Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 69 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV360WIT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**n@g**l.com 08-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kies voor Etna kun je jaren vooruit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Ik ben heel erg tevreden fijn veel ruimte om de panne op zetten.
En het is een mooie aanwinst in mijn keuken.

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Kies voor ETNA kun je jaren vooruit. Kijk dat is natuurlijk heel erg leuk om te lezen. Bedankt voor deze mooie woorden. Fijn dat de kookplaat zo goed bevalt en mooi staat in jouw keuken.

Wij wensen je jaren van kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

k**d@g**l.com 08-11-2022
  • Product gekocht

KIV360WIT ETNA

Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

5,0
Gekocht op 22 juni 2022. In gebruik genomen op 19 september 2022. Meteen problemen, Alles sloeg uit met koken. Electro monteur gebeld om te kijken of het aan meterkast lag. Toen het daar niet aan lag, Atag Etna storing doorgegeven, op 11-10-2022 monteur geweest en generator vervangen en wcd aansluitblok vervangen. 14 dagen deed hij het goed toen weer storing E5 op 25 oktober 2022, dit weer gemeld monteur komt op 15-11-2022 omdat onderdeel besteld moest worden. Hopelijk word het nu opgelost. Het is echt een fijne plaat, maar had wel verwacht dat je een nieuwe plaat zou krijgen na zoveel problemen. Als het maar opgelost zal worden. Monteur Etna Atag mag wel wat zorgvuldiger met plaat om gaan tijdens reparatie om krassen op plaat te voorkomen. Tafel vol met handdoeken liggen, om krassen te voorkomen. Mocht het opgelost worden zal ik een goed Review geven, maar op dit moment ben ik echt ontevreden, omdat je niet normaal kan koken.
Officiele reactie van Atag 09-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst vinden wij het erg vervelend om te lezen dat de kookplaat in een korte periode al twee keer een defect vertoont. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat dit als zeer teleurstellend wordt ervaren al is dit natuurlijk nooit een moedwillige intentie geweest. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest. Ons streven is juist dat onze klanten veel plezier mogen beleven van onze apparatuur. Wij gaan ervan uit dat de monteur het naar volle tevredenheid zal oplossen. Onze oprechte excuses voor het ontstane ongemak.

Met vriendelijke groet. Femke
Webcare ETNA

Reageer

h**l@h**r.nl 07-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed en voordelig inductie comfoor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Goed en redelijke prijs voldoet aan onze verwachtingen. Alleen 1 klein minpuntje het bedieningspaneel is wat moeilijk te zien zeker als je al wat oudere ogen heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-11-2022

Beste heer/mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat jullie de tijd hebben genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de kookplaat aan jullie verwachtingen voldoet. De feedback betreft het bedieningspaneel zullen wij meenemen in de verdere productontwikkeling.

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Marjorie 06-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Goede kookplaat, enkel pit met hoogste power zou links onder moeten zitten.

Pluspunten

  • Design
  • Functionaliteit
  • Prijs

Minpunten

  • Handleiding klopt niet pit uitschakelen met + en -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 07-11-2022

Beste Marjorie,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met het design en werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Eddie 30-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Met plezier wennen aan anders

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

10,0
Gekocht vanwege renovatie woning waarbij ik kon overstappen van gas naar elektrisch koken, inductie dus.
En hoewel nog aan het uitproberen absoluut geen spijt van deze aankoop. Nooit echt fan van koken, maar krijg er steeds meer plezier in. Uiteraard even wennen aan nieuwe manier van koken, maar wennen gaat snel. En zoals gezegd, het is wennen met plezier 😀

Pluspunten

  • Makkelijk aansluiten
  • Ruim/ruimte
  • Booster

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste Eddie,

Wow, een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en wij dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden. Wat leuk dat je door deze overstap het plezier in koken aan het ontdekken bent.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

D**l@u**l.nl 19-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie voor een nwe kookbeleving na 46 jr op gas koken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
ETNA inductie opbouwkookplaat aangeschaft bij fa Verkerk Ede. Super service in deze winkel. Na 46 jaar op gas gekookt te hebben nu deze inductieplaat aan het ontdekken. Wat makkelijk gaat het, superfijn met schoonmaken, snel aan de kook de gerechten en meeeer dan tevreden!!!
ETNA bedankt voor deze nieuwe (kook) fase in ons leven!!!

Pluspunten

  • Schoonhouden
  • Super snelle bereiding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 20-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wat leuk dat u overgestapt bent naar inductie en dat u meteen zo enthousiast bent.
Ook onze dealer heeft u goed geholpen dat zien wij natuurlijk graag!

