De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 74 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV354RVS / 739132 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het fornuis werkt fantastisch en is heel fijn om op te koken! Het is alleen wel even wennen als je je hele leven op gas hebt gekookt! De tiptoetsen zijn fijn in gebruik, en het regelen van de warmte reageert heel snel.
Pluspunten
Minpunten
De handleiding mag wat uitgebreider
of verwijs naar een filmpje waarin iemand elke knop even demonstreert
Het product werkt naar behoren. Heb dit product aangeschaft vanwege eerdere positieve ervaringen. Mijn vorige kookplaat (ruim 4 jaar in gebruik) is helaas kapot gegaan , omdat er iets zwaars op gevallen was met als gevolg barst in glasplaat en niet verzekerd daarvoor.
Hoop van deze kookplaat langer plezier te hebben.
Ik ben kok van beroep en moest verhuizen naar een gasloze wwoning. Ik was altijd sceptisch over electrisch koken maar deze inductie kookplaat heeft mijn ogen toch geopend. Mega snel koken. De eerste 2x even wennen daarna geweldig. Ik heb de vrijstaande gekozen om meer ruimte op mijn aanrecht te hebben. Echt een mooi apparaat en een regelrechte aanrader.
Ik heb dit product gekocht omdat ik 1) graag op inductie wilde gaan koken en 2) ETNA een degelijke reputatie heeft.
Ik ben er erg blij mee. Eenvoudige bediening, heldere manual, strak uiterlijk, maar vooral ook het gemak van inductie koken.
BEHALVE DAT HET HEEL MOOI STAAT IN ONZE NIEUWE KEUKEN, IS HET GEMAK WAARMEE GEKOOKT WORDT, NA EERST WAT GEWENNING, ZONDER MEER EEN OPVALLENDE VERBETERING.
DAARNAAST ZIJN WIJ BLIJ VERLOST TE ZIJN VAN HET OMSLACHTIG SCHOONHOUDEN VAN HET ROOSTER EN DE ONDERLIGGENDE PLAAT VAN HET GASFORNUIS .
NATUURLIJK HOEVEN WE OOK NIET MEER TE TWIJFELEN OF HET GAS WERKELIJK IS AFGESLOTEN
KORTOM EEN NIEUW TIJDPERK IS VOOR ONS AANGEBROKEN.
GebruiksgemakGoed
VormgevingUitstekend
MogelijkhedenGoed
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
Handvaten pannen worden niet heet.
Signalering als kookveld nog heet is. nog heet is
Makkelijk te reinigen
Signalering te kleine of grote pan voor het kookveld.
Ik heb gekozen voor inductie omdat mijn fornuis met oven ook van etna op het einde liep en toch wou overstappen op elektrisch ik ben er zeer tevreden mee en blij dat ik deze keuze heb gemaakt
Het werkt prima en doet wat hij moet doen
En ik ben van het gas af
Ik woon in senioren Flat
Dus eigenlijk moet de hele Flat het doen
Is gelijk een stuk veiliger
Uiteindelijk terecht gekomen op de Etna KIV354RVS kookplaat
Op internet gezocht naar een vrijstaande inductie kookplaat 54cm breed, 4 kookzones: 2x16cm, 18 en 20cm, pan herkenning, 9 kook standen voor exacte temperatuurregeling. Wel erbij blijven bij de hoge keuze standen. Perilex 2-fasen stekker/krachtstroom stopcontact, geïnstalleerd door specialist. Had 20 jaar een keramische kookplaat, deze onlangs vervangen voor de Etna KIV354RVS inductie kookplaat. Het schoonmaken is aanzienlijk makkelijker en het koken gaat veel sneller, een besparing van tijd en energie. Het bedieningspaneel heeft goede verlichting nodig (2x 4 W.Led), anders moeilijk te zien. Ziet er mooi uit en past bij de RVS afzuigkap en Koelvries combinatie.
DuurzaamheidGoed
GebruiksgemakGoed
MogelijkhedenGoed
VormgevingGoed
Pluspunten
vrijstaand 54cm breed
4 kookzones
panherkenning
Hoge temperatuur 2-fasen krachtstroom
exacte temperatuurregeling
Minpunten
Bedieningspaneel heeft goede verlichting nodig (2x 4 W.Led)
Een fijne compacte vrijstaande inductie kookplaat. Perfect voor als je ruimte wilt besparen. Bovendien heel gemakkelijk in’t gebruik. Blij met mijn aankoop!