Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 90 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIS260ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i**r@g**l.com 11-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
goede makkelijke kookplaat om aan te sluiten, werkschema zou naar mijn idee wel iets groter duidelijker mogen zijn, het is nu goed kijken om de hoogte in te stellen plus en min, maar misschien ook even wennen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Nico 09-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inductie met een normale stekker , dus snel aansluiten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een inductie kookplaat met een normale 220 volt stekker.

Woon in een ouder huis, dus het aantal groepen in de meterkast is beperkt , natuurlijk kan dat aangepast worden maar het prijskaartje daarvan stond mij niet aan.

Dus de gewone 220 volt stekker is dan een uitkomst.

Had al een koelkast en vriezer van Etna met 5 jaar garantie dus de keuze was snel gemaakt.

Ja, ook op deze plaat zit 5 jaar garantie .

Uiteraard makkelijk schoon te maken , heel wat vlotter als een gas kook stel.

Pluspunten

  • Aansluiten op een 220 stopcontact
  • 5 jaar garantie
  • Scherpe prijs

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-08-2022

Beste Nico,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Wat leuk te lezen dat je ook voor een inductiekookplaat van ETNA hebt gekozen. De Plug & Cook kookplaat op een normaal geaard stopcontact is zeker een uitkomst. Wij wensen je heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcare ETNA

Reageer

e**n@z**o.nl 06-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie op 1 fase

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Wat een mooie kookplaat voor een schappelijke prijs. Het voordeel van deze plaat is dat er geen elektrische aanpassingen hoeven te worden gedaan. De installatie is een fluitje van een cent. Ook een voordeel is de eenvoudige bediening. Kortom: Een aanwinst en een sieraad in de keuken.

Pluspunten

  • Mooi
  • Eenvoudige installatie
  • Producten snel aan de kook
  • Eenvoudige bediening
  • Timer voor ieder kookpunt

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een leuke review heb jij achtergelaten, bedankt!
Erg leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met de kookplaat.
Het aansluiten was voor jou een fluitje van een cent, en het mooie design is een sieraad in de keuken.
Dit is waar wij blij van worden!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

a**s@h**l.com 06-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt een aanrader, zeer tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit, eenvoudig te monteren. Doet aan alle verwachtingen, super snel geleverd. Ben heel tevreden, echt een aanrader.

Pluspunten

  • Een echte aanrader, heel tevreden.

Minpunten

  • Ik heb geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Een positieve review, die zien wij natuurlijk het liefst, bedankt!
Wat fijn dat de kookplaat voldoet aan jouw verwachtingen,
en dat de levering en montage zo soepel is verlopen.
Het gebruiksgemak en het design bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

peter 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kookplaat bevalt zeer goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Een mooi uiterlijk makkelijk in de bediening via de tip toetsen, warmt voedsel snel op, onderhoud plaat is gemakkelijk.

Pluspunten

  • snel warm

Minpunten

  • tiptoetsen hadden witter gekund

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste Peter,

Dank je wel dat jij de moeite hebt genomen om deze leuke review achter te laten.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie design, eenvoudige bediening en natuurlijk het makkelijke onderhoud van de kookplaat.

Wij wensen jou dan ook heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c**2@g**l.com 03-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een top poduct.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Top product heel eenvoudige installatie met duidelijke handleiding.
Ideaal 1 fase een goedkope maar wel een betrouwbare oplossing.

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie
  • Werkt zoals het behoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat, dat is waar wij het allemaal voor doen.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

TEJO 31-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

8,0
Kookplaat op 1 fasegroep dus met stekker geleverd
Vermogen vol is 7000 W
Gebruiken meestal maar 2 kookzones Voldoende voor ons
Aangesloten met EXIN stroombegrenzer op Groep Vaatwasser
Dus niet tegelijkertijd gebruiken maar dan komt de EXIN in werking
Inderdaad in een middag geplaatst Gaskookplaat verwijderd en Kookplaat erin
Na 22 jaar op Gas gekookt nu koken op de stroom van de Zonnepanelen !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
HvdB 31-07-2022

Tejo,

Ik ben ook op zoek naar een stroomonderbreker, waar heb je deze EXIN gekocht?

b.v.d.
Herman

Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste TEJO,

hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze review.
Wat leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie hebt gekozen voor ETNA!