Wij wensen u heel veel plezier met deze nieuwe (kook) fase!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**d@h**t.nl 15-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

8,0
Vind de touchbediening wat klein en onduidelijk, zou ook moeten oplichten net als de standen van de kookzones.
Verder is de bediening simpel, zelfs mijn moeder van 86 had na 1x koken al door hoe t werkte.

Pluspunten

  • overal te plaatsen waar perilex wcd zit
  • kookt snel
  • veel standen
  • warmhoudfunctie
  • veilig!

Minpunten

  • iets onduidelijk touch bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat en dat ook jouw moeder goed overweg kan met de kookplaat. Samen kunnen koken is natuurlijk toch het allerleukst!
Hopelijk went de bediening snel en kan jij zonder te kijken alle instellingen vinden.

Wij wensen jou en natuurlijk jouw moeder heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

KFF 12-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

10,0
Super fijne kookplaat, eenvoudig te bedienen en makkelijk schoon te maken. Heel tevreden!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • Eenvoudig schoonmaken

Minpunten

  • Tot nu toe geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 13-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

M.Meeuwis 08-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA KIV360WIT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

10,0
Mijn keuze de ETNA KIV360WIT! Besteld en bij ophalen de belangrijkste functies uitgelegd gekregen. Werkelijk 'Plug & Play' stekker in stopcontact en aan het koken geslagen. Een genot in gebruik en aanwinst voor mijn keuken. Strak ontwerp eenvoudig en duidelijk in bediening en eenvoudig schoon te maken. De ETNA KIV360WIT doet wat beloofd is met als bonus extra garantie, na registratie en informatie over gebruik en onderhoud ook na aanschaf.

Pluspunten: Plug & Play.; Duidelijk in gebruik.; Eenvoudig in gebruik.; Eenvoudig reinigen.; Snel warm.

Pluspunten

  • Plug & Play.
  • Eenvoudig en duidelijk in gebruik.
  • Gemakkelijk schoon te maken.
  • Extra garantie na?registratie.
  • Updates en informatie na aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste heer/ mevrouw Meeuwis,

Een topscore, daar worden wij blij van! Bedankt voor deze mooie 10!
Wat fijn om te lezen dat het gebruik van de kookplaat een genot is, en dat ook het mooie design zo goed bevalt.
De extra garantie is natuurlijk ook mooi meegenomen, al gaan wij er natuurlijk van uit dat jij deze niet nodig zal hebben.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**t@g**l.com 05-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Mooi design. Makkelijk te bedienen. Door hoog vermogen gaat koken veel sneller dan op gas

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel heet
  • Makkelijk te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie score.
Wat fijn om te lezen dat het mooie design, de handige bediening en het snelle koken jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Harrie de Haas 04-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top- inductieplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

8,0
De keus was snel gemaakt, wij wilden allang van het 'gas' af maar je weet niet waaraan je begint, alles is vreemd, je moet opnieuw leren koken en wennen aan al die instellingen om het te kunnen bedienen, het ging allemaal zo vanzelf dat wij er erg blij mee zijn, de pannen blijven schoon, je haalt een doekje over de plaat na het koken en het ziet er weer keurig uit, dit hadden wij al veel eerder moeten doen.

Pluspunten

  • gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • beetje groot (opbouwmodel)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-10-2022

Beste Harry,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze positieve review.
Wij kunnen ons goed voorstellen dat de stap groot is om over te stappen van gas naar inductie.
Het is dan ook extra fijn om te lezen dat dit jou zo goed bevalt!
Het gebruiksgemak en het eenvoudige onderhoud bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Bouwmansremco@gmail.com 29-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

10,0
Vandaag binnen gekregen😃
Top product
Voldoet aan alle verwachtingen
Beschrijving is zeer goed gedetailleerd
Plug en play, het doet het gelijk
Gelijk alles uitgeprobeerd
Bijzonder tevreden 👌

Pluspunten

  • Werkt gelijk
  • Wil niks anders meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 30-09-2022

Beste Remco,

Hartelijk bedankt voor deze fantastische score, een 10!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat en dat deze aan al jouw wensen kan voldoen.
Ook de verschillende mogelijkheden heb jij meteen even uitgetest, slim!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

z**5@h**l.com 11-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige inductie kookplaatt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

10,0
Geweldig om te koken en te braden had dit product veel eerder moeten aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-09-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review en het mooie cijfer. We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Han van Mourik 30-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

8,0
Uitstekend apparaat met aardig wat mogelijkheden, heb dit merk gekocht omdat Etna goed bekend staat. Ben zeer tevreden

Pluspunten

  • Werkt prima
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Is vrij zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 31-08-2022

Beste Han,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze positieve review.
Wij zijn blij dat jij gekozen hebt voor ETNA!
Fijn dat het gebruiksgemak en de mogelijkheden jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**r@g**l.com 26-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topklasse! minder geschikt voor slechtzienden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Ik had een kookplaat nodig met een perilex stekker anders had ik toevallig een andere Etna kookplaat gekocht.
Ik wilde ook een kookplaat waarmee ik lang mee vooruit zou kunnen ik vond deze kookplaat er stond in de specificatie dat het een topklasse kookplaat was en ook een paar tientjes goedkoper dan gemiddeld ik dacht voor deze moet ik gaan.
Ik ontdek wel dat het geen kookplaat is voor slechtzienden.

Pluspunten

  • Gelijkmatige opwarming
  • Boost
  • Panherkening

Minpunten

  • Niet geschikt voor slechtzienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking van de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**n@o**k.com 22-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Fantastisch apparaat! Werkt goed en snel, bediening heb je snel door. Een minpuntje voor mij is dat de grote 'brander' linksachter zit en niet linksvoor. Het snoer en de perilex-stekker zijn reeds aangesloten, maar dat wil niet zeggen dat je de stekker zo in een perilex-stopcontact kunt steken. Eerst laten controleren door een elektriciën of de aansluiting klopt. Mocht je het toch doen en krijg je code 'E5' dan komen de aansluitingen in het stopcontact en die van de stekker niet overeen.

Pluspunten

  • 2-fasen
  • snel
  • werkt goed

Minpunten

  • grote 'brander' zit linksachter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 23-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Een fantastisch apparaat; dat is natuurlijk erg leuk om te lezen. Niets zo fijn als een tevreden klant. De kookplaat is inderdaad standaard uitgerust met een perilex stekker voor aansluiting op een perilex stopcontact. Wil je een gaskookplaat vervangen? Dan is het inderdaad raadzaam om een erkend installateur te laten kijken en eventueel de meterkast te laten aanpassen met een perilex aansluiting.
Hartelijk dank voor de mooie feedback.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Wecare ETNA

Reageer

Maikel 17-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maikel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
perfecte tempratuur verdeling bij het opwarmen van de kookzones en goede verdeling van de kookzones de kookplaat is ook als een echte master gebouwd maar misschien minder geschikt voor slechtzienden

Pluspunten

  • tempratuur gelijkmatig verdeeld
  • kookzones juist verdeeld
  • uitstraling
  • ontwerp van de kookplaat

Minpunten

  • geen kookplaat voor slechtzienden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 18-08-2022

Beste Maikel,

Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het gebruik en design van de kookplaat.
Wij wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim Webcare ETNA

Reageer

w**n@u**l.nl 09-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kookplaat makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
fijne kookplaat zeer snel warm vergeleken met de vorige kooklaat die electrisch was mooie uitstraling makkelijk schoon maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite hebt genomen om deze mooie review achter te laten.
Wat leuk om te lezen dat jij tevreden bent met het koken op inductie.
Het mooie design, gebruiksgemak en de mogelijkheden bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Han 05-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sieraad in je keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

8,0
Fijne kookplaat erg snel warm, de restwarmte is makkelijk te gebruiken.
Gebruiksvriendelijk apparaat
handig te bedienen en heeft een mooi uitstraling.

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste Han,

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het mooie design en het gebruiksgemak van de kookplaat.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**r@h**l.com 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIV360WIT

Algemene score

9,0
Deze kookplat voldoet aan alle verwachtingen is zeer geschikt voor een gezin van 3 mensen,de pitten zijn lekker ruim opgesteld en genoeg vermogen. dus ik ben zeer tevreden maar wel wat aan de dure kant als je dat vergelijkt met de inbouw platen. maar helaas ik heb geen keus du s ik ben toch blij.

Pluspunten

  • krachtig
  • strak

Minpunten

  • dat de plaat niet verkleurt als die heet is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-08-2022

Beste heer / mevrouw,

wat een mooie score, een 9! Bedankt.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat.
Het gebruiksgemak, mooie design en mogelijkheden bevallen jou goed.
Inductiekookplaten verkleuren inderdaad niet van kleur, dit is omdat de kookplaat zelf niet warm wordt.
De glasplaat zal alleen wat warmte van de pan overnemen, het voordeel hiervan is dat de kookplaat na het koken ook niet lang warm blijft.

Wij wensen jou heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews