Siemens EH675FEC1E - Reviews

Specificaties
Plaatsing
inbouw
Aansluitwaarde
7400 watt
Type/soort
kookplaat

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EH675FEC1E op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Colin tk 04-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

8,0
Goede inductie kookplaat, werkt perfect en snel zeker met de ideale manier van het instellen qua temperatuur.
Wat wel tegenvalt is het feit dat je de braadsensor wel zou kunnen gebruiken maar daar heb je weer een speciale koekenpan voor nodig en die kost ruim 100 euro, daarom ook een 8 ipv van een 10 want dat vertellen ze niet bij aanschaf van de kookplaat.

Pluspunten

  • Touchslider
  • Powerboost

Minpunten

  • Aparte dure braadpan nodig voor de braadsensor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 04-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

8,0
Prima Inductie kookplaat. Werkt zeer snel. Wij zijn erg tevreden over deze inductiekookplaat. een minpuntje is dat in onze donkere keuken de bedieningstoetsen moeilijk zijn te vinden. Was mooi geweest als deze ook verlicht waren.

Pluspunten

  • Doet zijn werk zeer goed

Minpunten

  • bediengstoetsen slecht zichtbaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Hurks 04-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige kookplaat met uitstekende layout

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

9,0
Deze kookplaat heeft de beste indeling die je je kunt bedenken. Je pannen hebben de ruimte waardoor ze nooit meer per ongeluk met de bedieningstoetsen in aanraking komen en zo ongewild de instellingen wijzigen. De centraal middenvoor geplaatste bediening is simpel en intuitief waardoor de uitstekende gebruikershandleiding meestal niet nodig is. Daarbij is het een echte krachtpatser die alle moderne functies in zich heeft. Kortom: een sierraad in onze keuken.

Pluspunten

  • Indeling van de kookplaat
  • Krachtpatser
  • Alle functies die je je kunt wensen
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke V 11-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Mooi vlak op het aanrecht

Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

10,0
Mooie vlakke inductiekookplaat met rvs afwerking aan de zijkant en facetrand aan de voorkant. Drie verschillende maten kookzones. Goede duidelijke bediening.
De braadsensor op twee kookzones is ook een mooie uitvinding. De sensor zorgt dat de temperatuur niet hoger gaat dan ingestelde temperatuur. Zo kan je vet of olie niet oververhitten. Kookzone warmt alleen op wanneer het nodig is om de temperatuur te handhaven. zeer gebruiksvriendelijk. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Braadsensor
  • Powerboost-functie
  • Drie maten kookzones

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Nijf 16-05-2017

Mijn beste keukenmaatje!!

Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

10,0
Wat een genot om nu te koken, de aan/uit toets zit in het midden, dus geen pannen die erop staan, zodat deze daardoor uitgaat. Door de power-boost functie, gaat het koken nog sneller, en is deze turbo de " porsche " onder de inductie. Modern design, snel , comfort en zekerheid, dit wil toch iedereen!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jo en Annette 18-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Inductie kookplaat 60 cm best getest en gewaardeerd

Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

10,0
De Siemens EH675FEC1E aangeschaft i.v.m. vervanging van een kookplaat uit 2002. Gekocht op advies van Siemens monteur en geleverd door keukenloods Zaandam. Top kwaliteit en top service ook wat betreft after sales.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • 4 jaar garantie
  • uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huib 01-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Siemens Inductiekookplaat nóg mooier dan verwacht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

9,0
De kookplaat (EH675FECEE) heeft een stylish uiterlijk: zwart glas met een subtiel rvs randje aan de zijkanten. Een overzichtelijke bediening, veel mogelijkheden. De braadsensor vind ik een heel prettig extraatje!
Een prima apparaat voor een faire prijs. Ik reken op een langere levensduur dan de vorige kookplaat van Ikea -Whirlpool, die er precies na de garantieperiode van 5 jaar volledig mee stopte!
P.M. : waarom geeft Siemens geen 5 jaar garantie op zo'n kwaliteitsproduct?

Pluspunten

  • Stylish
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Veel mogelijkheden
  • Braadsensor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inductie koken 24-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

8,0
Kookplaat is makkelijk in gebruik en de bediening is duidelijk. Ook het gebruik is eenvoudig. Alle 4 de kookzones zijn voor verschillende maten van de pan te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud1 06-02-2018

Snel, mooi en compleet

Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

10,0
Afgelopen maand kochten we deze inductiekookplaat. Hij is duidelijk snel. Erg handig is de kookwekker per zone die de zone dan ook uitschakelt. Mooie afwerking. De voorkant loopt af en de zijkanten zijn voorzien van een luxe strip.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

G Stevens 04-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

vriendelijke gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijk en snel te begrijpen. Overgang van gas naar inductie is met deze kookplaat snel onder de knie

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • met de b knop erg snel water aan de kook

Minpunten

  • met meerdere pannen dan is ie aan de kleine kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 19-04-2017
  • Product paar weken in bezit

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk te plaatsen. Zeer gemakkelijk in gebruik en onderhoud. Zeer handig met de boostfunctie om snel iets te verwarmen. Echte aanrader en niet duur in aankoop.

Pluspunten

  • makkelijk in onderhoud
  • makkelijk te gebruiken
  • zeer makkelijk met de slide toetsen
  • niet duur in aankoop, prijs kwaliteit zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dekker 04-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne bediening, mooi en strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

9,0
Erg fijn apparaat met mooi en strak design door de rvs afwerking. Bediening werkt zeer prettig met touch knoppen.

Pluspunten

  • Bediening
  • Design

Minpunten

  • Glas kleurt rood door verlichting erboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MMTBS 02-10-2016
  • Product paar weken in bezit

goede functionaliteit, mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

8,0
mooie kookplaat, die gemakkelijk is in het gebruik. heldere bediening, alleen het instellingschermpje is een beetje klein

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • goede functionaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helmi88 16-11-2018

Erg fijne kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

10,0
Na 14 jaar begaf de vorige Siemens plaat het. Deze werk fijner. Ook de braadsensor werkt heel praktisch. De tiptoetsen zitten dichter op elkaar en net iets anders dus dat is wel wennen. En goed opletten. Als we hier net zo lang en fijn mee kunnen koken als met de vorige is het helemaal geweldig.
Een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Wimke123 17-01-2018

Makkelijk in te bouwen en te bedienen.

Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

10,0
Fijne kookplaat makkelijk te bedienen, boostfunctie en braadsensor maken het koken nog aangenamer. Het inbouwen is gemakkelijk omdat dit dezelfde maten zijn als een gasinbouwplaat.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gre73 01-01-2018

Erg simpel in gebruik.

Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

10,0
Ik ben een paar weken terug overgegaan van koken op gas, naar koken op inductie.
Een kennis zij tegen mij zou je dat wel doen het is vast heel ingewikkeld.
Geen seconde spijt er van gehad. Het gebruik is erg simpel. Alles is duidelijk aangegeven.
En wat ook prettig is? Alles is veel eenvoudiger schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

eefh 11-07-2017

inductiekookplaat Siemens

Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

10,0
Het was heel een makkelijke keuze om voor deze inductiekookplaat te gaan. Deze kookplaat heeft makkelijke bedieningspaneel met veel mogelijkheden. De bradsensoor is een aanrader! Allerbelangrijkste besslissingsfactor was juist de prachtige subtiele rvs rand. Geen van inductiekookplaten van andere merken heeft een subtiele en mooi afgewerkte rvs-rand als deze. We zijn er heel blij mee!

Ik moet wel bekennen dat we van onze keuze voor Bosch zijn afgeweken nadat we deze kookplaat bij onze vrienden hebben gezien. De keuze was beïnvloed juist door de subtiele rvs-rand!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Furkan 12-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Boost power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

10,0
De boost power van deze kookplaat is uitstekend!!
De afstanden tussen de spitsen zijn ook nice, zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ctk24 14-03-2017

Zeer goede kookplaat

Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

10,0
Ik heb deze inductie kookplaat nu enkele weken in gebruik en ben er zeer tevreden over.
Veel mogelijkheden en vooral de braadsensor is uitstekend.
Hiervoor had ik een keramische kookplaat met knoppen, maar het schoonmaken was een drama, met deze plaat is het een fluitje van een cent.
Ik heb hem via een belgische website voor een zeer goede prijs kunnen kopen, rondsnuffelen op het internet loont :-)
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Fena 10-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zeer eenvoudige bediening!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EH675FEC1E

Algemene score

8,0
Voorheen een inductieplaat gehad van een concurrent, dit apparaat onderscheid zich de eenvoudige bediening. Hierdoor kan je snel inspelen op je kookwensen. Het RVS randje geeft de inductie plaat een chique uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews