ETNA KIF670DS / 735811
Een topaankoop!
Ik heb sinds een paar weken de Etna KIF670DS inductiekookplaat in huis, en ik ben er ontzettend tevreden mee! Koken is echt een stuk leuker (en sneller) geworden sinds ik deze kookplaat gebruik.
Wat ik vooral fijn vind, is hoe snel en krachtig hij werkt. Water kookt in een mum van tijd, en je hebt echt veel controle over de temperatuur. De boostfunctie is ideaal als je snel iets aan de kook wilt brengen.
Ook het design is prachtig: strak, modern en makkelijk schoon te maken. De sliderbediening werkt soepel en intuïtief, waardoor ik moeiteloos kan schakelen tussen standen. Zelfs mijn partner, die normaal niet zo van het koken is, staat nu ineens met plezier in de keuken.
Een andere fijne verrassing: de timer per kookzone. Superhandig als je meerdere gerechten tegelijk maakt. En met de koppelbare zones kan ik zelfs mijn grote grillplaat gebruiken zonder gedoe – ideaal voor een avondje gourmetten of pannenkoeken bakken.
Kortom: ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor de Etna KIF670DS. Goede prijs-kwaliteitverhouding, strak uiterlijk en vooral erg gebruiksvriendelijk. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een degelijke, moderne inductiekookplaat!
Pluspunten
- Snelle opwarming
- Vormgeving
- Flexibele kookzones
- Makkelijk schoon te maken