Het veelvuldige aan- en afschakelen van de voedingsspanning komt de levensduur van de kookplaat niet ten goede. Ons advies is dit te voorkomen.
Beter is het de stroombegrenzer te verwijderen en zelf goed op te letten dat de vaatwasser niet draait als u kookt.
Heeft u hier nog vragen over? Stuurt u dan uw contact- en adresgegevens samen met een kopie van deze review naar webcare@atagbenelux.com.

Wij wensen je heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

g**k@t**t.nl 31-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veilig en mooi, een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
Na jarenlang op gas te hebben gekookt was dit voor ons (75 en 76) zo'n nieuwe ervaring dat we met het boekje erbij eieren hebben gekookt. Inmiddels gaat het prima en ben ik er erg blij mee. Het geeft een luxe uitstraling op mijn keukenblad. Bedankt

Pluspunten

  • veilg
  • mooi

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Wat leuk om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en wij deze op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.

We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g**e@f**l.be 28-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
Was heel eenvoudig te monteren en aan te sluiten. Ziet er heel mooi en degelijk uit. Eenvoudig te bedienen. Nu wat ervaring opdoen naar de juiste stand van het vuur. (ben gas gewoon) Ik kijk er naar uit hoe het verder gaat ... Prijs ok denk ik.

Pluspunten

  • prijs
  • aansluitgemak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij bij de overstap van gas naar inductie hebt gekozen voor ETNA!
Toch altijd even wennen, fijn dat het jou zo goed bevalt!
En wat een score komt daaruit, een 10! Bedankt!
Het mooie design en het gebruiksgemak bevallen jou goed, leuk om te zien!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

i**o@c**d.nl 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aankoop kookplaat etna kis260zt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
prima kookplaat eenvoudige bediening en een betaalbare prijs . snel geinstalleerd . en belangrijkste geen gasverbruik meer.

Pluspunten

  • goede prijs
  • eenvoedige bediening
  • veel opties
  • geen gasverbruik meer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Fijn dat jij zo tevreden bent met de kookplaat.
Leuk om te lezen dat het gebruiksgemak, het mooie design en de vele mogelijkheden jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

w**r@o**k.com 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie kookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren. Past in hetzelfde gat als van de (oude) gaskookplaat.
Nu ben ik weer de tijd vooruit in de planning "van het gas af"
Veiliger dan de gaskookplaat van de oudere mensen. Géén probleem meer door de lange mouwen van de ochtendjas die over open vuur kunnen gaan. Top, blij mee!

Pluspunten

  • Makkelijke montage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat leuk om te lezen dat jij vooruit loopt in jouw planning.
"van het gas af" is toch best een stap en het is erg fijn om te zien dat het jou zo goed bevalt.
Veilig een lekker gekookt of gebakken eitje in de ochtend is voor jou nu een fluitje van een cent.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

j**2@h**l.com 26-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goede kookplaat, TOP product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
Beste lezers,.... ook wij zijn overstag gegaan om van het gas af te gaan. na wat info op internet gelezen te hebben, want we dachten dat het koken op inductie met 1 fase niets zou kunnen de ETNA gevonden.
Na de de geweldige prijs van deze kookplaat gezien te hebben,... nog eens goed gekeken,... want we geloofden het eerst niet, omdat de prijs ECHT erg laag is, deze besteld en binnen 24 uur geplaatst.
Echt,.. het plaatsen was een fluitje van 'n cent,... we hebben eigenlijk 2 keer gekeken of het plaatsen zo wel hoorde omdat het in geen 2 minuten tijd geplaatst was,...maar het was echt zo. SUPER.
Stekker in stopcontact,.. en het eerste eitje gaan bakken.
Voor ons, en ik denk voor iedereen,.. een TOP product qua gemak en uitstraling.
Ik kan me niet voorstellen dat iemand dit product niet zou willen,.en nog eens 3 jaar extra garantie .. ETNA bedankt.

Pluspunten

  • strakke, mooie uitstraling
  • super gemakkelijke montage
  • bedieningsgemak
  • kooktimer op elke kookplek

Minpunten

  • absoluut geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je voor ETNA gekozen hebt bij jouw overstap van gas naar inductie koken en wij dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden. Leuk dat je zo enthousiast bent over de inductiekookplaat.

We wensen je vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

ray2000 26-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

8,0
mijn motivatie is om minder gas te verbruiken daar voor deze inductie plaat van Etna gekocht super tevreden mee een snelle en simpele installatie prijs niet veel voor deze bakplaat super ga zo door Etna

Pluspunten

  • een voudige bediening
  • snelle installatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-07-2022

Beste Ray,

Dank je wel voor deze review. Wat leuk dat je voor ETNA gekozen hebt bij jou overstap van gas naar inductie koken en dat wij dit op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

BB 22-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Goede kookplaat voor een goede prijs. Makkelijk schoon te maken en te bedienen. Wijst zich vanzelf. Blij dat ik geen aparte aansluiting nodig heb voor deze kookplaat. Deze kon gewoon in het normale stopcontact. Ik kan op 1 plaatje tegelijk een booster functie aanzetten, en als ik 3 plaatjes gebruik, kunnen ze niet alle 3 op een hoge stand, maar voor mij is dat prima. Erg blij mee!

Pluspunten

  • Gewoon stopcontact
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent over de werking van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

p**a@z**o.nl 21-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving, goede kwaliteits/prijsverhouding, goede gebruiksmogelijkheden (boost,aparte zones , goede
electronische instellingsmogelijkheden, overkookbescherming). Eenvoudige inbouw en aansluiting en reiniging van het apparaat.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Comfort bediening
  • Kwaliteit kookzones
  • Inbouw/aansluiting
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste heer / mevrouw,

bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie design en de vele mogelijkheden van de kookplaat.
Ook de inbouw en aansluiting zijn soepel verlopen, een goed begin is het halve werk!

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f**n@g**l.com 21-07-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Een mooie kookplaat die voldoet aan onze eisen. De aankoop en levering is vlot verlopen.
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt dat jij de moeite nam om deze review te schrijven.
Fijn dat de aankoop en levering zo soepel is verlopen.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

n-veenstra 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
WE zijn met twee personen en om de wereld een beetje schoner te maken zijn we overgestapt op zonnepanelen. Hierna verdween het oude gasfornuis en hebben we een schone keuze gemaakt door een Etna inductieplaat te kopen, juist ook omdat Etna zich momenteel profileert als een merk welke investeert in een betere een een schonere wereld waar onze kinderen en kleinkinderen in kunnen opgroeien. Een bewuste keuze voor een bewust merk. En perfecte keuze, de inductieplaat is zeer betrouwbaar, snel en heel goed schoon te maken. We zijn zeer tevreden en zullen deze kookplaat van dit merk bij een ieder van onze vrienden, familieleden en kennissen aanbevelen.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Makkelijk schoon te maken
  • Gebruiksvriendelijk
  • Goede kwaliteit
  • 5 jaar extra garantie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste heer / mevrouw Veenstra,

Wat leuk dat jij deze positieve review geschreven hebt.
Fijn dat jij zo tevreden bent over de mooie, onderhoudsvriendelijke en snelle kookplaat.
Natuurlijk is het ons doel om steeds milieuvriendelijker te werken, ontzettend leuk dat dit zo gewaardeerd wordt. En dat jij hierdoor voor ons gekozen hebt, en ons ook aan zou raden bij anderen.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

J.Puts 12-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het was even wennen van gas naar inductie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met een gebruikersvriendelijk menu. Ik heb dit apparaat gekocht na goede reviews op de Etna site.

Pluspunten

  • Gebruikersvriendelijk apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk dat je door de reviews voor deze kookplaat hebt gekozen! Wat fijn om te lezen dat je ook tevreden bent en dat deze makkelijk te bedienen is.
We wensen je nog veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

70+ 12-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inductie 230 Volt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

10,0
Dit apparaat werkt op 230 Volt, dan is de keuze snel gemaakt.
Deze inductie kookplaat is gemakkelijk te bedienen.
Wat nog opviel was de stevige verpakking, transportschade bijna onmogelijk!
Niet te vergeten....perfecte afwerking.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 13-07-2022

Beste 70+,

Dank je wel voor deze mooie review. Wat leuk dat je de keuze voor deze inductiekookplaat snel hebt gemaakt ;-) en zo tevreden bent over het gebruiksgemak en de perfecte afwerking van het toestel.
Wij wensen je veel kookplezier!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

w**s@h**l.com 07-07-2022
  • Product gekocht

Gemakkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIS260ZT

Algemene score

9,0
Het is een fijne kookplaat ! Gemakkelijk in gebruik voor een leuke prijs ! Altijd op gas gekookt, maar geen problemen met de overgang naar deze kookplaat !
Officiele reactie van Atag 08-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review.
Wat fijn dat de overstap van gas naar inductie jou zo goed bevalt.
Wij zijn blij dat jij tevreden bent over de kookplaat, daar doen wij het voor!

Wij wensen jou heel veel kookplezier.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews