Echte aanrader en niet duur in aankoop.

Pluspunten

  • makkelijk in onderhoud
  • makkelijk te gebruiken
  • zeer makkelijk met de slide toetsen
  • niet duur in aankoop, prijs kwaliteit zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo en Annette 18-04-2017 Product paar weken in bezit

Inductie kookplaat 60 cm best getest en gewaardeerd

Algemene score

10,0
De Siemens EH675FEC1E aangeschaft i.v.m. vervanging van een kookplaat uit 2002. Gekocht op advies van Siemens monteur en geleverd door keukenloods Zaandam. Top kwaliteit en top service ook wat betreft after sales.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • 4 jaar garantie
  • uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke V 11-04-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi vlak op het aanrecht

Algemene score

10,0
Mooie vlakke inductiekookplaat met rvs afwerking aan de zijkant en facetrand aan de voorkant. Drie verschillende maten kookzones. Goede duidelijke bediening.
De braadsensor op twee kookzones is ook een mooie uitvinding. De sensor zorgt dat de temperatuur niet hoger gaat dan ingestelde temperatuur. Zo kan je vet of olie niet oververhitten. Kookzone warmt alleen op wanneer het nodig is om de temperatuur te handhaven. zeer gebruiksvriendelijk. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Braadsensor
  • Powerboost-functie
  • Drie maten kookzones

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Hurks 04-04-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige kookplaat met uitstekende layout

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze kookplaat heeft de beste indeling die je je kunt bedenken. Je pannen hebben de ruimte waardoor ze nooit meer per ongeluk met de bedieningstoetsen in aanraking komen en zo ongewild de instellingen wijzigen. De centraal middenvoor geplaatste bediening is simpel en intuitief waardoor de uitstekende gebruikershandleiding meestal niet nodig is. Daarbij is het een echte krachtpatser die alle moderne functies in zich heeft. Kortom: een sierraad in onze keuken.

Pluspunten

  • Indeling van de kookplaat
  • Krachtpatser
  • Alle functies die je je kunt wensen
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colin tk 04-03-2017 Product paar dagen in bezit

Goede kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede inductie kookplaat, werkt perfect en snel zeker met de ideale manier van het instellen qua temperatuur.
Wat wel tegenvalt is het feit dat je de braadsensor wel zou kunnen gebruiken maar daar heb je weer een speciale koekenpan voor nodig en die kost ruim 100 euro, daarom ook een 8 ipv van een 10 want dat vertellen ze niet bij aanschaf van de kookplaat.

Pluspunten

  • Touchslider
  • Powerboost

Minpunten

  • Aparte dure braadpan nodig voor de braadsensor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fena 10-01-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer eenvoudige bediening!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voorheen een inductieplaat gehad van een concurrent, dit apparaat onderscheid zich de eenvoudige bediening. Hierdoor kan je snel inspelen op je kookwensen. Het RVS randje geeft de inductie plaat een chique uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Huib 01-01-2017 Product paar dagen in bezit

Siemens Inductiekookplaat nóg mooier dan verwacht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kookplaat (EH675FECEE) heeft een stylish uiterlijk: zwart glas met een subtiel rvs randje aan de zijkanten. Een overzichtelijke bediening, veel mogelijkheden. De braadsensor vind ik een heel prettig extraatje!
Een prima apparaat voor een faire prijs. Ik reken op een langere levensduur dan de vorige kookplaat van Ikea -Whirlpool, die er precies na de garantieperiode van 5 jaar volledig mee stopte!
P.M. : waarom geeft Siemens geen 5 jaar garantie op zo'n kwaliteitsproduct?

Pluspunten

  • Stylish
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Veel mogelijkheden
  • Braadsensor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ak 12-12-2016 Product paar weken in bezit

Wauw, makkelijk, snel, stil, SUPER

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden! Mooi, strak, modern, ziet er gaaf uit, geen gedoe me roosters, stil, en ga maar door. Ik heb nog maar een paar keer gekookt met 1 pan, maar daarover tevreden!

Pluspunten

  • Snel, mooi, strak, super
  • Deugdelijk

Minpunten

  • Snel witte vlek op de plaat, krijg ik er niet af
  • Veel watt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mark 04-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima Inductie kookplaat. Werkt zeer snel. Wij zijn erg tevreden over deze inductiekookplaat. een minpuntje is dat in onze donkere keuken de bedieningstoetsen moeilijk zijn te vinden. Was mooi geweest als deze ook verlicht waren.

Pluspunten

  • Doet zijn werk zeer goed

Minpunten

  • bediengstoetsen slecht zichtbaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Dekker 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne bediening, mooi en strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg fijn apparaat met mooi en strak design door de rvs afwerking. Bediening werkt zeer prettig met touch knoppen.

Pluspunten

  • Bediening
  • Design

Minpunten

  • Glas kleurt rood door verlichting erboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

aklok 04-11-2016 Product paar weken in bezit

inductie kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
mooi design, handig in gebruik,
moest er even aan wennen, maar heb er nu heel veel plezier van. ook is de plaat erg snel weer afgekoeld, zodat je niet snel je handen verbrand.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-11-2016 Product paar weken in bezit

supersnel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor dit produkt met 4 zones omdat 5 zones voor mijn keuken teveel is. De inductie kookplaat is zeer makkelijk te reinigen. Op alle zones zit een boost, wat inhoudt dat het water of gerechten met een druk op de knop B van boost op vol vermogen verwarmen. En dit is razendsnel. Veeeel sneller dan een waterkoker en gas. Door de schuif heel makkelijk te bedienen door licht aan te raken. Tevens een indicatie van de rest warmte en een kookwekker die de zone laat afslaan als de tijd is afgelopen.
Al met al een echte aanrader. Ben echt tevreden dat ik de stap van gas naar inductie heb genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMTBS 02-10-2016 Product paar weken in bezit

goede functionaliteit, mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie kookplaat, die gemakkelijk is in het gebruik. heldere bediening, alleen het instellingschermpje is een beetje klein

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • goede functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lesley 17-08-2016 Product paar maanden in bezit

Prachtig discreet en minimalistisch design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele dunne plaat waardoor hij heel strak en minimalistisch oogt. Makkelijk in gebruik en kookplaten worden snel warm en hebben voldoende vermogen om echt te kunnen koken (zoals op gas).

Pluspunten

  • Goed vermogen
  • Design
  • formaat kookplaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig strak product

Algemene score

9,0
Eenvoudig en goed te bedienen strak van design. Kwaliteit en kookgemak. Een product om aan te bevelen eenvoudig te installeren en in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer