Siemens ET645HN17E - Reviews

Best Reviewed apr 2017 Siemens ET645HN17E
Best Reviewed april 2017
Specificaties
Energiesoort
elektrisch
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peter 29-05-2017 Product paar dagen in bezit

kookplaat siemens

Algemene score

8,0
product ziet er netjes uit en werkt erg makkelijk
ben zeer tevreden met dit product ook de instalatie was makkelijk en goed

Pluspunten

  • netheid
  • extra blender

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerard 21-04-2017 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kookplaat werkt naar verwachting en is simpel in gebruik door de tiptoetsen en de duidelijke gebruikershandleiding

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Goede kwaliteit
  • Simpel in gebruik

Minpunten

  • Duurde lang voordat het geplaatst was

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

wim 21-04-2017 Product paar dagen in bezit

Tweekrings zones en braadzone

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Duitse degelijkheid, de mogelijkheid om om ook grote braadpannen te gebruiken en de eenvoudige bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 05-04-2017 Product paar dagen in bezit

kookplaat

Algemene score

8,0
Aansluiten was vrij simpel en de kookplaat ziet er goed uit, bediening is goed te doen en de kookplaat is makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Louise1933 25-03-2017 Product paar dagen in bezit

Voor mijn moeder van 83

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat mijn moeder niet durft te internetbankieren en ook nog niet zo goed met een computer overweg kan (83 jaar!) Heb ik haar geholpen met deze aanschaf. Nadat ze had ge googled kwam ze op deze kookplaat uit. Nu wordt hij voor haar nog ingebouwd, en ik weet zeker dat ze er plezier aan gaat beleven. Goede en vlotte service van coolblue. Inmiddels heeft ze hem in gebruik en vind de bediening goed te doen en hij is makkelijk schoon te maken. Kortom een goede keus

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te houden
  • Makkelijk te bedienen ook voor ouderen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kookliefhebber 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Goede bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze gevoelige kookplaat kenmerkt zich door eenvoudige en heldere bedieningstoetsen. Het kinderslot is fijne bijkomstigheid voor gezinnen met kinderen.

Pluspunten

  • compact
  • veelzijdig

Minpunten

  • luide toetsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joschi 04-01-2017 Product paar weken in bezit

Grote plaat met meerdere opties.

Algemene score

9,0
Fijne plaat met een goede optie voor een braadslede. Ook prettig dat je de pit kan aanpassen aan de grote van de pan. Temperatuurregeling werkt ook goed.

Pluspunten

  • braadslee optie
  • grotere pit aanpassen

Minpunten

  • aan/uit knop hard moeten indrukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Happy Cooker 31-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede keuze, goede prijs/kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht als vervanger van onze oude Halogeen kookplaat. Heeft dezelfde kookpunt mogelijkheden als onze oude kookplaat. Bevalt prima. Goed instelbaar en afleesbaar. We waren knoppen gewend, maar tiptoets bediening went snel. (We wilden absoluut geen knoppen OP het kookoppervlak

Pluspunten

  • tiptoetsen bediening
  • bij/af schakelen extra ring
  • instelstand kan per kookpunt onthouden worden

Minpunten

  • tiptoetsen gaan bij vegen makkelijk op OFF

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GB 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne kookplaat, gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Diverse kookplaten vergeleken, kwamen we op deze uit. De kookplaat heeft een goede testscore en een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • overzichtelijk display

Minpunten

  • signaal is wat hard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

joop ilsink 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooi en handige kookplaat, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kookplaat moet ook mooi zijn. En dat is het. Prijs in overeenstemming met kwaliteit. Functioneel erg handig. namelijk grote pannen mogelijk.

Pluspunten

  • mooi
  • grote pannen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ine 16-12-2016 Product paar maanden in bezit

Keramische kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heel makkelijk dat je de kookplaten kunt vergroten..zeer tevreden over! Alles kookt heel vlug, ik raad deze Siemand keramische kookplaat echt aan...zeker wat de prijs betreft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Siemens Keramische Kookplaat ET645HN17E 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Snel warm!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie keramische kookplaats die snel warm wordt, makkelijke bediening behalve het wijzigen van de fabrieksinstellingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

de Jong 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Kookplezier

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben een fan van elektrisch koken! Ruim 30 jaar deed ik met de "oude" elektrische kookplaten van Siemens en moest helaas afscheid nemen van deze kookplaten, aangezien de even oude Siemens oven niet meer goed sloot en deze combinatie werd niet meer geleverd. Heb nu weer voor het merk Siemens gekozen voor de bakplaten (evenals een Siemens oven) en moest apart aangesloten worden. Voordeel is dat ik niet meer via de knoppen aan de oven de kookplaten moet aanzetten, maar via tiptoetsen op de plaat zelf. Ook de mogelijkheid tot uitbreiding van één kookplaat naar een ovale kookplaat vind ik een uitkomst. Ik heb wederom voor dit merk gekozen, aangezien dit merk mij in 30 jaar nooit in de steek heeft gelaten en ik hoop dat ik weer 30 jaar, of meer, vooruit kan! Moet alleen erg wennen aan signaal bij het aantikken van de tiptoetsen.

Pluspunten

  • Mooie keramische kookplaten
  • Tiptoetsen
  • Kinderslot
  • Uitbreidingsmogelijkheid kookzone van 1 kookplaat

Minpunten

  • Hard signaal van tiptoetsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 27-11-2016 Product paar weken in bezit

Keramische kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Scherpe prijs voor een hele goeie kookplaat. Installatie door Expert Zelhem was klaar in 15 min. Het toestel werkt uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. Scheffers 25-10-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie keramische kookplaat in strakke belijning

Algemene score

9,0
Kookplaat is mooi van vorm met 4 kookzones en verschillende uitbreidmogelijkheden voor grotere pannen. Deze kookplaat heeft ook een sudderstand. Handig vind ik de tiptoetsen in de kookplaat, het signaal bij het instellen en de warmte indicator wanneer een plaat nog warm is. Maakt vanwege het gladde en strakke oppervlakte gemakkelijk schoon. Kortom een goede keuze. Daarbij komt dat ik al vaker een Siemens kookplaat heb gehad en mij die qua levensduur en gebruik uitstekend is bevallen.

Pluspunten

  • Prettig in gebruik
  • geschikt voor alle maten pannen
  • strak van vorm
  • krachtige en minder krachtige bronnen

Minpunten

  • even wennen als je eerst een bedieningspaneel had

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hakan66 25-07-2016

Prima

Algemene score

10,0
Ik heb hem twee weken geleden gekocht.
Hij is eenvoudig te bedienen. Zit er heel strak uit. Ik ben er dik te vrede mee.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer